Pereiti prie turinio

Ar pasitikite Forume esančiais senbūviais?


Artisx

Rekomenduojami pranešimai

tfu, tfu, tfu, nemažai ko esu pirkęs forume, kol kas nė sykio neišdūrė, aišku, prieš perkant bent jau pasižiūri kas per paukštis, kokias temas rašė ir pan., iš naujoku neperku. Kadangi manęs kol kas nieks nepadūrė, stengiuosi ir pats elgtis sąžiningai, bent jau kol kas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 197
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Žiauru, tokius kaliošus už tokias šaibas...tik į savartyną tokias, o ne į mišką su tokiom. Su tokiom padangom miške pirmas sutiktas briedis užpyzdavos....situacija nedėkinga. Kad nepasimirštų lėvi pardavėjai manai reikėtų subforume skilties ,,Gėdos stulpas“, o ten kuriamos temos pavadinimas būtų forumiečio nikas (niekadėjo) ir visi jo griekai ir taip toliau. Ir būtų matyti...skelbimus pasiržiūri, užleki į Gėdos stulpą ar ten yra prikaltas ir bus aišku ar verta iš jo pirkti ką nors.

Redagavo Frontis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia graziai diskutuoji teodorai, tik ko tyliai, manes niekas nekvieciat prisijungt? pridrapstei purvo ispusdamas viska kaip 13 metu mergaite.. man tai nei geda, nei sunku.. Visada galima paversti viska is savo matyto kampo taip kad atrodytu viskas priesingai negu yra.. ir visiskai atvira sirdimi priemu jusu kritika ir nusiskudimus, jei cia buvo ju dar? jei ne cia, tai ju buvo ir priestai kazkur, tai yra beveik normalu... visu pirma del to kad esu pozityvaus poziurio i matyt prasta naudota daikta(nes pats tokiu prisiperku) ir prisipazinsiu megstu ir pats papusti skelbimus, galbut jum atrodo kad stipriai man gal del pozityvensio poziurio i daikta maziau, bet prisipazystu! del to juos puciu vis maziau, o forume kadangi ne pirma kart girdziu nusiskundimus bandau isvis but supermega realistu ir sakyt viska kaip yra..

 

Kitas reikalas kodel mane tai paliecia dazniau negu koki gargzdu dzipista tai kad pardavineju tuos daiktus 10x daugiau, automatiskai ir islenda daugiau nesusipratimu, kitas esminis faktas kad turbut nera pasaulyje saziningo NAUDOTU daiktu pardavejo, nuo automobiliu spekulentu iki padangu pardavejo draugo kuris mete darba del pastoviu jam nusiskundimu, ir nesvarbu lietuva cia ar ne, as amerikoje pirkau 5 kart padangu komplektus 4 is ju buvo prasciau negu ispustos teodoro nuotraukos, pirkau is labai patikimu amerikieciu net masinas kuriu pasirodo automato paskutinio begio nera.. tada nesuskaiciuojamas kiekis cia lietuvoje ir forume nupirktu daiktu kuriu stovis budavo nesuvokiamo stovio, kur is mum viesiem zinomo forumiecio vietoj dvieju padangu 80% likucio gauni 20% ir panasiai, ar luzusia per puse gerve esu gaves kai pgera, zinoma visi sitie pamineti atvejai yra isskirtiniai ir logiskai nepateisinami tikrai.. bet buvo ir daug kitu geresniu bet ne tokiu kaip aprasmime daiktu.. tokia yra devetu daiktu energija, vienas isivaizduoja tapati daikta gera kitas kaip bloga ir nevisada bus visiskai laimingu sitoje nesusipratimu srityje..

 

Taigi pradekime vel nuo to pacio tik dabar garsiai..

 

Nieko negrazindamas Pasiuliau Teodorui: Turiu 35 mudus ratus su placiom skardom 139.7, platus tikrai, ir su isnesimu geru,galiu ir atskirai ratlankius parduoti, yra 4+1 atsarginis bet jis su siauresniu isnesimu.

