Pereiti prie turinio

MPIII DiD variklio/kuro siurblio problema/remontas


Rekomenduojami pranešimai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Problema sena kaip zeme, pas DiD visada prakiura kuro uzpylimo "garlavina", ko pasekoje i kuro baka patenka vanduo ir purvas, ko pasekoje mirsta siurblys. Antra priezastis, kai sitas modelis eksploatuojamas su minimaliu kuro kiekiu bake, tada ziema, per "obratke" grizdamas karstas kuras i baka sudaro dideli temperaturos skirtuma, ko pasekoje kaupiasi vandens kondensatas bake ir jis greitai rudija, visa bruda nesdamas i siurbli. To galima butu isvengti net ir siam modeliui, eksploatuojant ji su pilnu kuro baku, kaip tai daro vokieciai, bet jei auto atkeliauja issavininko turko, nes jie pila tik po 10ltr., tada pasekmes buna tokios. Kalbejau su zmogum, kuris remontuoja tik DiD, kaip sake jis, jei sitos problemos, atvertus originalu tech pasa, savininkas visada koks nors juodasiknis.

 

 O kaipgi kuro filtrai?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Turiu beda su pajeru 3.2. Nezinau kur ieskot bedos, galvoju gal siurblys, o gal turbyna. Ka jus manot? Pkzymiai tokie: meta melyna duma, trauka sumazejo, apsukos nepulsuoja, kuriasi tiek siltas tiek saltas idealiai,garlavina sveika. Anksciau mete duma tik kartais.

gali but uzstriges egr vostuvas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o yra toks dalykas sitam kuro siurbly kaip elektroninisdegimo ankstinimas ? nezinau kaip angliskai bet pvz vp44 arba vp30 siurbliuse buna toks voztuvas. kai jis sugenda tiesiog atiranda kalimo garsas ir degimas ankstinamas kaip kad pamineti simptomai.

 

va sita detale. jei nemaisau. nes jis vedimuisi ytakos visiskai neturi, bent jau mano atveju. viskas liux buvo, bet kaleno joptsikmat. pirkau kita, ydejau ir vualia.

 

http://www.aliexpress.com/store/product/Diesel-Injection-Fuel-Pump-Suction-Control-Valve-Regulator-for-Mitsubishi-Pajero-Montero-3-III-Pickup-Triton/838901_1921438544.html

Redagavo Gezatron
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.