Pereiti prie turinio

kia retona!


ratai

Rekomenduojami pranešimai

sveiki! zmogelis pasiule kia retona, 2.0 benzinas dujos. pabandziau susirasti info ir atsakymu nulis! visur tik dyzelis ir nekokie atsiliepimai! gal kazkam is cia esanciu kanors teko girdeti apie toki modeliuka? dekoju isanksto!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

rėminis džipas, detalės tinka kia spotage, yra palėtintojas, gerai rudyja, pakišus tarp rėmo ir kėbulo šaibas įkiši 31 colio padangas, bus į džipą panašus, priekinė pakaba laisva, galas balkis, detales atveža per parą iš lenkijos, turėjau dyzelį trūko jėgos apie benzą nežinau, skardų, ardomų retonų nėra.

Redagavo andrius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui uz info! taigi visa beda ir yra ta ,kad niekas apie benzinini varikli negali nieko pasakyti! zinau tik ,kad duju apie 19l valgo! o va kokio gamintojo tie varikliai yra tai jau muset paslaptis! vistiek manau benzas turetu geriu vynioti nei dyzelis! nu aisku jai ne nuo hundajaus kokio variklis!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

su 31 sacharom labai gerai lipdavo, nes lengva, jeigu nenudročinta,  gerviuką įsidėjus  pakatūškėm liuks. kijos turbut visos su mazdos varikliais ar ėjo ar eina, dyzelis buvo mazdos 626 compresor. Jeigu ne paslaptis už kiek imsi? ir kelintų metų?

Redagavo andrius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia man i serena keist pasiule ir dingo kaip i vandeni!!! :D :D laukiu nuotrauku tipo! gal dar nusipies ant vaizdo! sventes juk! o va metu tai dar ir neklausiau! kazkaip nedasuto! :blink:

Redagavo caras111
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

man cia irgi pasiule su 2.0 dizeliniu varikliu... 2000 metu... ne brangiai... 
is isvaizdos - idealus... salonas nesutrintas... po apacia dar nemaciau...
ar verta prasidet?

beje, kokiam velniui. pas ja kilpos po priekiniu stiklu? kiek matau, jis neatsimeta... 
https://goo.gl/photos/xf9my8JPbCGy46Dz5

Redagavo chimik
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasakysiu pasakysiu, viską kaip kunigui iki paskutinės smulkmenos :D, kažkokią neapsakomą meilę turi, vis prisimenu su nostalgija, čia yra lygiai tas pats kaip kia sportage tik kėbulas kitas, yra palėtintojas, visą laiką varomas galas, rėminis, mieste važiuoji kaip su sunkvežimiu dinamikos jokios, ryja dešimt litrų, įsibėgėja ar ne per 22 sekundes, silpnas variklis ar ne 66 kW, variklis kaip pas senąją mazda 626 compresor, vieno velenėlio,  kur ėjo ar ne iki 96m, man asmeniškai galva buvo išėjus, o jos jau prieš aštuonis metus buvo deficitas, turbina iš mehaninės pakeista nuo kamino, kuro siurblys elektroninis, ne bosh, tai kadaise vietiniai genijai niekaip nesutvarkė, nes momentais traukimas lyg ir atsirasdavo, važiuoklė kantri, kėbulas rūdyja, skarda plona, atsarginės dalys iš lenkų per parą, buvau kaune radęs krautuvę, kuri užsako, nors mačiau ardymui ant dalių jau yra, nepirkčiau vien dėl variklio silpnumo, nebent jeigu atiduotų už 1400, aš važinėjausi su įkištom spyruoklėm išpjaustęs arkas su 31 patrulio ratlankiais saharom, lengva, lipa gerai,  pigiausia kelt kėbulą nuo rėmo šaibom, dabar susigundyčiau tik pigiu geru benzininiu dviejų durų sportage. Jei ko nepasakiau klausk.  O tos kilpos, dėl to, kad jas gamino apytiksliai nuo 1998 iki 2002 metų pietų korėjos armijai, ir matyt buvo brazentiniai varijantai arba modelį pakeitė, o tie vyriai taip ir liko...  dar su gimtais ratais tūpai atrodo, na jau su 31 truputį į džipą panaši...

Redagavo andrius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.