 

Teodoro atsakymas: Ka noretum tik sakyk realiai kaina uz 35 ratus 4+1 kiek mesos like dar, gerai butu nuotraukytes bendram vaizdui, gal kokia nuoroda mestelk pasiziureti..

 

Atrasiau Teodorui:4+1 su ratlankiais 500e be ratlankiu 450 + 150, likutis ten neblogas, firmos neatsimenu, bet ten kai pvisi mudai, jei kaina tinka, duok emeila, atsiusiu nuotrauku. 

 

(jokiu pazadu ar zodziu apie bukle)

 

Teodoro atsakymas:

Kaina tinka, kur randasi? Duok telefona?

Mano : zybenmachen@yahoo.co.uk

 

Teodorui Atrasiau:dabar moletuose, po pietus busiu vilniuje, padarysiu nuotraukas, 86 523 5230

 

Ir pokalbis forume baigesi..

 

susiskambinom, viskas ivyko ta pacia diena, Teo skambina sako: man tinka ,viskas perku! As kiek nustebes jo patiklumu kad netgi neklausineja apie ju stovi, pasiulau jam geriau palaukti kol galesiu ir atsiusiu nuotraukas, Jo atsakymas  kad jei jos neguzuotos ir ratlankiai tiesus jam tinka.. As atsakiau kad prie padangu buvau priejas 3-4 kartus ir niekad is arti ju neciupinejau bet kiek maciau tai jos gan geros bukles ir su neblogu likuciu.. bet dar karta pasikartojau kad gal geriau atsiusiu nuotraukas kad nebutu nesusipratimu.. Teo atsake nereikia, sian atvaziuos kurjeris paimt.. Ir jo balse nebuvo forumiecio pasitikejimas o skubejimas greiciau nurpikti net neziurint ka siulau.. as tikrai nesinaudojau sita padetimi ir nieko nebandziau apgauti nes aiskiai siulau aiskias nuotraukas, Istorija tesiasi...nuvaziaves paimt padangu pamaciau viena su skyletu guzu, iskart paskambinau ir pranesiau klausdamas ar dar vis domina, ramus teo balsas net nieko nemurmejo ir pasake kad vakare bus kurjeris, kurjeris buvo ne vakare o 12 nakties ir dar reikejo vezti jam 30km, tada vyko skaiciavimas centas i centa, pasirodo teo apsiskaiciavo ir nedamokejo, uz padangas gavau 485eur.

nesme, nepuoliau nei skustis nieko, palinkejau gero vazinejimo, na ir tada prasidejo skundu laiskai.. 

Visupirma tai padangu nuotrauku prasiau nuo 26 dienos, kazkodel man nesiunti, as tai matau kad viskas prizoominta ir nera cia nieko baisaus(isskyrus tai ka ir taip minejau)

kad skyle yra sakiau, kad kazkuri padanga patrukinejus kuri kogero gulejo atskirai kaip atsagrine, prisipazystu nepamaciau , visos juk kitos 4 geros ir nesutrukinejiusios ar ne taip? tie pavirsiniai ipjovimai nuo saku, PRIDIDINTI yra visiskai normalus, tai yra naudotos offroadines padangos, as dar nemaciau vazinetu padangu miske be tokiu ibrezimu , patikekit jie nera tokie kaip atrodo nuotraukose.. nuvaziuokit pas svaika ir paciupinekit devetas padangas, pilna tokiu rasit.. 

Issakiau savo pozicija, ir matymo prizme.. jus ir spreskit kas cia ir kaip.. as manau kad teodoro klaida kad jis nepaminejo kad iesko offroadiniu padangu ne i offroad o i PARODA, gal tada buciau idealiau su padidinimo stiklu apziurejas o  mano klaida kad gerai nepatikrinau patrukinejusios zapaskes, maniau kad jei kitos nesutrukinejusios tai bus tokia pati ir toji.. 

