Pereiti prie turinio

Subaru Forester -Outback-Legacy


Rekomenduojami pranešimai

turbo doch, dar doch ejo 2.5 iki 98 metu. esme tokia, atsidarai kapota ir matai ar dangtelis siauras ar platus, platus bus doch, siaip tiek obk tiek foris daug kas taspats, tik jei obk nuo 99 tai ji sunkiau sukelt nei fori. elektros nereikia bijot, ji negenda, visada ziuriu kad butu su kuo daugiau navaroru nes kadanors pravercia. obk komfortiskesnis nei foris, nors ir foriu buna neblogu. priklauso nuo komplektacijos, nes kur plikas ir kur su klimom ir tt tai du skirtingi dalykai. nu nebent skandinsi ir pilsi vandeni i salona, tada paprastesni ziurek.

Ne ne, tikrai labai neskandinsiu:-)

Tai blyn, tie doch varikliai kiekk kw turi ar ale kad ir outbekas 2.5 turintis tiek pat kw gali būti ir doch ir aprastas?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

93 kw varikliu negirdejau. Buna 92 kw atmosferikai. Iki 2008m esminiu skirtumu Forikuose nera.

Taip taip 92kw :-) persiprašau...

Kažkaip žiūrin užsenio tinklalapuose daug kur paturbinti foresteriai kurie ejo nuo 2000 iki 2003 kaži kodėl, ar tik dėl tų priežasčių kuruos minėjau pirmose žinutėse:-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o man mano 92kw patinka ir man jo uztenka. aisku persedus is volvo 2,5 turbo 154kw bendzo tai gal silpniau traukia :D bet as foriku patenkintas. snd galutinai suvedima isvirtima padarem. inmesiu foto kiek iskeltas jis. ir nieko ten problmu nera, viskas pasidaro kaip turi but turi but. ciut ciut padildino skyles varto vieno ir viskas pasidare. as patnekintas foriku. emaiu nes jis aukstesnis. jei lengvaja pirkt nu sutinku vietos gal universale kokiam ir daugaiu subarike. bet man svarbu buvo 4x4 ir kad aukstenis but nei lengvoji.trumpesne, ne tai pasikabins :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

93 kw varikliu negirdejau. Buna 92 kw atmosferikai. Iki 2008m esminiu skirtumu Forikuose nera.

Berots nuo 05 metu 2,0 varikliai atsirado doch ir turi virs 100kw. Kiek zinau lepokas variklis, bet tik nuogirdos. tokios pat kaip lepus 2,5 variklis, bet as juo nesiskundziu.

Kalbant apie fori iki 05metu, doch bus tik turbo. is esmes forikas keitesi kazkur 08 iki tol jie praktiskai visi tokie pat. pakaba kaip legacy iki 99 ar imprezos iki 08 kazkur. Skirias nedaug, dauguma daliu tinka kad ir is senuko kontrabandinio legacy.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėviu 2000 Outbacką 2,5SOHC 115kw automatą, tai pagal išlaidas visiškai negaliu skųstis. Važiuoklė - teko susipažinti su stabilizatoriaus traukėmis ir viskas. Rida (spidometrinė) apie 240tkm, tai variklis keliose vietoe buvo pradėjęs seiliotis - keičiau galvų dangtelių tarpines ir visus priekinius riebokšlius, tai kartu ir vožtuvų tarpus sutvarkė, kas pinigais kainavo apie 400 lietuviškų.

Traukia normaliai (autobusą sugebu aplenkti), valgo realiai 14 litrų dujų, pinigų pastoviai neprašo, tepalų neryja, užklimpęs buvau vienąkart užpernai, kai sniego buvo iki langų, o atsiskasus pamačiau, kad ratams iki žemės trūko apie 30cm, bet atkapsčius dugną sujudėjo ir isvažiavo. Prošvaisa berods apie dvidešimtkelis cm (tiesa galas buvo pasėdęs - kilstelėjau tris cm).

Šiaip norėjau imti Foriką, bet auginu du nepilnamečius ir šunį, tad buvo opi vietos tema, kas pas OBK yra geriau, daugiau komforto, sėdi kaip lengvojoje ir t.t. Tačiau Forikas turi geresnę geometriją, telpa didesni ratai ir galima daugiau iškelti. Žodžiu rinktis pagal poreikius, bet žmona jau zirzia, kad nori Forio. Kelto. Su dideliais ratais. Žodžiu bus antras Subaru šeimoj vietoje PT Cruiser'io.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu bent wiena merga tilps ir gerai :D

I žvejybą su mergom tai tas pats kaio be žvejybos, arba apgaudys arba neduos žvejot:-)

 

Jau nebežinau pats ko man reikia:-) 2.0 ekonomiškesnis kaip suprantu vistiek, pkius daugiau galimybės tobolinti, outbekas talpesnis patogesnis.... gal forika su bagažinę ant stogo :-D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Poreikiai tokie:

Nulekt iki miesto esančiam 70km.

Važuoti i žvejybą,10-30km dažniausiai 3 asmenys

Reikalui esant nuvykti ir i žvejybą ir apie 200km

Patampyti nesunkią priekabėlę su valtimi ar kokiom statybinėm medžiagom

Ir kiti naturalūs poreikiai i parduotuvę,pas mergas,i darželį bulvyčiu ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.