Pereiti prie turinio

Reikia infos Land Rover Freelander 2000m 1.8benzas


antoska

Rekomenduojami pranešimai

Draugelis nori zmonai pirkti visureigi,vazinejama bus 90% po miesta,deze mechanine,praso 18000lt,rida140000 :wink: (sake,kad ir serviso knygutej viskas tvarkingai) minejo,kad vaziuojant nuokalne yra savaiminis stabdymas(mano supratimu ijungus mazesne pavara visada stabdo :) )Jai galit trumpai keleta minciu,kas ir kaip ten.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusileidimui nuo kalno yra HDC sistema. Jei skaitai rusiškai: "Хилл Десент Контрол" (HDC - патентованная разработка фирмы). Включив систему желтым "воротничком" на рычаге переключения передач, можно воткнуть первую передачу и, ничего не опасаясь, спуститься с самой крутой горки. HDC активизирует тормозную систему, и машина поползет вниз со скоростью 7-9 км/ч.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...
  • po 4 savaičių...

Kiek teko susidurti tik su dyzeliniais LR frelanderiais tai razdatke tikrai galvos skausmas patariu nuolat tikrinti tepalus tai svarbu icon_exclaim.gif O kitaip reiks kokius 3-4 t, lietuvisku atiduot uz nenauja arba pas mane paklausi tai pasakysiu kaip ja modernizuoti ir padaryti vien priekiu varoma. Laiko gerai kuro sanaudos sumazeja 2 l. bet neber 4x4 lieka tik2x4

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.