Pereiti prie turinio

Mitsubishi Pajero ratų/padangu dydžiai


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,esu naujokas turiu PAJERO I,87m.5 durų. Norečiau uždeti 31" padangas,ar tinka standartiniai ratlankiai 7J,ar reikalingi kokie perdarymai?Kokias padangas galima uždeti be perdarymų. Aparatas naudojamas kasdienai ir pramogai.Išanksto dekoju už patarimus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 110
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

  • po 5 mėnesių...
  • po 2 savaičių...

sveiki gal ir nusibodes klausimelis bet arteja ziema reikia isigyti ziemines padangeles MP 99 2,8TDi nes kakzaip nesusisneku su padangu prekiautojais as klausiau kaune (na veinoje pakankamai rimtoje padangu parduotuveje) kokios priklauso tai sake kad standartiskai priklauso 235/75/R15, skambinau i vilniu (ta pati firma ) sake kad priklauso 225/70/R15 arba 215/75/R15. Taigi atsistojo pas many klausimas tai kokias deti nes siaip tenka ir i miskeli pasukti kadangi esu kaip ir siekt tiek medziotojas bet ir nemazai po miesta duoduosi.

 

P.S. kai pirkau stovi 265/70/R15 (beje turiu prasimeli cia ziuriu visi pamego ta coline sistema, bet jei nesunku man SI sistema prasau :D )

 

dekui

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

standartsa gal ir gerai ,bet geriau deti didesnes padangas automatiskai pasikelia auto . paauksteja guma (paslydes ne taip greit prakirsi ) ir masina minkstesne. jei domina turiu geras ziemines bridgestone DMZ

275 70 R-15 kaina suderinsim alio 865079336

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...
O tadu klausimas kokios padangos max tilptu be "lift"..?

30x10.5 R16..?

31X10.5 R15..?

abi telpa, tik gervę uždėjus ir miško keliukais greitai lakstant liesis priekis. liesis ir kai staigiai posūkį imsi. šiaip viskas asfaltu važiuojant yra gerai :D:D , bet mes siekiam komforto ? :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane ir MP1, 31", gerve. Su protu sutempti torcijonai, tai prieki siekia kai i gilia duobe neri (atboinikai nupuve, nera). Gali susidet aukstesnius atboinikus (jei neklystu tai UAZ) kiek reiks apipjaustysi. Kad posukiuose neliestu lanzeronu yra posukio kampo reguliatorius ant apatiniu sakiu. Gale sukisi spiruokles. Manau kad tai maziausios investicijos i auto ir 31 ratai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
Uzsimeciau ratus kitus! 31x10.5 R15 JJ7 ir niekas niekur nekliuna! Cia kaip minejot klius, body lift'o reiks... nieko panasaus! Dedi ir vaziuoji!

:D kalbama apie R 16 :D:D :wink: ir susukt reikia ratus į bet kokią pusę. tada klius :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.