Prisipazinsiu jauciausi visas dienas lievai ir kiek nustebes, nes nesitikejau tokio atsakymo ir pasiuliau is draugiskumo kompensasija tai paslaugas vilniuje(jos butu is mano saskaitos).. bet kaip cia viska nugrazinai tai nelabai ir paciam malonu su tavim turet reikalu..

Linkiu visiem laimes, peace!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinojau Gargzdieti kad busite ekstrasensas, padangos jeigu nemokamai tai dazniausiai man atsiuncia kaledu senelis, o jei perku tai nebent tik uz alaus pusles mainus darau.. Nezinau ar gargzdu teritorija riboja taip jusu mastyma ar kiti reiskiniai, bet cia vilniuje, kaip jus isivaizduojate tikrai niekas nedovanoja padangu ir lygiai taip pat uz 50e neatidavineja.. Manau kad reiktu jums kurti atskira tema apie,, Nepasitenkinancius gyvenimu ir nelaimingus komentatorius'' kurie lieja nes megsta ant kazko varyti, nes viskas aplink tik blogai.. Ponas net nieko pirkes nesate is manes, ka tu zinai uz kiek as ka parduodu, gal kosmines kainos atrodo tik tau o atvaziavusiam pirkejui nuleidziu nes visi zinau melzia ant nuolaidu..Beveik viska ka projektuoju, o projektuoju masinu daug, viska parduodu i minusa, tuo apciu ir projektus, dazniausiai tos pacios padangos ar ratlankiai keliauja is paciu forumieciu, gal man tada reiktu cia garsiai atsakaitas vesti kur is ko ka pirkau, ir kiek mokejau ir uz kiek pardaviau?? 

 

Del tu ratlankiu kuriuos tu itarei apgavystei??? kurie ten dazesi, luposi dazai poto tau nuotraukose? is r15 i r16 patapo??  as net asmeniskai nesuprantu apie ka tu kalbi, gal ten tiesiog skirtingi ratlankiai buvo pardavinejami r15 ir r16? As manau kad jus viska itarinejat aplinkui, nes drasu garsiai itarineti be realiu argumentu..

 

Ir pasikartosiu, tos padangos geros ir vertos tu pinigu,nuotraukos sako kaip nori zmogus kad jos pasakytu.. del 5 zapaskes kuri yra tik kaip bonusas, ir kurios nepastebejau kad kaip suprantu kazkuris sonas patrukinejas, sutinku kompensuoti! prisiemu dalele kaltes del savo zioplumo, bet ne viska ka sneka teo(Atsiustos nuotraukos tada butu viska isprendusios)  manau kad padangos pilnai vertos 485eur.. bet noriu irodyti savo sazininguma, man pinigu negaila jei tai pakeis jusu nuomone apie mane..

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai tu cia graziai viska isdestei, niekas cia neprizuminta o su telefonu daryta ir kad matytum viska kas yra..

klausiau kaip zmogaus kuris forume buna ir nemaniau kad toki sh atsipRasant prastumsi..

Todel ir pasitikejau o ne d l to kad labai norejau as ju, kas liecia saibas as nieko neskaiciavau ir nesiruosiau moketi maziau, paprasciausia paziurejau skaiciuokleje kaip pats sakei kursa LT bankuose ir primeciau.. vezejas mano draugas ir malasi po visa Lietuva kada galejo tada ir atvaziavo, o jus tarpusavyje negalite susitarti nors abu turejot vienas kito telefona, man is UK reikia skambint ne po viena karta ir vienam ir kitam..

Kas liecia nuotraukas is mano puses, kada galejau tada ir padariau ar manai specialiai supjausciau ir tada padariau.

Pats suprask sitokio shudo tikrai nesitikejau, ir manau buciau buves Lt tikrai butum gaves i lempa ir ne tik nuo manes bet ir kitu zmoniu kam butum ystumes tokias padangas..

