Pereiti prie turinio

ieskau suzukio samurai kardano


Albertas2

Rekomenduojami pranešimai

Netinka kuom?ilgiu ar pajungimais? jei netinka pajungimas kaaaaaaaaaaaaazkur gyyyyyyyyyliai garaze lyg ir turejau  chvastavyka nuo litrinio,jei truksta kardano tai paklausk forumiecio MREMIo,jis pas mus samurajaus detaliu sandelys.Dar yra variantas nuo jimnio primeruot,ten pajungimai kitokie,bet gal bent jau ilgiai panasus,ir padarius perechoda zhiu gal kas iseitu ;) Tuo labiau kardana galima ir patrumpinti,ir pailginti,tik po to balansuot reikia,o malonumas nepigus.......

senais gerais laikais kol turejau sama irgi kardanai nuo 1.3 buvo itariu (greiciaisiai nes pirkau is visisko sikniarankio,kuris kiek brudo buvo rades sudejo i auto o kas netilpo tai man veltui atidave),tei va buvo matyt kad buvo padaryta keletas papildomu skyliu,ar tai plokstele prisukta i originaliu varstu vietas,o pats kardanas sukosi jau prie tos ploksteles,Gal ir klystu ar neteisingai pamnenu,bet kadangi apie ta auto man liudni prisiminimai(remontui,nervams ir piniginei)tai noris kuo greiciau ja visa pamirsti ;)

Redagavo augiuxt
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ko Tu suki galva ? :) jeigu Tau varztu skyles netinka tai kitas padaryk as taip buvau padares ant savo ir dzin ! nes tu kardanu yra ivairiu 1.3 kardanai buna ispaniski ir japoniski o jeigu dar pries tai kazkas burta tai kaip sakant nerasi :) skyles darai papildomas ir vsio ! 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.