Pereiti prie turinio

Mitsubishi Pajero sankabos klausimai


Zydrunas

Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 mėnesių...

kur gavai dalis greitai ir pigiai? itariu, kad man greitu metu reikes, nes dabar sunkiai jungiasi begiai, o atbulinis tik su traskejimu dazniausiai isijungia.

Surask forume dbucinskas99 (ar kazkaip panasiai), jie sankabas restauroja, padarys kaip reikia ir nebrangiai. Man dare tai viskas puikiai dirba

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Jai masina kekvienai dienai,ir geru metu,patarciou netaupit,nes sonu gali islist pigesnis variantas.

 

 

o dizelines ar benzas,irgi ira skirtmu,kisant nuo dizelio i benza arba atvirksei,kencia dezes sinhronizatorei,tai vielgi kad po kaskiek laiko nereikietu deze keist :rolleyes:

Redagavo Wrangler TJ
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

Kad nekurti naujos temos paklausiu čia. Pradedant važiuoti iš vietos purtosi mašina ir kartais yra toks garsas lyg prasisukinėtų sankaba pajudant (nemalonus trinimosi garsas), bet važiuojant neprasisukinėja. Viskas prasidėjo po Salako raisto, kai teko važiuoti ir gervintis vienu metu, atrodė, kad mašina važiuoja, bet išsigervinus įjungus bėgį ir atleidus sankabą mašina stovejo vietoje ir prasisukinėjo sankaba ir atsirado pasvilusios sankabos kvapas(tikriausiai gervinantis prilindo purvo ir neleido iki galo atleisti sankabos). Palaukus kokias 15min. sankaba iš dalies atsirado, bet tik ant pačio galo atleidžiant sankabos pedalą. Dar po kiek laiko atsirado pilnai, bet nuo tada ir prasidėjo tie keisti dalykai. Su šiomis dovanėlėmis parsivežtomis iš Salako dar buvo sudalyvauta 2-juose renginiuse ir keliuose pasivažinėjimuose ir sankaba dar laiko :D . Tai kas čia buvo, kad prasidėjo tokie dalykai? Ar čia galėjo kažkas iš sankabos sudedamųjų dalių perkaisti, o gal sudilti? :unsure:/

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...

Pirma tai siūlau pasitikrinti skysčio lygį sistemoje, tai gali padaryti pasižiūrėjęs į bakelį (cilindrą). Jį rasi po variklio gaubtu, kad kairėje pusėje (žr. nuotrauką). Jeigu skyčio yra pagal normą, o sankabos pedalas negrįžta į savo vietą, tikėtina, kad atėjo galas pagrindiniam cilindrui (žr. foto 2). Naujo jo kaina ~80 Lt, pakeitimas nesudėtingas, padaroma lauko sąlygomis.

post-9510-14071048463883_thumb.jpg

post-9510-14071048565817_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Sveiki gal kas susidure ybridus y gilesne bala dingsta sankaba tik isvaziavus atsiranda gal zinot iseiti kad taip nenutiktu?

O užsandarintas taip vadinamas "kožukas" aplink sankabą, kur šakutė įeina ir iškitos pusės kur guminė aklė ?

Redagavo Rolandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.