Pereiti prie turinio

Žoliapjoves pirkimas


Mendis

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 162
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Kalega pirko vikingo zoliapjove uz 480eu gal. Alkegro.pl 160 pigiau. Va tau ir banda. Pirko ginale su akcija ir dar paderino.

 

Paziurejau mano trimeris ten pigiau ant mazdaug 50eur,lyginant su LT tinklapiu kainom.Cia nupirkau 500 zlotu (120eur) pigiau,nei lenkijoj.Nesakau kad nera pigiau,sakau kad tingi zmones cia LT paieskot ir pasideret.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas liecia stihl ir viking, tai nesunku gaut lenkiska kaina, ir svarbiausia gausi lt servisa, sugedus nereiks i lenkija vesti :),

pamuojuok lenkika kaina kokiai parkutechnika.lt ir dar pigiau gaunasi... esme, kad pas mus ginalas priziuri kainas ir oficiliai nuolaidu niekas nedalina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

 

Sveiki, atėjo laikas dairytis naujos vejapjovės. Dabartinė Jonsered dirba 12 sezoną, galvoju žiūrėt kažko rimčiau:

 

Nusižūrėjau tris brand'us su B&S varikliais: Viking, Husqvarna, Johndeere. Domina tik savaeigė.

Pirmiausia dėl variklio galingumo, dabartiniam 1.9, retai, bet tenka kartais papjaut ilgesnę ir šlapesnę žolę, tai dabartinė linkus paspringinėti, koks galingumas jum pasiteisina?

Pjovimo skersmuo, dabartinis 47cm, galvoju žiūrėti bent 51, bet platesnė sunkesnė, kaip realiai su ergonomika?

Plovimo paprastumas, dabartinam  variante kaip ir komplikuotas, yra žarnos jungtis, bet iš jos naudos nėra, prikempa pria apačios labai gerai žolė, dulkės ir etc.

Eksplotacijos/išlaikymo/pirkimo kaina: Pigiausiai gaunas Husqvarna, širdis linksta link JD, jie siūlo 4metus garantijos, bet šiap nerandu, kas praktiškai jas eksplotuoja, žinau, kad JD traktorių remontas brangiausias:D Pagal kaina, Viking brangiausi, bet varikliai siplniausi, korpusas pigesnių plastikinis,bet matau žmonės jas labai mėgsta...  Husqvarna pigiausi, bet dabar turiu dukterinę Jonsered, norėčiau kažką kito pabandyt, juolab, kas smulkus gedimai vis persekioja, o dalys vistiek gan brangios..

 

 

Dėkui

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

JD retas paukštis žoliapjovių pasauly, skirtingai nuo traktoriukų, taigi nelabai kas apie jas papasakos iš patirties.Traktorių detalės nepigios, žinau iš patirties...

Iš esmės, manau, jokio skirtumo, kokią pirkt, svarbu, kad ne pats silpniausias ir pigiausias modelis būtų.

Beje, gal dar vertėtų pasižiūrėt Klippo firmos žoliapjoves, jei Lietuvoj jomis kas nors prekiauja. Aliumininis lietas, besiūlis korpusas, tai ne koks skardos gabalas...

Redagavo valdas-76
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uosvio zoliapjove su surinkeju. kitokios nepripazysta, pjauna, zole i maisa tiesiai ir kaimynei per tvora atiduoda :)

Pas mus yra vikingas savaeigis, jau bus antri metai. kol kas viskas gerai, nusiskundimu nera. pavasari nuvezem i  servisa  is kur pirkom, nes nesikure. pasirodo tevas beleko pripyles buvo viska uzkises. sake jei taip darysim suesim karburatoriu, kuris 80 eu kainuoja.  tai pakeite prie to pacio tepalus, pagalando peilius, tekinius ten perrinko ir sutepe, nes irgi sake jei taip nepriziuresim ir zvyrais vazinesim ilgai pati neis, juos reikia reguliariai isrinkti isvalyti ir sutepti :) nu sumoj bendroj visas servisas kainavo 30eu, ir buvo nuspresta kitais metais pavasari pries sezona nuvezt vel profilaktini padaryt, ir tevo per patrankos suvi nebeprileist prie to daikto, nes anas kai paima kai eina su ja per visur ar pieva ar darzas, tai dulkiu debesis ruksta is paskos :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu vejapjovę Toro (variklis B&S 190ccm), ji gali rinkti į sterblę, mesti per šoną, arba mulčiuoti. Niekada nerenku, nes mulčiavimas pas Toro superinis - viską taip susmulkina, kad nelieka nieko ant žolės, viskas sukrenta iki dirvos. Mulčiavimas labai gerai vejai - neperdžiūna per sausus šiltus orus, bei pasitręšia natūraliai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.