Tavo minetas skylute kaip minejai jau ganetinai issiziojo ir manau pradejus vaziuot bus shakes tam ratui....

kas liecia kita stovy ,taves klausiau kas karta......." ar tikrai nieko daugiau nera, jokiu sutrukimu" tu gan uztikrintai sakei ne nieko viskas ok... as tik pasiemes jas pamaciau kad jau gavau sh....

rasiau tau ne viena zinute , buvo tylu iki to laiko kol nepaviesinau forume.. o dabar jau pradedi stumti ant mane tipo as nieko nerasiau, kur logika juk as saibas sumokejau ir esu tipo nukentejes..

Susitaikiau su ta mintim kad pats kaltas kad neapziurejau ( nors man tai neymanoma buvo) bet kur 4x4 solidarumas.. ar tu ysivaizduoji ystumiau ir zjb..

juk susitikimai vyksta ir kaip galvoji ar bendraminciai netures galvoje taves??

Nenoriu veltis i tavo aiskinimus ir yrodinejimus jog sios "padangos" kad ir su "ratlankiais" yra vertos siu monetu

Te bunie taip.

Tauta irgi mato kas kaip ir daug pasiulymu gavau i AZ

O miske sake dar ir briedziai juoksis is manes..

Stai tokios tokeles

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

..

kas liecia kita stovy ,taves klausiau kas karta......." ar tikrai nieko daugiau nera, jokiu sutrukimu" tu gan uztikrintai sakei ne nieko viskas ok... as tik pasiemes jas pamaciau kad jau gavau sh....

rasiau tau ne viena zinute , buvo tylu iki to laiko kol nepaviesinau forume.. o dabar jau pradedi stumti ant mane tipo as nieko nerasiau, kur logika juk as saibas sumokejau ir esu tipo nukentejes..

Susitaikiau su ta mintim kad pats kaltas kad neapziurejau ( nors man tai neymanoma buvo) bet kur 4x4 solidarumas.. ar tu ysivaizduoji ystumiau ir zjb..

 

Kuo toliau tuo daugiau sneki to kas nebuvo, manau kad esi pats aferistas.. Del sutrukinejimu tu nei venlnio nieko neklausinejai, as pats pasakiau padangos geram stovyje ir net nemaciau kad turetu sutrukinejimu ir tu kas karta nieko neklausinejai, tu isvis nieko neklausinejai o tik sakei man tinka tinka, perku, perku... kam cia trini dabar viska

lygiai taip pat del sito???  ,,rasiau tau ne viena zinute , buvo tylu iki to laiko kol nepaviesinau forume..''  AS galiu nufotkint visiem musu susirasinejima atrasiau i kekviena zinute tavo su x5 kart daugiau negu kad tu man pats parasei, TU MELUOJI CIA PAT VISIEMS!! kaip galima pasitiket ka tu isvis sneki apie tas padangas?

nenukrypstant nuo temos, kaip sakiau kad jos geros ir nesutrukinejusios taip ir buvo, atsargine gulejo visiskai atskirai ir jos neapziurejau, atsiprasiau, buciau fotkines butumem abudu pamate, mano kalte, reikejo isvis sakyt kad tik 4 padangos yra, butum nupirkes ir maziau cia bedavojasis.. 

Redagavo salmonas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradzioje tai man koks tikslas meluot ir saipaliot?? Apie sutrukinejimus klausiau taves gyvai kaip skambinau, nes tai yra pagrindinis daiktas kuris cia yra ziurimas patikek, o reiketu tik padangu Offroadui sakiau jau kad buciau cia nusipirkes uz 100£ ,pilna cia tokiu padangu kad vien tik i bekele..

 

Tavo zodziai ... "padangos geram stovyje... ". tuom viskas ir pasakyta.

