Pereiti prie turinio

MP nera traukos/kuro siublio/kuro padavimo problema/EGR voztuvas


Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 savaičių...
  • Atsakymus 100
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

  • po 2 mėnesių...

Tai va,pavazinejes supratau, kad masina vis vien nevaziuoja kaip reikiant. Pradejo vaziuot tik uzvakar kai paankstinau kuro padavima, pasukant pati kuro siurbli koki 2-4 laipsniais is akies. Be keiksmazodziu, atsukant kuro siurblio tvirtinimo varztus, sunku buvo apseit. Bet vertejo ...masina visai kita,atgijo kartu su pavasariu. Rasau, nes gal kam prireiks prikeliant savaja naujam gyvenimui. Jei kas nuspres sukiot varstelius, is kart patarimas- turet U formos kilpini rakta ant 12. Be jo neimanoma atsukt varsto esancio tarp variklio karterio ir kuro siurblio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

mano 2,8 TD intercooleris netrauke , nes buvo itrukes tas pagrrindas i kuri isisuka kurofiltras....jame buvo mikroitrukimas ir per ji sifonino i siurbli.... pakeiciau...naujas kainavo gal 60 Lt...

o po pusmecio virs 80 pradejo netraukti... issitampe gazo troselis...patempiau ...lauksiu kol nutruks ,tadakeisiu nauju :)))...kol kas vazoja normaliai ....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 metų...

Mitsubishi Pajero 2.8 turbo dyzelis su interculeriu, vaziuoja tarsi priristas, patikrino turbina - pucia 1.0-0.9 sake viskas ok , meistras patare paankstinti kuro siurblio degima, gal kam buvo tokia problema? Kuro ima 14l trasoj nevirsijus 100km/h greicio.

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei įpurškimo kampas vėlyvas, tai turėtų aušinimo skysčio temperatūra kilti virš normos, kai duodi apkrovą varikliui, važiuojant greičiau, pvz 120-130 km/h, reikia pavažiuoti kokį pusvalandį tokiu greičiu, aišku, žiemą (prie vėsių orų) tas gal ir nepastebima. O nesiūlė meistras mietkes pažiūrėti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padangos 31/10.5 , siurblys paprastas, dumu nera visiskai. Siandien paankstinau degima, trauka pagerejo, truputi pradejo mesti juoda duma, del kuro sanaudu nezinau. Deja siurblyje filtriukas isimtas pries mane.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Sveiki,atsirado tokia bėda. Važiuoji, važiuoji pradeda dingti trauka, įmeti laisvą, krenta apsukos. Toks jausmas, kad trūksta kuro.Užgesinus variklį ir atidarius kapotą matau tokį vaizdą kaip įtrauktą pompą.Nuemus padavimo slangute pompa atsoka ir vel uzkurus viskas gerai,bet trumpam.Galvojau,kad kalta ta pompa,tai pakeiciau filtra be pompos,bet vis tiek tas pats.nuemus paemimo slangute nuo siurblio girdisi kai itraukia oro siurblys.Baka isvaliau,sieteli bake isemiau.gal dar siurblyje koks sietelis yra?padekit jei kas zino beda.

 

DIDELIS DEKUI IS ANKSTO:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visi vamzdeliai prapusti su kompresorium.kas dar gali but?

Na pirmiausiai tai prieš kiek laiko tai buvo daryta ? ;)

 

Dar gali būt kad išsisluoksniavo kažkuri guminė šlangutė ant padavimo magistralės tarp filtro ir bako ir dirba kaip vožtuvas. Jei būtų kaltas tas sėtukas kur siurblį įkištas tai pompa uždusus varikliui nebūtų sutraukta. Dar gali būt ir per minkštos guminės šlangos kuriuos "sugeba" susitraukt iki tiek kad uždaro kuro praėjimą, ypač tai pasireiškia kai tokias šlangas gan stačiais kampais sulenki.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ir katik praputus, jei slanga veikia kaip vostuvas, su slegiu ja visada prapusi, o su vakumu ne. Dar gali pabandyt pasidet nedideli buteli su salerka ir i ji ikist slangos gala kur i filtra eina, jei ok tada tikrai slangeles kaltos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siurblyje stovi demferinis voztuvas gal jis netycia kertasi,voztuvas stovi padavimo vamzdelio kuris prisisuka varstu i siurbli tame varzte su skyle ir yra voztuvas seip as turejau problema su alsuokliu bet pabandyk dar is bambalio ir be filtro.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.