Pereiti prie turinio

NP Y61 variklio keitimas


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 207
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

  • po 9 mėnesių...

Sveiki, su projektu viskas kaip ir baigta :) liko kai kokios smulkmenos, bet jau važinėju, ka aš vyrai jums galiu pasakyti, praėjo nemažai laiko ir tieko nemažai su juo padirbti bet išvada gavosi tokia kad tikrai verta buvo ta daryti. Trauka nežinau kaip apibudint bet ispudinga, dabar galvoju apie stabdžiu:). Pabandysiu nufilmuoti kaip Patrulis važiuoja ir tada gal suprasit kad standartas kaip mano vienas pažystamas sako rieda :)  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daug kas klausinėja šitu dalyku, tai piniginė išraiška sunkiai paskaičiuoti nes realiai neskaičiavau ka reikėjo ta pirkau, dariau, bet isivaizduoju kad grubiai apie 3k išejo, nes reikejo ir irankiu papildomai dasipirkti ir šiaip buvo tokiu daigtu kurio gal ir nereikejo pirkti ir/ ar daryti, kaip visada buna.

Darbo atžvilgiu tai užemė apie 2 metus, bet tai ne buvo darbas kiekviena diena, kartais atvažiuodavau i garaza ir karta per menesi, o kartais ir naktimis sedejau, nes patinka konstruot, kažka daryti. Šiaip dabar įgavės daug patirties, apsiemiau dar vienu tokiu projektu :) ir darau dabar toki pati darba, tik nelendu i variklį, viskas bus stock tik kai ka pakeisiu kad pasekti stage 2 ir viskas. Tai paruosiameji darbai jau pabaigti kita savaitė jau kišiu variklį ir manau (labai noriu) ji užviesti iki kaledu, šiaip toki darba neskubant galima padaryti per menesi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Ačiu, iškarto matosi kad žmogus supranta kad tai patrulis:) šiaip yra dar kur su juo padirbėti, bet labai jau norėjau išlekti, pažiurėti kaip jisai važiuoja, todėl kai kurie dalykai buvo padaryti laikinai (pabrežiu laikinai, o ne taip kaip sako kad nėra nieko pastovaus....)tai  va 2 savaitė asfaltu - nieko kolkas neišlindo, dirbsiu ir važiuosiu su juo toliau, žiurėsim kas išlis. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.