Pereiti prie turinio

WJ priekinis kardanas


shelsmas

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 806
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

išvada, kad reikia realiai matuoti ir žiūrėti konkrečią situaciją. pateikti teoriniai matmenys, bet neišskirta ar kardanas su granata (nėra šlicų, išilginio vaikščiojimo neturi), ar kryžminis (su šlicais, iš kurių, priklausomai nuo modelio, turi apie 4-6 cm eigos). Aplamai neaišku, kaip teoriškai matuoti duotieji ilgiai, nuo kurios plokštumos iki kurios - nes kryžminio ir granatinio kardanų flančai skiriasi. Vėlgi jei automobilis keltas, pavargusi pakaba, variklio/dėžės pagalvės, tai tokie ilgių skirtumai kaip 1cm gali atsirasti jau iš ten. Vienžo reikia matuoti gyvai.

 

turiu pardavime kardanų su dvigubom kryžmėm: jei netvarkytas - 300eur, jei restauruotas (trys naujos tepamos kryžmės, naujas rutulinis guolis dviguboj kryžmėj ir nauja jo apsaugos guma, bei nauja šlicų guma - 450 eur)

Imesk numeri domina kardanas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas senai razdatkei?

Pradedant grandine, baigiant metalo drozlemis nuo vyduriu... :) Konsiliumas nutare jos negaivinti, o keisti. Gal dar pasiimsiu ja pas save ir namuose isardysiu geriau ir paziuresiu kas tiksliai blogai, bet nemanau, kad apsimokes detales pirkti. Cia draugui nupirkome papigiai auto ir zinojom, kad reikes keisti razdatke, bet dar tas kuris taiso ji, prarde paziureti, gal tik grandine, bet sako, kad ir toliau kazkas blogai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • 2 metų...
On 5/26/2017 at 11:40 PM, mielks said:

Mane mokė kad belen koks detalės terminis apdirbimas nėra galutinė operacija(grūdinimas,cementavimas),poto seka šlifavimas.poliravimas ir tt. nemanot kad garažinėm salygom šnipštas gausis?

is kur renkates poliruotojus? nu pagal ka atskiriate kas verti kas ne demesio? ar is situ esat kas paslaugas isigija? https://stiklopoliravimas.lt/

Redagavo piaonis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.