jeepcherokee Sukurta Gruodžio 27, 2013 Dalintis Sukurta Gruodžio 27, 2013 (redaguota) Sveiki Jeep-club.lt fanai !!!http://jeep-club.lt/Naujienos/Facebook : Jeep-club.ltSkype : Jeep-club.ltE-mail : info@jeep-club.ltVisi klausimus gali užduoti ir telefonu +370 605 97617 (o-jeep-o) Redagavo Spalio 12, 2016 o-jeep-o Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Vasario 16, 2014 Dalintis Atrašyta Vasario 16, 2014 (redaguota) Savaitgalio praleidimas. Vasario 16-oji svečiuose pas "Miško brolius". Ukmergė,buvusi Kopustėlių raketinė bazė. Redagavo Kovo 13, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrius JW Atrašyta Vasario 17, 2014 Dalintis Atrašyta Vasario 17, 2014 Savaitgalio praleidimas. Vasario 16-oji svečiuose pas "Miško brolius". Ukmergė,buvusi Kopustėlių raketinė bazė. Minde, liuks.... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andrius1 Atrašyta Rugpjūčio 19, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 19, 2014 Nu o jai rimtai kaip ten, nejaugi taip viskas ir nurims su tuo klubu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 (redaguota) Sveiki JEEP-iorai. Gal kas norite padaryt susitikimą, tipo vasaros uždarymą, be jokių mokesčių, laisva valia. Siūlau susitikti Ukmergėje Kopustėlių buvusėje karinėje bazėje. Galėtume pasivažinėti lengva bekele, pasigrožėt apylinkėm, aplankyt "Miško brolius" suvalgyt šašlyką, pakalbėt.P.S. Datą aptartume, jei kas susidomėtų. Redagavo Rugpjūčio 30, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Sveiki JEEP-iorai. Gal kas norite padaryt susitikimą, tipo vasaros uždarymą, be jokių mokesčių, laisva valia. Siūlau susitikti Ukmergėje Kopustėlių buvusėje karinėje bazėje. Galėtume pasivažinėti lengva bekele, pasigrožėt apylinkėm, aplankyt "Miško brolius" suvalgyt šašlyką, pakalbėt.P.S. Datą aptartume, jei kas susidomėtų.As uz noreciau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andrius1 Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 As irgi sudalivaucia Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Koordinates duok ir ryt gal atlėksiu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 padrykit butinai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2014 (redaguota) Atsiprašaau, kad taip vėlai rašau. Tik iš kelionės.Taigi matau norinčių yra :)/>/> .Katis,Sinchro, O-jeep-o,shirokas,mive (aš).... gal dar kas? Šaunu, tada tarkimės kada norite susitikti. O-jeep-o nori kuo greičiau B)/>/>. Na aš irgi nieko prieš. Man tinkamos visos savaitės dienos.Norėčiau kad pasisakytumėt dėl datos(dienos). Ar čia man išrinkti datą? Jei norite, galite paskambint man: 8 652 95510.Adresas: Šviesos 2, Ukmergė. P.S. galit ir šiandien atlėkt . Redagavo Rugpjūčio 30, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Na tai šiandien uždarymas gi, ar norit rudenio atidarymą daryti, o jei ką rugsėjo vidury geresni orai bus Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 derinkim apie rugsejo viduri.. as uz! Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Tai kada? Rugsėjo 13 d. viduriukas. Man reiktų nulėkt pas "miško brolius", apšnekėt situaciją, kad į bunkerius įleistų, gal kareiviškos košės padarytų, pervažiuočiau trąsą.Ar jau šiandien norit kas prilėkt? Jei ką rašykit žinutę arba skambinkit , ba nesinešioju kompo su savim .Dabar biski varau pagrybaut, kokiom 2 val. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainiussl Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Labas. Tai gal bandom rugsėjo 13. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sulas Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Va, gal ir man kaip nors pavyks istrukti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pawlyz Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 prisijungciau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 rugsejo 12-14 gldiatoriai svencionyse,bet manau jeep suvaziavimas geriau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 (redaguota) Na pažiūrėsiu kas kam geriau, beje kvieskit pažįstamus, kad jie kviestu kitus kas turi bet kokį Jeep Redagavo Rugsėjo 7, 2014 o-jeep-o Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 O kam tas vadas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Gal pirma susitikim, susipažinkim, o paskui matysim :)/>. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 31, 2014 (redaguota) Gal pirma susitikim, susipažinkim, o paskui matysim :)/>/>/>. Redagavo Rugpjūčio 31, 2014 katis Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
whydoes Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Jeep Wrangler taip pat vienas norėtų dalyvauti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Tai kada? Rugsėjo 13 d. viduriukas. Man reiktų nulėkt pas "miško brolius", apšnekėt situaciją, kad į bunkerius įleistų, gal kareiviškos košės padarytų, pervažiuočiau trąsą.Ar jau šiandien norit kas prilėkt? Jei ką rašykit žinutę arba skambinkit , ba nesinešioju kompo su savim :girtas:/> ;)/>.Dabar biski varau pagrybaut, kokiom 2 val. jei ten trasa kazkokia apziuresi, ar su standartu galima bus pravaziuot? padangos asvaltines net Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 jei ten trasa kazkokia apziuresi, ar su standartu galima bus pravaziuot? padangos asvaltines net B)/>Gal ir galimės. Nesijaudink, mano irgi asfaltinės beveik . Pasistengsiu rast ką nors, kas labai neišgąsdins. Kas norės galės stebėt. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2014 Jeep Wrangler taip pat vienas norėtų dalyvauti :)/>Šaunu . Būsi ne vienas ,ba mano kaimynas wrangleriuką turi. Jei kas nesumaišys ir jis sudalyvaus. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai