Pereiti prie turinio

Ar pasitikite Forume esančiais senbūviais?


Artisx

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 197
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

"Buvau" kur padėjote , prastūmėt? :-D :-D

ne apie 5 metus pas mane. Istikruju nieko ten baisaus, raisiau i gamykla , po  kepimo kai kurios padangos netelpa i + - balanso rybas, tada statosi toks zymejimas ir juos PARDUODAMOS SU DIIIDELE NUOLAIDA,alia zemes ukiui.kaina buvo zasibis,   tai parinkau ant disko montavimo metu toki padeti kad maziau svoreliu uzdet ir nuslifavau ta stampa, kad nepistu prota , psio. Vis vien 150 su jais neleksi, apkursi :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nei biski nenustebau,visiskas siuksles pardavineja,o aprasymus tikriausiai nukopijuoja nuo nauju daiktu. Vos nenusipirkau ratlankiu su padangom Patruliui seniau, ( turejo pardavimui beveik '' naujus '' R 16 ratus,bet kazkaip vis pamirsdavo foto atsiusti,atsiunte tik pora foto,kur tik kampai matosi  ),nutariau nepirkti itardamas apgavyste.Po kokio men.atsirado skyrelyje parduodu tie patys ratlankiai su tuo paciu aprasymu,tik jau buvo perdazyti ir nusilupineje visi su nudroztom tos pacios markes padangom,ir dar kazkaip pasidare R 15 vietoj R 16.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir kaip po to pasitikėti kolegomis. Pirkau bent kelias dalis iš forumiečių, bet niekada nebuvo problemų. Visada telefonu apšnekėdavom kokie defektai ir niekada neapgavo, o ir dėl kainos niekada nesiderėjau. Po tokio Teodoro nuotykio, reikės atsargiau pirkti (o gaila).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vat ir man gaila .... Visados stengiausi padet forumieciams, detalemis, siaip pirkiniais, siuntiniais.. Niekada net galvoje nebuvo tokios minties kad apstumti kazka..

Su zmogum kalbejau telefonu, tikino kad viskas ok , vienas lopas ant padangos bet laikys 100 metu, kaip matome nuotraukoje dar nepradejau vaziuot o skyle ziojasi kaip dziundze..

Visa kiti trukinejimai kaip is dangaus, nieko nebuvo pagal zmogaus pasakojimus, matyt kol veze iki Anglu sutrukinejo, gal klimato permainos ar dar kokie veiksniai,... Zodziu juokinga jei nebutu graudu .

Susitaikiau su ta mintim , ir pamirsau. Na gal zmogui blogi laikai ar kazkas panasaus..

Zodziu Bratkos netikekit niekuom, tik savo akimis kurios ziures i daikta ne maziau kaip is pusmetrio..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aisku dar ratlankiai prisideda prie kainos, bet kad is ju naudos tai irgi, vargo vakariene, baigiu atsveisti nuo rudziu ir dazu ant tu paciu rudziu... Zodziu cia jau mano likimas toks su tais ratais..

Nepapulkit !!

O tai nesutarėt dėl kompensacijos ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau ar eina paziureti jo seniau idetus skelbimus pardavime ,bet 95 % daiktu su nuotraukom buvo labai panasios bukles. Uztat aprasymai buna ispudingi ( kol nuotraukos neislenda ).

Manau nemazai jis yra cia apstumes,tik kitiems gal geda pasisakyti,arba nenori veltis i diskusijas.

 

P.s Bet ir ar yra verta tokius zmones viesinti,jiems da lampacki,tema po keliu dienu uzsimirs,o po men.jau ir dauguma forumieciu pamirs pardavejo varda... nebent uzdrausti rasyti skiltyje Parduodu 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.