Pereiti prie turinio

Kas skiria ir kada atšaukia įspėjimą?


valdasamaliai

Rekomenduojami pranešimai

jo Meri, ir man ispejima nuimk:)

2 Kaktuz . Zinok brolau, kartais skelbimose uzknisa negyvai komentatoriai.As asmeniskai  uz nedideli flooda , bet viskam yra rybos.Ir nereik pamirst kad moderai ir adminai gyvi zmones ir nevisada objektivus iki galo.toks jau tas ziaurus gyvenimas:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu nu, stokim gal jau kol neisibegejom. Tai jei zmogaus skelbimas neatitinka puses taisykliu, patrauki ji per danti kad susitvarkytu pilnai, dadetu nuotrauku, tai cia floodas? Puse moderatoriaus darbo padarai ir floodas. Arba kitas atvejis, kai zmogus uzsilenkia kaina, didesne nei uz zmona, tai jam pabandai kazkokiu budu paaiskinti kad tai per daug. Kad jis nelabai turi galimybiu uz tiek parduoti, taip jam duodi suprasti kad padaryk prieinamesne. Jei jis su tavimi sutinka, nuleidzia, jei ne, skelbimas nuskesta i dugna ir tampa neidomus.

Matyt praslydau, nes uz situs komentarus jau mane butu ne tik uzbaudave, bet ir ismete. Tikrai prisipazinsiu, jog daug kur komentavau skelbimus. 

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir ka? pataisus skelbima is kart tau buvo ispejimas panaikintas, a nia? Tam ir skirtos pastabas, kas ir uz ka paskyre ispejima,kad tu atkreiptum demesi ir susimastitum, vesai rasoma kad ispetas,kad kyti susimastytu.Ispejimas tik instrumentas.Ir verkslent "kodel manes nubaude o jo ne"kas kaip juokinga. Не за то вора бьют, что украл, а за то, что попался(с) Blogai kad neuztenka jiegu ir noro  baust visus, he he, nes cia ne BMW klubas, norisi biski daugiau samoningumo is dalyviu.

Na ir dar gali pridurt, forume valdzia adminas ir moderai ir apie ju veiksmus parasyta TAISYKLIOSE. Dura lex sed lex.©

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

va, na niekaip nesuprantu, ko toks jaudulys su tais ispejimais... tokios ambicijos aukstos, saves vertinimo skale uzvirtus i virsu... 
nedalina cia niekas niekam pendeliu uz nieka...

aha... atejo Rojeris su Meriu prie kompo... paeme ramunes zieda... ir pradeda burt myliu-nemyliu... pist ir nemyliu papuole... fsio, ispejimai pilas kaip is gausybes rago... na parazitai ar ne... mes tokie geri-sventi-pukuoti, o sitie rupuzes, nieko nedaro, tik maiso bendraut tikriemas vyrams... 
 

zodziu, dabar gaunas kazkas panasaus...

http://www.youtube.com/watch?v=OQOLdn8i5_g

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai blyn visi plepa tuose skelbimuose ir as nei pirmas nei paskutinis ir mano pasisakymai yra i tema dalyvaujamt pokalbyje. O kai atsiranda kazkoks VIPINIS skelbimas tada ir papuola ant kurio akies nera. Pasiulet i nosi už daugeliui forumieciu naudinga nuoroda, bet kuri yra Jums neparanki ir atejo laikas kactuz gaut ispejima uz nieka... "gerą uoslę turi... saugok savo nosį biggrin.gif"  Ir tik nereikia pasakot kad visi lygus...  

 tau tikrai su galva viskas tvarkoje ? pagyrimą dėl nosies priimi kaip grąsinimą ?  :D  

 

p.s. dėl naudingos techninės informacijos yra kitos vietos, o daryti paslaugą kažkam su reklama kai to nieks neklausia, nematau reikalo... Jei tai būtų į konkretų paklausimą atsakymas, niekas nieko netrintų... pasiskaitinėk, pilną tokių temų ir niekam nei įspėjimų nei trynimų... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išeina,kad įspėjimą gauni neprašęs niekieno o panaikinti,tai jau reikia žemai nusilenkti ir ranką pabučiuoti.Sakyčiau tokia feodalinė santvarka kažkokia.

