Pereiti prie turinio

Kiek kelt MPII, kad 33x12,5x15 įlystu?


batinas

Rekomenduojami pranešimai

Nusiperkat ertalono balvankę, išsitekinat šaibas pas tekintoją, nusiperkat ilgesnius boltus su šaibom senukuose, tada komplektas pakėlimui kainuos apie 150lt.

Vairo mexanizmas 6 cm. liftą išneša be problemų.

Bėgių ir razdatkės svirtims teks įpjauri kėbulą.

Sėkmės darbuose.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ertalonas tai kažkas panašaus i kapraloną? Šiaip tai man 35" nereik, aš dar galvoju biski ir asfaltu pavažiuot :) Tik va dabar su 31" važiuojant provėžuotu asfaltu, žiauriai mėto. Bijau, kad su didesniais ratais bus visai bėda... :?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

5 cm pakelus kebula nuo remo su saibom ir pastacius 10.5x31 ratus, gerai ziurisi ar ne? Neatrodys tokie ratai per mazi? Zinau, kad ir be pakelimo tokie ratai lenda.Taciau norisi iskelt, kad toliau matytusi.Didesniu nesinori del razdatkes grandines prievartavimo.Kalba eina apie MP II 5 duru. Dekui.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Jei pas tave antras pajeras ir razdatke "supersaljekt" tai problemu del grandines nebus.O jei pas tave razdatke paprasta tai su grandine problemu bus jei desi didesnius ratus. Ratus uzdeti 33 nesunku i gala kisi gr ilgo galines spiruokles o prieki susuki torcijonus ir jokiu bodi liftu nereikia daryti ir masina stabilesne lieka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

torsionai susukti stabilesne masina nedaro..bus "kietesne"masina labiau jausis kelio neligumai,sumazes tilto eiga i apacia."Bodyliftas"mano manimu geriau,nes jis leidzia uzdet didesnius ratus prie to kad nesikeicia gamintojo nustatyti pakabos parametrai.Nebent det spec sureguliota atskiriem modeliam komlektus,bet jie brangus..GR spirokles tai geris pajerui,kas vazineja neks nepeikia..pas mane ant trumpo MP1- GR'o spirokles,labai gerai!!!Bet prekis..Galetu buti geriau:)Planoju vis tik su laiku igivendint minti apie "neeilini bodylifta"Gale pakabos liftas,o priekis kebulo..

P.S.Tik nepirkit ledo ritulio "saibu" maximoi, jie tikrai ne is tos medziagos kur bodylifto komplektus daro:)

P.P.S.Ir varztu is senuku geriau nenaudot tame, pora tonu sverianciam daikte,kuris netycia gali virst masinio naikinimo ginklu(kelije):)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

deja bet shitoj vietoj Stipresni torcionai isprendzia tik 1 beda. tai yra prasedimo laikas ilgesnis. visa kita pasilieka taip pat, norint kelt mazeja pakabos eiga i apacia. Cia taip pat kaip durys , jos neatsidarys daugiau negu leidzia stakta, stakta siuo atveju priekinis atboinykas kuris privirintas prie remo,o paskirtis saugoti kad neissinetu pusasis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.