Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Mums visi dabar apie suni kalba, bet kas is to sunio, nes kai vaziuoji i soda, tai tiksliai suni issivesi kartu. Nakuj, G4S issikvieciau, sudes signalkes. O as nesu toks turtingas kad pas mane eitu tie, kurie sugeba apeiti saugos sistemas. Snarglinus vagis (nes is pozymiu tik tokie ir buvo pas mane) atbaidyti uzteks. 

 

Policijos darbas dabar kiek pasikeites. Vieni ima antspaudus, kiti tiria is to kas parasyta ant lapo. Realiai nesa susipazine su situacija. Siandien buvo atvyke kazkas (ant kaktos parasyta kad is policijos) maciau kaip ejo ratais aplink nama, ziurejo i balkona, kazka uzsirasinejo. taip norejosi vyrus ant kavos pasikviesti... Butu i spinta paziureje, gal ugi vagies butu nuspeje. Zodziu taip skambucio i duris ir nesulaukiau... Na, is karto pasake ekspertai, jog tikimybe labai menka, kad kazka uzgaudyti. 

 

 

jei policija rado pirštų antspaudus, tai tik laiko klausimas kada įklius, bet daiktų aišku nebeatgausi o ir ramybė sugrįš negreitai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 Taigi yra visokių burtų dabar, pvz., vaizdo kamera su galimybe stebėti realiu laiku ir pan., gal vertėtų susiinstaliuot, jei yra padidinta vagystės rizika.

 

 

Kiekvieną darbą turi daryti profesionalas, apsaugą taip pat. Čia yra daug niuansų. Dabar jau nesunku kamerų vaizdą mobiliake matyti, SMS gauti esant suveikimui, tos pačios kameros gali dirbti ir kaip judesio davikliai, gali į nebrangų serveriuką įrašinėti, kas padidina galimybę vagį nufilmuoti, garsinė signalizacija, jei laiku suveikia ir yra kam išgirsti, taip pat savo padaro. Visokie perimetro, tūriniai davikliai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ta web kamera as turiu, kai atvaziuos jungti,  panaudosiu vietoje vieno is visu judesio detektoriu. Taciau ar tai jau ka pakeis? zinotai kad pulsi-pagalve pasidesi. web sistema mane jau domino seniai. turiu nuknises judesio davikli kartu su kamera. zadejau sode jungti (apie kuri jau uzsimines kitoje temoje), bet zaibas netrenkia 2 x i ta pacia vieta. tai bute draudimas nuo vagystes, G4S apzsauga butu jau per riebu. o dar su web kamera. gal uzteks diodines lemputes laiptineje ir lipduko, kad atbaidyti marozus...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano garažą prieš tris savaites apšvarino. Signalizacija buvo įrengta prieš 8 metus bet ne visos patalpos signalizuotos. Vagys per vieną naktį lindo du kartus. Dabar signalizuotos visos patalpos. Signalizaciją statę meistrai minėjo kad darbo dabar turi daug nes labai padaugėjo vagysčių. Patarimas visiems SAUGOTIS visais įmanomais būdais signalizacija kameros ir t.t. O policijos darbas po pasukinės reformos labai suprastėjo. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal braiza, tai paaugliai gyvenantys kaimynysteje zaide vagis. Gali buti, kad pirmas blynas. Ieskociau daiktu kazkur netoliese, prisimink visus paauglius aplink gyvevancius. Astriausia sodink i masina ir kalbink. Jei ne pats bus prasisukes, tai bent girdejes bus ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad Rimai, policija kazkokia silpna labai, bejege praktiskai. Uzsirautu ne ant tu, issukintu sarnyrus gerai-viska papasakotu. 

Vistiek, kazkur rinkoje juodoje vaiksto ir pasai, ir daiktai o gal net ir papuosalai. Kazkas kazka tikrai turi zinoti. Nebutinai kas tai padare, bet...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siais laikais sunkiau pritaikoma mano pasiulyta taktika, bet anksciau, tai viska galejai suzinoti tokiu metodu. Kiemo vaikai zinodavo viska kas vyksta keliu mikrorajonu spinduliu.