Dėkoju už nunulinimą,šį kartą be atsiprašymų,stengsiuos ateityje stipriai nenusidėti :liux: .

Kas kokia logika iskreipta.Viso pirma ispejima gauni STIPRIAI prisiprases, antra - ispejimas naikinamas gaunant tinkama reakcija(nes tikslas toks, o ne nuskriaust vargsa forumo dalyvi), nu ir trecia ten seip matosi, kas ir uz ka dave.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal reiktų įvesti kokį galiojimo terminą arba garantinį taloną įspėjimams, kokiam tai apibrėžtam laikui.Pvz. geltonas įspėjimas parai,raudonas savaitei o juodas visam givenimui na ar panašiai :D .

seip ispejimai ne tam skirti,blogai kad nesupratai...blin , nu kaip ir rimti vyrai, bet kartais toks vaiku darzelis...Apie samoninguma jau klausiau?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Metyti tai cia nemanau jog reiketu. Labai juntama tada buna kai ateini i foruma, o ten biciuliai visi tik like. patys raso, patys po to ir pritarineja vienas kitam. Ivairios asmenybes, turi ivairiu nuomoniu. o forumas, pagal zodyna tai 
 

 

forumas 

1. senovės Romoje - miesto aikštė kaip visuomenės gyvenimo centras
2. prk. svarbus, plataus masto suvažiavimaspasitarimas ir pan. 
3. prk. keitimosi nuomonėmis vieta: Televizijos f.

WIKI
 

 

Internetinis forumas – dar vadinamas diskusijų forumu yra virtuali vieta internete keistis mintimis ir patirtimi. Bendravimas vyksta asinchroniškai, t. y. ne realiu laiku.

Dažniausiai interneto forumas turi konkrečią temą arba jis paskirstomas į keletą temų su atskirais subforumais. Juose galima sukurtidiskusijų temas, kurias susidomėję vartotojai gali perskaityti ir į jas atsakyti.

Vadinasi visokiu zmoniu yra, visokiu reikia. Kiekviena nuomone yra svarbi. O ar i ja atsizvelgs kas ar ne, tai jau lieka kiekvieno asmeninis reikals. Geras patarimas, veltui nenueina. 


Suprantu jog uzkala negyvai kiekvienam priminti (sakau priminti, nes taisykles mes viena akimi kazkada skaitem, bet greiciausiai kazka praleidom ar primirsom arba tik neteisingai supratome), bet ar dabar neuzkala cia viesai ta pati daryti tam isskirtoje temoje? 

Jug tai ne anarchija, ne chaosas, ne maistas laive. tai tik zmogaus nuomone. kuri gal kiek prasilenke su jusu nustatytais remais. 

Man asmeniskai teko buti forume, kol issikenciau, kur visi buvo spaudziami rasyti lietuviskai. Kibo prie manes kad nededu varneliu, nosiniu... As ju nedejau is principo. Nerasau slengu, nerasau isdarkytai kaip SH ar ZH. Bet ka butu dares kad ir tas pats ROJER? Jis niekaip nebutu galejes ten isbuti, ir ne todel kad issikalinetu, bet tiesiog pas ji daznai buna klaidu. Ne spausdinimo klaidu, o rasybos, bet mes visi tolerantiski, skaitome net ir tris kart jei reikia, kad ji suprasti, ir del to nekalame jo ant kryziaus. 

Man atrodo, kad paprasciausiai per karstai kazkaip sureaguota, is abieju puses, tiek baudeju, tiek baustuju... Gal bloga diena papuole. Visko gi buna. svarbiausiai issisprestu be ismetymu uz borto.

