Pereiti prie turinio

,,SALAKO RAISTAS 2014'


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 470
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

nu ka...ir as trumpai...

Padeka ir pagarba organizatoriams uz tikrai milziniska darba, ko pasekoje "apsipatenkinimas" nerealus :D buvo visko - ir gylio ir seip sabakstynu - kas manau visiems dalyviams turejo labai patikti. Kas norejo - rado sau savo aukso viduriuka :)

Aisku Salakas nebutu Salakas, cia pavargsta ne tik zmones, bet ir technika... Romantiskai netoli vidurnakcio sutike gulbe - dovanu gavome litra! Aisku ne to apie ka iskart pagalvojote :lol: gavome litra dezes tepalo, kurio deka "avariniu" rezimu gryzom 8.5km iki stovyklos ir dasipyle dar kelis litrus toliau rinkome taskus. Tai vat sirdingai dekingi legendinei gulbei - esant progai grazinsime litra :girtas::D Nakti sekmingai "pririnke" tasku, kiaurai slapi ir pilnomis bridkelnemis (meskos nematem, seip prisipilde :lol: ) lekem jau vel dasipilt litru, kai staiga kad sutarskes, kad subildes kazkas... taip ir baigesi musu pasirodymas :)

 

Dar karta noriu padekoti savo sturmanui, kuris puikiai navigavo, sauniai gerviavo ir visaip kaip bendradarbiavo :) Aciu, Arunai, jei ne Tu - siemet vargu ar buciau atvaziaves i Salaka, o tuo labiau zenkliai atnaujintu bolidu. Didelis aciu visiems komandos nariams, kurie irgi rupinosi technika, logistika, maitinimu, ar seip grauze inventoriu ir miegojo po Knyslium B)

 

 

Na ir pabaigai..Salako laukem, ruosemes visu imanomu ir neimanomu laisvu laiku. Salakas artejo, atejo ir praejo...ech as jau vel laukiu Salako :) Tad linkiu Sveikatos, Stiprybes, Laimes ir Meiles organizuojantiems, vaziuojantiems, fotografuojantiems ar seip prijauciantiems kad ir vel susitiktume dalintis tuo dziaugsmu - Salako raistu!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Renginys 10 balu!! Organizacija liuks, maistas superinis, oras puikus, trasa liuks, kompanija liuks. Nepaisant poros issisokeliu miske, kurie labai naglai lindo pries nosi, bet be tokiu nebuna. Reik nekereipt demesio ir megautis puikiu renginiu. Didelis dekui organizatoriam ir laukiam jau kitu metu salako. Formatas renginuko superinis! ACIU!!!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū labai straipsnyje aprašytam ekipažui už tai, kad naktį ištraukė, iš vidury kažkokių pievų esančios pelkės, LR Disco automobilį. Situaciją šturmanas buvo apibūdinęs " va dabar tai beliko atsitūpt ir apsiverkt" :D/> Dar džiugiau kad šitie šaunūs žmonės ir laimėjo.

 

Taip pat ačiū kitam automobiliui, kurio tamsoj tik mačiau traktorinius ratus, ištraukusiam iš bėdos kiaurai krūmus, medžius ir kitokias smulkmenas. Jausmas buvo, kad skrendu sėdėdamas tanke :D/>

 

Yra puikių žmonių dar vis! Neskaitant vieno ekipažo, kuris du kartus nepadėjo prašomas, tikrai nesijautėm vargšais naujokais, nors tokie ir buvom :)/>

 

 

Renginys puikus, taškai superiniai. Vien žo - geriausias metų savaitgalis!

 

Vaidas su Roku saunuoliai, sveikinimai!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Renginys tikrai SUPERINIS!

Mes su Rojeriu ir Sergėjum lengvai turistaudami net 24-tą vietą iš 42-viejų turistų paėmėm :)/>/>

Sveikinu savo ekipažą ir visus dalyvius.

 

O vat taip, mes atžymas ėmėm :)/>post-69-13999645102843_thumb.jpg

Na kadangi rezultatu sarase yra tik Jurijus ir Sergejus - panasu kad buvai arba nematomas arba nesusimokejai 50lt. Oj kaip negrazu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kadangi rezultatu sarase yra tik Jurijus ir Sergejus - panasu kad buvai arba nematomas arba nesusimokejai 50lt. Oj kaip negrazu.

Eee, mokejau as, tai nereik lialia.pagal tai, kad atributikos ir maisto talonus gavom trim galvom, turibut viskas gerai :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas taskas buvo nuokalneje (gal kam ikalneje), kad prie to medzio privaziuoti teko ant akmenu lipti, nemaciau ten jokiu varinatu gervintis i medi :D/>

nu blin, pas ka atsilenkia galinis dangtis ar langas i virsu, pasieke laisvai, jei ne, vaziuok prieki kelk kapota. lengviausia nesukt galvos ir liest ne pagal taisykles. gali kist hi lifta irgi paiskelt kiek truksta... .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mintys kyla :D Labai teisingai pasirinko klasę, tik 57 taškus reikėjo surinkti :D . Jei 4x4 turizme būtu rinkęs virš 150 neaišku ar nebūtu "išsiskėtęs" :D:D:D

O šiaip ką gali landcruiseris su 35", ta gali jimni su 31", arba wrangleris su 32", na ir defas su 33" gali, čia aišku grubiai, be to ne padangos ir ne visureigių modeliai važiuoja.

Ačiū už šaunų renginuką !!! Jis tikrai vienas geriausiu šiuo metu Lietuvoje !!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mintys kyla :D/> Labai teisingai pasirinko klasę, tik 57 taškus reikėjo surinkti :D/> . Jei 4x4 turizme būtu rinkęs virš 150 neaišku ar nebūtu "išsiskėtęs" :D/> :D/> :D/>

..............Ačiū už šaunų renginuką !!! Jis tikrai vienas geriausiu šiuo metu Lietuvoje !!!

:D beveik vienas prie vieno norėjau rasyti :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Organizavimas superinis, organizatoriu suteikta pagalba paliko tik gerus ispudzius, bet kaip nebutu keista ne vienas pravaziuojantys pro musu ekipazas nesuteike jokios pagalbos, nors ir buvo prasyta. Kai kam gerve streikuoja, kai kurie be GPS kazkaip ten atsidure ir skuba draugu surast kad nepasiklyst nakti miske, kitiems tiesiog laiko gaist nesinorejo :(/> anksciau visi stengiames padieti vieni kitiems, o ne palikt likimo valiai nakti miske. Gal dabar nauja karta 4x4 paaugo, kurie kiekvienas uz save varo?

Sportas sportui, bet vistik visi bendraminciai esam ir pagalbos gali kiekvienam prireikt

 

Na, ka pakeliui radom pastrigusi visiems padejom, kai kuriuos ekipazus ne karta teko traukti uz ausu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.