Aferistas tas kuris stumia shuda , o ne tas kuris moka pinigus jei ka....

sakau dar karta pasilik tu sau tas monetas gal pades tau jos gyvenime.

 

P.S. Deja nebuciau pirkes isvis nei 4 nei 5 jei buciau mates stovi ju..

Redagavo Teodoras
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu suprantu apie ka sneki,nenoriu nesuprantu ir toliau stumdau savo siuksles .Kur cia beprisiminsi tiek siuksliu isstumdes  :) Perskaicius tavo apysaka kaip amerikoj apgaudineja ir kaip perekupai meluoja is karto viskas aisku.  Kazkas tave apgavo kazkur-todel dabar tu apgaudinesi visus forumiecius... juk visi taip daro.

O komentuoti nieko as apie tave nekomentuoju...bet beveik visi tavo parduodami daiktai yra siuksles ir forumieciai turi tai zinoti.

 Gal moderatoriai sukurs atskira tema " Visiskai nuvarytu daiktu pardavejai "

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neklausei tu manes as dar karta kartoju, as tau pats sakiau, lygiai taip pat sakiau kad padangas nesenai turiu ir ciupinejau vos keleta kartu ir geriau butu kad atsiusciau nuotraukas. O ir tikrai nezinojau kad su mudais 35 lakstoma asflatais, bet apie ka cia eina kalba, tos padangos vaziuos tu asfaltu ir offroadu dar 10metu.. NES JOM NIEKO NERA TO BLOGO KAS YRA VIESINAMA!  skyle siuliau sutvarkyt rimtesniu budu.. pigu ir efektyvu, ir pasilikt ja atsargine. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne nu tikrai nesupranti ar kas yra...??

Sakau kad yra shudas.. Uz tokius pinigus, Vaziuos ar ne irgi negali teigti..

Ne lakstymui 35 mudai , bet davaziuot iki pakatuskiu pas mus reik maziausiai po 80 miliu..

Jau kartoju bet kiek pasilik tu tuos pinigus, reputacija forume jau uzsidirbai vistiek..

Ir nepasakok daugiau pasaku kad tie ratai geri...as juos matau naturoje..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su tavim tai as isvis nesneku, manau kad tau reikia rimtos mentalines pagalbos ir tu sergi, nes pirma karta apie tave isvis kazka girdziu, net vardo nezinau.. as tau gyvenime nieko nepardavinejau ir lygiai taip pat nesuprantu ka tu cia sneki, kokias as siuksles pardavineju? tu turi gyvu pavyzdziu kas is manes pirko kazka? esu pardaves superswaper boggeriu pakusai bertos, sportine warna andzej, Mentalistui vitara pardaviau, Cia jo citata is suzuki temos: ,,Pirkta iš forumiečio Salmono, kaip nupasakojo, tokią ir atvežė, nenuvylė. Pasikrapštymo yra, pirmas darbas surinkti likusias smulkmenas ir pravaryti TA. Po to, be abejo - džipiški patobulinimai. ''  dar pardaviau vitara neblogai padaryta*nors dar klausimas ar cia ja pardaviau) duok dieve 3 komplektus padangu pirko is manes cia per paskutinius 3 metus, vienas buvo atsitikimas su paskutiniu komplektu del likucio, as primeciau is akies kiek mazdau like, zmogus pasimatavo su statybine ruletka ir rado maziau, ok, nepatinko nepirko, man pamoka dabar isvis likucio nerasysiu, patys su savo matuoklem tegu matuojasi, beja kazkuris nupirko poto tas purvines padangas ir padekojo uz jas, nes jam matymo spektras buvo pozityvus ir tenkinantis.. o is kur tu trauki ta erezija as nezinau.. bet tau taip pat palinkesiu laimes ir svaresnio proto..