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

want3d, oi kad žinotum, kaip visai be jokio entuziazmo kažkam kalam įspėjimą... tai ne karščiavimas, o tik gnybtelėjimas kokiam įsivažiavusiam klaviatūros smarkuoliui... :) 

Kuo daugiau nuomonių - tuo tik geriau, esmė KAIP tą nuomonę pateikia... tik dėl pateikimo formos ir būna įspėjimai... o kad kažkam atrodo kartais kiti pro pirštus praslysta - tai tiesiog iš seno pažįstamos natūros, jos kitaip negali, nejau už jų individualumą dabar mest iš forumo, kai jie nemažai nusipelnę savo pasiekimais bekelėje ar kitiems naudingų techninių patarimų gausoje ? :) 

 

yra gi tokių, kurie tik pasivažinėjimuose ar skiedaluose ar skelbimuose trinasi, kur jų įrašai svarbūs tik jiems patiems, o ne kitiems čia dalyvaujantiems... tokie pirmoj eilėj užkliūna, kai pradeda reikšti savo nuomonę ten, kur mažai nusimano... dėl tokių dažnas net nustojo čia lankytis, nes užknisa žeidžiančios replikos ir neišmanėlio komentarai... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As suprantu, kad po tokiu gyvenimo sprendimu jus sazine grauzia, miegoti neina... :D 


o jei rimtai, tai... 

Na va, Meri. Gal net pats taip nemanydamas, o parasei gana dviprasmiska zinute. Tarp eiluciu skamba panasiai taip: Tie, kas neraukia po kapotu, vos ne pasmerkti banams, ispejimams ar net kas zino dar kam, nes nuomone turitik auksciau postu isvardintose temose. 

Sios isvardintos temos yra tai, kur as dazniausiai lankausi. Komentuoju, ar dar kokius linkus delioju. Seniai turejau gauti uz nuopelnus. Privataus asmens skelbime pridedau paveiksleliu, uz ji aprasineju ten kokiu nors ratu ismieras ar pan. (nes tik tiek tesuprantu gyvenime gal). Taisykles tirai pazeidziau taip darydamas. taciau, visada yra zmogiskas faktorius. As kazkam gal pagelbejau taip patersdamas skelbima. Tarkime forumo dalyvis FURU ar panasiai. Jis cia gal ilgiau ne tik uz mane, bet ir dar daug ka, taciau parases 1-3 pranesimus. Mase tokiu, tik skaito foruma, ir jei ta nuoroda, ar paveiksliukas idetas pardavimu skiltyje yra neprasyta, tai dar nereiskia jog ji nera naudinga tiems tyliems skaitytojiem. Manau svarbu yra tai, kad tai ka rasai, bent kazkaip pataikytu i temos remus. Kuo skurdziau aprasyta tema. tuo platesni buna remai. zmones dedami skelbimus, patys pasidaro sia klaida. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As suprantu, kad po tokiu gyvenimo sprendimu jus sazine grauzia, miegoti neina... :D 

 

 

o jei rimtai, tai... 

 

Na va, Meri. Gal net pats taip nemanydamas, o parasei gana dviprasmiska zinute. Tarp eiluciu skamba panasiai taip: Tie, kas neraukia po kapotu, vos ne pasmerkti banams, ispejimams ar net kas zino dar kam, nes nuomone turitik auksciau postu isvardintose temose. 

 

Sios isvardintos temos yra tai, kur as dazniausiai lankausi. Komentuoju, ar dar kokius linkus delioju. Seniai turejau gauti uz nuopelnus. Privataus asmens skelbime pridedau paveiksleliu, uz ji aprasineju ten kokiu nors ratu ismieras ar pan. (nes tik tiek tesuprantu gyvenime gal). Taisykles tirai pazeidziau taip darydamas. taciau, visada yra zmogiskas faktorius. As kazkam gal pagelbejau taip patersdamas skelbima. Tarkime forumo dalyvis FURU ar panasiai. Jis cia gal ilgiau ne tik uz mane, bet ir dar daug ka, taciau parases 1-3 pranesimus. Mase tokiu, tik skaito foruma, ir jei ta nuoroda, ar paveiksliukas idetas pardavimu skiltyje yra neprasyta, tai dar nereiskia jog ji nera naudinga tiems tyliems skaitytojiem. Manau svarbu yra tai, kad tai ka rasai, bent kazkaip pataikytu i temos remus. Kuo skurdziau aprasyta tema. tuo platesni buna remai. zmones dedami skelbimus, patys pasidaro sia klaida. 

