Pereiti prie turinio

MP nera traukos/kuro siublio/kuro padavimo problema/EGR voztuvas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki as vel su savo problemom. Nupirkau pajero (96 m. 2.5TDI) pardavimui viskas kaip ir normaliai, masina svari neuzdrosta ir t.t. atvaziuoja pas mane kupcius sedam isbandyt, 100 km daugiau neina t.y apsukos dakyla iki 3000 ir baigiasi visas menas atrodo lyg kuro nepaduotu . Filtras kuro oro pakeisti, sklende prie ismetimo patikrinta, net baka nusiemes buvo ir ten idealiai svaru, turbina be problemu. Kas gali but ?

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 100
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Na del katalizatoriaus man ir kilo klausimas,bet ar 150000 pravaziavus masinai gali jau but uzsikises (del ridos garantuoju)? beto dar pastebejau viena bajery kai bakas pilnas apsukos daugiau pakyla ir traukia truputy geriau, ketvirtadaly nuvazinejus tas pats prasideda.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
Nedumina, tepalo neryja kai pakeiciau pries 7000km taip ir like tas pats, nu ble kazkoki X failai, dar tokia mintis sove gal tas vadinamas cipsas kur prie siurblio pajuntas ten gal mazgai susikr...?

 

Pas draugeli Galooperiui tas pats buvo su tokiu paciu varikliu, tai kazkokas kuro padavimu buvo, tvarke:

DIZELVITA, UAB

2007, Vasaris 25 - 09:22 — Autoservisas

Telefonas: 8-37 390019

Adresas: H. ir O. Minkovskių g. 73A, 46219 KAUNAS

Dirba iki 19.00 val.

 

Simtomai buvo 100 proc. tokie patys. Pasiskambink, pasakyk, kad neseniai buvo tvarkytas Galooperis, kuris pas juos prastovejo kelias savaites. Gal kazka prisimins ir papasakos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Netraukia 2.8 TD. Turejau 3 ltr TD TLC tai zveris ne masina. Nors panasiai tiek pat MP II turi arkliu kiek TLC, bet nevaziuoja nors tu ka. Mastau kad gali buti tokios priezastys:

1 oro filtras

2 kuro filtras

3 uzsineses oro padavimo kolektorius nuo tu visokiu ekologiniu dalykeliu (nezinau kaip vadinasi)

 

Kas dar gali but?Ka?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na zinoma reiktu pradeti nuo kuro filtro, sistemos sandarumo patikrinimo. Lengviausia skaidru vamzduka pajungti ir matysis yra burbulu. Zinoma jungti reiktu tarp filtro ir siurblio. Kuomet gausim atsakyma, kad filtras pakeistas ir sistema sandari, tada galvosim toliau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rytoj keisiu kuro filtra.Todel tik rytoj i pavakare zinosiu ar tikrai kaltas jis.Oro filtro pakeitimas nepadejo.Traukia taip pat blogai. Nusiemiau siandien interkulerio radiatoriu,kad prieit prie pakaitin zvakiu, o jame truputeli tepalo yra (ikisus pirsta i interk sarna ant sieneles tepalai).Cia normalu ar turbinai ateina galas? Dar suku galva, gal katalizatorius gali but uzsikises? Kaip manot? Ir aciu uz palaikyma. Smagu jaust jusu nora man padet.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebijok del nedaug tepalu intercoole, taip buna net apynaujom auto. Oro filtro pakeitimas ir neturejo padeti, as rimtai :lol: Jei jis buna uznestas- ryja kuro gerokai daugiau ir dumina del oro trukumo, bet trauka praktiskai nepakinta. Nebent jau na smert uzkistas :shock:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau pasikeiciau.Jau pralekiau.Kaltas buvo kuro filtras! Valioooo!

Tik va tepalai jauciu kad pro galvos tarpine leidzia.Pradziai itariau, kad pro alkuninio vel salnika, nes ertmej kur yra sankaba radau tepalu (pro apatini langeli matosi).Taciau sankaba nebuksuoja.O tepalai matosi auksciau.Prasideda nuo tos tarpines galvutes.Ar gali tie tepalai is po galvutes patekt i sankabos karterio vidu? P.S.gal jau reikia kurt nauja tema? :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, galiu visai nesunkiai pakomentuoti, visa problema buvo kuro siurblyje, labai dekui Rimux uz serviso nurodyma, man tiksliai vyrai nepaaiskino kas buvo, bet as beveik ysitikines kad buvo uzsikises kuro siurblyje sietukas kuris stovi paciame kuro siurblio pradzioje (nu ten kur ateina y siurbly kuras) man lygiai taip buvo su kombainu :) tik ten siurblys paprastesnis ir supratimo daugiau yra. tai tiek.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.