Noriu suprantu apie ka sneki,nenoriu nesuprantu ir toliau stumdau savo siuksles .Kur cia beprisiminsi tiek siuksliu isstumdes  :) Perskaicius tavo apysaka kaip amerikoj apgaudineja ir kaip perekupai meluoja is karto viskas aisku.  Kazkas tave apgavo kazkur-todel dabar tu apgaudinesi visus forumiecius... juk visi taip daro.

O komentuoti nieko as apie tave nekomentuoju...bet beveik visi tavo parduodami daiktai yra siuksles ir forumieciai turi tai zinoti.

 Gal moderatoriai sukurs atskira tema " Visiskai nuvarytu daiktu pardavejai "

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne nu tikrai nesupranti ar kas yra...??

Sakau kad yra shudas.. Uz tokius pinigus, Vaziuos ar ne irgi negali teigti..

Ne lakstymui 35 mudai , bet davaziuot iki pakatuskiu pas mus reik maziausiai po 80 miliu..

Jau kartoju bet kiek pasilik tu tuos pinigus, reputacija forume jau uzsidirbai vistiek..

Ir nepasakok daugiau pasaku kad tie ratai geri...as juos matau naturoje..

Ne, ne tai tu nesupranti..

Pagal tave as jeigu buciau pardaves tas padangas uz 200e ir lygiai tai pat nieko nesakes tai butu viskas ok, gali numeluoti tada..

as jum noriu issaiskint kad as nieko neslepiu ir prasau tiek kiek pats isivaizduoju man atrodo kad jos yra vertos,O jus jas perkat patys vertindami  is savo puses ar jum tinka moketi tiek ..Cia skirtingi poziuriai ir suvokima zmoniu.. situo atveju jei as noreciau ikisti suda ir nuslepti tai kisciau uz 200e ne ale jos sudinos o ne uz500e ir net nesiulyciau nuotrauku, ar ne taip?? Cia juk paprasta logika..  ir net gal nedeciau cia i foruma tada jau nes juk cia bendras dzipioru forumas?? ar sunku jum giliau pamastyt.. kad zmogus bandydamas apgaut kitaip elgiasi, as pilnai tikiu ir tikesiu kad tos padangos geros ir vertos tu skatiku iki gyvenimo galo, vertinu pagal tai ka pats esu pirkes ir mates ka pardavineja per paskutinius 5 metus.. viskas, basta, uzteks cia kopustus raugint..nori grazink jas, nenori, siuliau kitas alternatyvas.. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va matai, o kitas man padekojo, tu nepirkai o kitam tiko.. tai dabar kuris teisus? Juk cia padangos, o vertintojai jus, viska gali apziuret vietoje, tos padangos kur ziurejai tai isvis idealios buvo, nei klijuotos,nei sutrukinejusios, tau tik likutis netiko, butum per atstuma prases buciau ne tik is akies pamataves o ir su liniuote..daugiai tupadangu pas mane neziurejai jokiu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su tavim tai as isvis nesneku, manau kad tau reikia rimtos mentalines pagalbos ir tu sergi, nes pirma karta apie tave isvis kazka girdziu, net vardo nezinau.. as tau gyvenime nieko nepardavinejau ir lygiai taip pat nesuprantu ka tu cia sneki, kokias as siuksles pardavineju? tu turi gyvu pavyzdziu kas is manes pirko kazka? esu pardaves superswaper boggeriu pakusai bertos, sportine warna andzej, Mentalistui vitara pardaviau, Cia jo citata is suzuki temos: ,,Pirkta iš forumiečio Salmono, kaip nupasakojo, tokią ir atvežė, nenuvylė. Pasikrapštymo yra, pirmas darbas surinkti likusias smulkmenas ir pravaryti TA. Po to, be abejo - džipiški patobulinimai. ''  dar pardaviau vitara neblogai padaryta*nors dar klausimas ar cia ja pardaviau) duok dieve 3 komplektus padangu pirko is manes cia per paskutinius 3 metus, vienas buvo atsitikimas su paskutiniu komplektu del likucio, as primeciau is akies kiek mazdau like, zmogus pasimatavo su statybine ruletka ir rado maziau, ok, nepatinko nepirko, man pamoka dabar isvis likucio nerasysiu, patys su savo matuoklem tegu matuojasi, beja kazkuris nupirko poto tas purvines padangas ir padekojo uz jas, nes jam matymo spektras buvo pozityvus ir tenkinantis.. o is kur tu trauki ta erezija as nezinau.. bet tau taip pat palinkesiu laimes ir svaresnio proto..