jau pradedi uzpist...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tarp eiluciu skamba panasiai taip: Tie, kas neraukia po kapotu, vos ne pasmerkti banams, ispejimams ar net kas zino dar kam, nes nuomone turitik auksciau postu isvardintose temose.

 

Manau kiekvieną pirstelėjimą galima pavadinti smirdalu arba kitam palaima... dviprasmybės visad bus, ką ir kaip beparašytum... :) 

 

p.s. jei po kapotu nerauki, tai skaityk, klausk, mokykis, bet ne aiškink kitiems, kad tavo nuomonė tuo klausimu geresnė :) 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 Yra panašiai (bent jau buvo) oldtimers.lt,  geltona zona-raudona zona-juoda zona, ir šiaip ten moderatoriai griežti, kas neklauso-tuoj į kampus, o jei ir toliau neklauso-išvis per bortą :rolleyes:

sakyciau ten gerokai blogiau nei cia, ar dar daugeli kitu forumu... :D  Teko kazkaip skelbima deti, tai uzbanino nespejus net suprasti uz ka... :( Kai parasiau moderams tai tokiu nesamoniu prirase kaip is vaiku darzelio zmogus, kad net kazkur issaugojau ateities kartoms kokie nupuse buna moderai... O  ten kas juokinga tai skelbima jei idejai, tai niekur kitur negali deti... Tai toks juokas paeme is to forumo kad daugiau ten nesilankau( sirsalynas su vaiku darzeliu). Nebent kas pasikeis ten...

Redagavo SuzukiMonstr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne zinau, kaip ten kitur LT forumose (lankaus tik cia ir uscars.lt), bet daznai valkatauju po rusu forumus...
galiu pasakyt, kad cia net labai demokratiskas poziuris moderastu i visus issisokimus (ir issisokelius)... kitur kalba gana trumpa... pabandykit tik kazka, kas neatitinka forumo taisyklem, parasyt - gausit ne ispejima, bet bana... ir atsidursit ziurovu (skaitytoju) gretose... maziausiai dienom trim, o recidivo atveju iskart menesiui... o jei ka nors rimciau (ar dazniau) pridirbsit, tai ir per aipisnika amzina atilsi padarys su visai nedrebancia ranka... ir nieks niekam nieko neaiskins...  

net tokia tema nieks netoleruos ir nei vienas is moderu neeis temoje su jumis i diskusijas... visos problemos su moderu sprendziamos TIK per AZ... moderasto sprendimai nesvarstomi... yra tvarka - kilo konfliktas su moderastu, rasai adminui... jo sprendimas, tai galutinis nuosprendis, ir 99,9 is 100 atveju jis yra modero naudai... 
moderu sprendimai aptarimui uzdrausti - banas iskart...
tad, manau turim dziaugtis turedami tokius demokratiskus (linkusius bendraut) moderastus... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sakyciau ten gerokai blogiau nei cia, ar dar daugeli kitu forumu... :D  Teko kazkaip skelbima deti, tai uzbanino nespejus net suprasti uz ka... :( Kai parasiau moderams tai tokiu nesamoniu prirase kaip is vaiku darzelio zmogus, kad net kazkur issaugojau ateities kartoms kokie nupuse buna moderai... O  ten kas juokinga tai skelbima jei idejai, tai niekur kitur negali deti... Tai toks juokas paeme is to forumo kad daugiau ten nesilankau( sirsalynas su vaiku darzeliu). Nebent kas pasikeis ten...

tik blogiau pasidare:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.