Pereiti prie turinio

stadbziai


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

su svogeriu laistome sestadieni ir isisnekom apie masinas ir tokia beda pakeite prieki vienam rate naujas kalades o i kita viena nauja kita deveta idejo ir dabar kur naujos kaista labai ir stabdant tas ratas pirmas stabdo o kur senos atsilieka spaudziant spabdi iki dugno.as manau kad reikia ismankstinti cilindriuka ta kur kaista o jis sako delto kad kur maziau stabdo delto kad kalades senos kokia jusu nuomone?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kas ta viena kaledele sena buvo kaip nauja :?: Nesuprantu kokiais sumetimais keiciamos kaladeles naujomis ir paliekama viena sena. Aisku kad reikia pramankstinti , ir i apsaugines gumas atkreipti demesi ar nesuplise, nes po kiek laiko netoligus kaladelius sudylimas garantuotas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o idejo sena nes vienoje puseja nejo suspausti cilindriuko iki pat galo nors isstumus susispaudzia normaliai bet ne iki galo todel ir idejo sena viena. Bet ar delto gali skirtis ratu stabdymas? kad nekaistu faktas kad mankstinti reiks cia net gincu nekyla.

 

 

Tai to rato suportas nevaiksto.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei nesulenda cilindriukas, kiek man atveju buvo tai visalaik jis buvo aporudyjes.nuperki nauja cilindriuka su visom naujom guminem ivorem ir sudedi. Kokie ten stebuklingi reikalai gali buti isemus cilindriuka paziuret kas jam yra? nuorint nemokat ? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.