Prie ko cia mano vardas.As rasau kaip tu mane bandei apstumti su ratais pries kokius 1,5 metu. Dar galiu parasyti,kad netaip seniai vasara arba pavasari pardavinejai ratus nuo Nissan terano,as tau rasiau zinute,klausiau ar tie ratai tinka Patruliui,tu atrasei,kad tinka,tada perklausiau ar tikrai,tu atsakei,kad tikrai-bet is tikruju tai netinka....O Jevgenij kai bandei apstumti ( rasei padangu likutis 90%),o buvo koks 40-50%...Tada forume nepraslydai su tom padangom ir tas pats skelbimas atsirado Autogide su parduodamom apynaujom ( 90% likucio ) padangom.

 As manau,kad forumas yra bendraminciu vieta diskusijoms apie dzipus,tarpusavio patarimams,varzybu organizavimui ir t.t ,bet ne vieta apgaudineti kokius patiklesnius forumiecius arba naujokus. Rasyk teisybe apie parduodamus daiktus o ne mulkink forumiecius .

 Arba mulkink ir toliau...,bet tada nepyk kai tave viesina uz apgavystes.

 

 P.s Tave isiminiau tik todel,kad skaitau skelbimus apie parduodamus daiktus Patruliams ( su nuostabiais aprasymais ),kurie kaip pasirodo visiskai neatitinka realybes. Nepirkau is taves nieko todel,kad parduodamas tu vis kazkaip neturedavai laiko nufotkinti,arba tau kazkaip neisikeldavo,arba neidavo atsiusti i pasta,arba isikeldavo tik koks nors nuotraukos kamputis...

 Buk vyras-nori visus mulkinti..prisiimk atsakomybe  :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia zmogelis tikrai ziuriu prisigrybaves, ne vien man primales sh..

salmonas: Jokiu pasiulymu is taves negirdejau, beje kad ir isgirsciau dabar man jau visishkai dzin..

papulsi zmogau viena karta, uz tokius darbus sulauzys tave.. kaip sakoma... "watch your back man.."

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Velnias yra velnias jam px viskas jis tik ziuri kaip jam kazka apsukti:))

Bukime budrus ir nepasikabinkime ant ju iesmu o jei kazkam kazkas nutiks panasaus kaip TEO butinai viesinkit o netilekit...mums patiem tik nuo to bus geriau...

Redagavo zero
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie ko cia mano vardas.As rasau kaip tu mane bandei apstumti su ratais pries kokius 1,5 metu. Dar galiu parasyti,kad netaip seniai vasara arba pavasari pardavinejai ratus nuo Nissan terano,as tau rasiau zinute,klausiau ar tie ratai tinka Patruliui,tu atrasei,kad tinka,tada perklausiau ar tikrai,tu atsakei,kad tikrai-bet is tikruju tai netinka....O Jevgenij kai bandei apstumti ( rasei padangu likutis 90%),o buvo koks 40-50%...Tada forume nepraslydai su tom padangom ir tas pats skelbimas atsirado Autogide su parduodamom apynaujom ( 90% likucio ) padangom.

 As manau,kad forumas yra bendraminciu vieta diskusijoms apie dzipus,tarpusavio patarimams,varzybu organizavimui ir t.t ,bet ne vieta apgaudineti kokius patiklesnius forumiecius arba naujokus. Rasyk teisybe apie parduodamus daiktus o ne mulkink forumiecius .

