Pereiti prie turinio

,,Salako raistas 2015,,


Rekomenduojami pranešimai

Nu del maisto skustis tikrai negalima, nezinau renginio kur kodletus butu daline :) Ir plovas buvo skanus ir uzteko visko jau nekalbant apie Kosminio dydzio skruzdelyna. Del alaus as tyliu, smagu jei yra, bet ne to mes ten vaziavom. Taskai kiekvieno skoniui. Ziedas... man tik pridejo sarmo ir iskyre is kitu turistiniu renginiu. Kazkas minejo triala, kiek dalyvavau, trialas zymiai skaudesnis automobiliui, ypac jei varai rezultatui :) Plius cia turistinis renginys, kas nori prizines vietos tai ir vaziuoja atitinkamai. Asmeniskai man, smagu buvo dalyvauti ir stengtis surinkt kuo daugiau tasku ir kiek galiu surinkt pedaug nelauzant technikos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 814
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Salako Raistas 2015 rezultatai

 

Turbut gana jums tampyti nervus, sukrapsciau rezultatus.

Nelabai suprantu kaip čia taškus skaičiavote :) su 2 džipais važiavome kartu ir ėmėme visus taškus lygiai tuos pačius ir sugedus gervei vienas dzipas nevažiavo žiedo :) o su kitu džipu apvažiavome viena žiedo rata, bet taip gavosi kad tas džipas kuris nevažiavo žiedo surinko 25 taškais daugiau nei mes :) nors po tiek pat surinkome dieniniu ir naktiniu tašku :)
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal nesimate atzymos numerio, gal nelietete duru ir atzymos, negaliu pasakyti kaip vertino jusu foto.

Viskas gerai tašku skaičiavime, gavome tiek kiek ir surinkome, tik neaišku iš kur atsirado plius 35 taškai tam džipui kuris net nevažiavo žiedo :) aišku galėtume ir nutylėti dėl draugu ekipažo, bet patiem idomu iš kur tokie skaičiavimai :)
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užgriuvo ant Vitaros, bet lyg jie patys ant savęs užsivertė. Jeigu tai buvo sausuolis - tokiu atveju automobilį parduočiau šturmanui, kuris kabino.

O šiaip įdėmiau pažiūrėjus į foto norėtųsi klasę pervadinti iš Turizmo bent jau į Reidą :)

Uzgriuvo tai ant vitaros bet prie sausuolio kabinosi patrulis T - 04 ir jie uzverte ta medi ant jos, po visko net neatsiprase.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

O tylet nereiketu,kuo daugiau info. orgai gaus is dalyviu tuo geriau bus :)[/quote

 

Galvojau nieko nerašyt, bet kad jau prašot - pasisakysiu. Organizacija - super. Maistas - valgomas. Kasdien į "Stiklius" nevaikštau tai man viskas gerai. Kas dėl taškų, mano galva reikia 3 lygių: turizmas, open, extreem(open+). Pagal ratus visada važiuoju opene, kartai sudurniavęs - extreeme, bet šiemet pusė open taškų buvo plaukimas. Kadangi tik su viena gerve ir reikia duris nuvilkt iki taško - arba neprivažiuosiu arba neišvažiuosiu. Dėkui Jurui ir "Gulbės" ekipažui kad ištraukinėjo. Mano galva Open yra kada mokėdamas važiuot ir normaliomis padangomis turi šansų privažiuot iki taško, nepasisekus - gervintis. Kai kuriuose taškuose nebuvo jokių šansų privažiuot. Mano galva persistūmė klasės ir neliko turizmo. Žiede nadalyvavau - natlaikė gervė ir granata, bet mano galva turistus reikėjo išvaryt į kokį labirintą ar panašiai. O bendrai paėmus - viskas super. Kitąmet vėl būsiu, tik gal kaip turistas :-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

JurasAWD, Nuosirdziai ir su Pagarba sveikinu Gimtadienio proga!!! 

labai atsiprasau, jei "uzkisau", uzstojau saule ar kaip kitaip sutrugdziau-tikrai nespecialiai :)

Trumpai: Turistams - tik zvyrkeliai, kad jie nenutoltu nuo aludziu, greito maisto restoranu

ir kitu jiems taip reikalingu instanciju.

               Open'ui - finisavus klausti ar netruko vandens, esant trukumui - siuptelti viedra kiekvienam ekipazo nariui...

Jei rimtai, del visko kalti tik patys dalyviai. Nes pries rengini buvo galimybes isdiskutuoti viska.

Nors as laikyciausi nuomones kad viska grieztai reglamentuotu organizatoriai. Jau ir taip per daug laisves klasese

patys nebezinot ko norit ir kur lysti... daugiau pagarbos, pakantumo, po truputi atsirinksit ko kam reikia ir viskas bus ok.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gedai,

nieko personalaus, tiesiog iš tolo pagarbiai žiūrėjom Naktiniam, kaip jūsų komanda ima taškus , kur mes net nedrįsom privažiuot...Mes tiesiog per vėlai susigriebėm , kad galėjom savo malonumui imt ir turistų taškus, jei savo Openo nepasiekiam nepriburbuliavę...ilgam.

Šaunuoliai...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu dar pritark :( Tats zinai kad dar liko vietu kur arti 100 KP galimetu sudet,Na bet jei atsirastu pageidaujanciu tai  ........

Si karta taskai visi buvo paimami tik kad ziede 113 paemus sankababos nebeliko tai ir palikom keleta tasku,nes turejom sankaba tvarkyt ritdienos ziedui :D  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keista girdeti tiek kritikos. Dalyvaujant renginyje aplinkui atrode visi labai patenkinti.manau tasku buvo pakankamai, kad galetum pasirinkti ar imti, ar vaziuoti prie lengvesnio. Ziedas gal ir nevisai turistinis, bet man kaip sturmanui ( masina gi kolegos, negaila :) ) ziauriai patiko. Viskas SUPER !!!

Redagavo ciesys
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butu idomu pamatyti kiekvieno ekipažo dieninius, naktinius ir žiedo rezultatus, nes labai jau nesutampa rezultatai tarp musu 2 ekipažu akimis, ir paklaida 35 taškai, ir užėmė 13 vieta aukščiau už mus surinkes mažiau nei mes 10 tašku :) ateičiai manau per apdovanojimus reikėtu bent paskelbti kiek tašku surinko prizininkai !

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.