 

Bent jau kai as augau tai viska zinojom :) Ir kas kam "karosa" padare, ir kas kam ratus numove ir kas kam chata nukele :)

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu sarnyrus lauzyti pavojinga yra geresniu budu pvz ikisti itariamaji i koki upeliuka palaikyti valanda dvi jei reiks ir tris kai nusals kiausius viska pasakys. (cia sita metoda suzinojau is policininko). Smurto zymiu nera vadinasi ir irodymu nera. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jūs pagalvojat ką tokiam žmogui padarytumėt, jei kada sužinotumėt, kad iš jūsų sūnaus tokiais metodais informaciją išmušinėjo?

 

Pagalvokit bent 2 kart pries rašydami.

 

Vaikus jie mat kankint sugalvojo. 

o kas vaikus ismoke kad vogt gerai ir uz tai nieko nebus?Savo kaimino sunui isaiskinau labai greit, metodai buvo visai negumaniski. Dabar nesenai susitikom, padekavojo, pasake ei ne as  tada - senei butu uzdare.O dabar zmogus kaip zmogus , tarnauja kariomenei komtrakte.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kykas - o kas sake kankinti? Nesakiau, kad reikia smurtauti - visada galima panaudoti itaiga, uzuominas ir t.t.

 

Mane asmeniskai, kai buvau paauglys, rimti dedes (labai rimti), moke loginio mastymo uz neatsargu juokeli ju adresu. Kadangi sportavome vienoje saleje ir buvome is matymo pazystami, neveze i miska, o pasisodino pries save sporto klube ir uzdave klausima, kuris duoda impulsa mastyti logiskai - Kaip tu eisi su sulauzytomis kojomis?  Loginis mastymas po tokiu klausimu ateina akimirksniu, su visais pasamones sugeneruotais vaizdiniais efektais.

 

Pats si metoda ne karta naudojau veliau - veikia ;) Panasu metoda ir siulau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turejau toki pusbroli (vavakar palaidojom) kuris galejo ir i bagazine isidejes pavezioti, ir vienu smugiu i ligonine pasiusti, ir loginiu klausimu pries tai paklausti.. Bet kaip jis man sake, kiekvieno isidejes juk neveziosi... Vagys mazdaug ryskeja ir tikrai ne policijos deka bet rysiumi su tuo, jog giminaicio to jau neturiu, ko gero paspausti siknas vagiu man jau nepavyks. 

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užuojauta dėl pusbrolio, bet tokių kraštutinių metodų taikymas ne kiekvienam. Labai jau greitai gali tapti įtariamuoju. 

 

Policija dabar dirba pagal vokišką modelį, bet lietuvis ne vokietis, todėl ir tokie ir rezultatai.

 

Šiaip tai operatyviniai darbuotojai daug žino. Rasi su jais kontaktą, gal ir padės. Čia iš asmeninės patirties.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane kai apvoge policija is kart pasake kad nei ten ras ka, nei ieskos :) Nors ir ejom per savus pas tyrejus, tai paskui tik byla naujai mergaitei numete kuri po keliu savaiciu atsiunte kad byla nutraukta :) Namus nusiaube pilnai, visur buvo isdauzyti kvepalai, isverstas saldiklis, palikti praviri langai ir saldytuvo durys, kaip mentai aiskino kad sunys neuzuostu... Krc pazystamas jausmas. Uzuojauta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaltas vis tas uzsienis.... Pavydas griauzia todel ir lenda. O padare greiciausia tavo vaiku pazystami tai cia 100% vel gi is pavydo, nes matyt pasigirta pasipuikuota buvo kazkuom , nutare patiktint..

Uzuojauta , zinau kas tas yra...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau Teodoras norejo pasakyti, kad vaikai musu gyvenimo veidrodis. Ir jei rankose laiko iPhone, vaiksto su 2015 m. madingais jaunimui kedais, tai logiska, kad jiems atrode, jog namai pilni prikimsti pinigu. Bet tai tik teorija. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.