 Arba mulkink ir toliau...,bet tada nepyk kai tave viesina uz apgavystes.

 

 P.s Tave isiminiau tik todel,kad skaitau skelbimus apie parduodamus daiktus Patruliams ( su nuostabiais aprasymais ),kurie kaip pasirodo visiskai neatitinka realybes. Nepirkau is taves nieko todel,kad parduodamas tu vis kazkaip neturedavai laiko nufotkinti,arba tau kazkaip neisikeldavo,arba neidavo atsiusti i pasta,arba isikeldavo tik koks nors nuotraukos kamputis...

 Buk vyras-nori visus mulkinti..prisiimk atsakomybe  :D

 

1.Cia yra nuoroda kuria ir tuometu tikrinau del terrano ir patrulio skyliu http://www.wheel-size.com/size/nissan/terrano/1992/ 

kaip matai tokios pacios kaip ir patrulio skyles, velgi NIEKO NEBANDZIAU APGAUTI! cia jus tik norit mane iki galo damusti..

 

2.Tik Javgenijaus AS NEBANDZIAU APSTUMTI, AISKIAI BUVO PARASYTA SKELBIME LIKUTIS!!! jam sakiau kad primeciau likuti is akies.. galutiniam rezultate likutis buvo kazkas tai apie 75-78%  o ne 40-50, jis prie mano akriu primete statybine kreiva liniuote ir greit konstatavo kad ten 60% nors vizualiai matosi kad tos padangos atrode kaip vos ne naujos.. galiausiai pats nusipirkau padangom matuokle, tada susiradau tikra ju gaminamo protektoriaus auksti ir gavosi tie 75-78% tad nepi**** jus mano proto daugiau apie tas padangas

 

3.Tu garzgzdu dzipiste vis kartoji kad pardavineju slamsta.. kuri kaip pasirodo pats ir perki, taip ir likau nesuprates kuris cia tas slamstas buvo, ratlankiai sveiki ir grazus iskeliavo pas zmogu, skyles tau netiko....? tai prie ko cia kazkokios aferos???

 

mes kalbam apie realiai konkrecius du atvejus visa diena,apie javgenijaus apziuretas padangas ir rasta ne ta likuti ir teodoro katastrofiskus ibrezimus, as nelabai suprantu kur dar kartojami irodymai?

nes jus vis kartojates ta pati ir toks jausmas kad as jau 15 kart kazka apgavau???  kur kam ka dar netaip pardaviau kad sitaip varot ant manes??

 

cia tokia samokslo teorija vyksta kad jus patys ziurekit saves kad kas neuzvoztu jum... man asmeniskai po 7 metu reikejo sian prie cigaretes gryst.. jus nesveiki kazkokie, ar jum su teksto suvokimu sunkiai ar kas?? logikos isvis nulis, jei man taip poh*j ka as parduodu tai gal nerasyciau visu situ laisku...

 

sian apsvarsciau isvis offroad'o metima, nes visada buvo ir bus mentalines problemos cia! nes cia sedi pavargus sovietu karta, jus matot ir vertinat viska kritiskai.. visur visi apipisineja.. jokio pozityvumo, supratingumo ar empatijos..

 

O tiems naivuoliams kurie vis cia rasot Forumietis forumieciuj gi brolis, vienas uz kita geresni, tai jau galite prabusti... as buvau sitame forume apipistas minimum 15 kartu, ir ne 15 %  paklaidos padangu likuciu ar subraizytom padangom... o perpuvusiais dzipu remais kuriuos su visu dzipu i srota atidavinejau , luzusiom vos ne per puse gervemis, padangomis su 15-20% likuciu vietoje 80%, tad cia tas jusu myzciojimas del dvieju dar svarstytinu susiktu atveju nieko nepakeis, senai sudai cia verda..

 

Eikit geriau dedes palakit degancio skyscio kuris atima logika, nera daugiau ka cia sneketi, prasigerusi posovietine tauta

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.