Pereiti prie turinio

Audi 80/90 quattro


Mendis

Rekomenduojami pranešimai

as pasakysiu, nes isiziojau pamates tokius skaicius :)/>

pas mane yra audine su tokiu motoru, mechanine, bet ne quatrine. tai benzo apie 9 ima misriai, o duju 12-15. paskutiniu laiku 17-18 pradejo gerti tai reuliavom, nes biski per daug. ziuresim kaip dabar bus. vazineja pagrinde nedideliais atstumais mieste.

 

Sory bet nu tikrai niekaip 9 neitilpsi,gal trasoje labai graziai vaziuojant 8-9.Pas mane quotrine buvo,bet priestai vazinejau su 90 2.3 quotrine mieste vistiek 12-14.Kaimynas pensininkas su 2.8 vazinejo sake apie 16 mieste. Tai kaip jum taip mzai valgo neisivaizduoju :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 56
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

O apie 1,8 variklio sanaudas gal kas galite pasakyti kažką? :) Ir šiaip kaip tas variklis? :)

 

Nes galvoju apie šiuos variklius - 1,8, 2,0 ir 2,3 (pastarasis labiausiai traukia) :) Quattro rasti sunkiai gaunasi, tad turbūt bus apsistota ties bulka, kuri varoma tik priekiniu tiltu :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koks skirtumas kiek mašinai metų. Gamintojo nurodytos tik rekomendacinės kuro sąnaudos,nei viena mašina 20 metų nevažiuoja su 5 litrais. O kuro sanaudos priklauso nuo daugelio niuansų. Pas mane buvo, kad žiemos metu su OF 100 km su beveik 60 litrų dujų pravažiavau(nebuvo jokių užsedimų ar dar kažko)vat ir niuansu pasitaiko ne iš techninės pusės.

Beje pas mus mačiau už 800 lt šimtę(jei gerai pamenu 88 m.) pardavinėja, tik variklis užlinkes 2,3. Galėsiu jei domins pasidomėti ir paimti kontaktus jei dar turi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sory bet nu tikrai niekaip 9 neitilpsi,gal trasoje labai graziai vaziuojant 8-9.Pas mane quotrine buvo,bet priestai vazinejau su 90 2.3 quotrine mieste vistiek 12-14.Kaimynas pensininkas su 2.8 vazinejo sake apie 16 mieste. Tai kaip jum taip mzai valgo neisivaizduoju :lol:/>

ne netilpsiu, o telpu. jei tiek rytu butu senai i marcias isvaryta :)

nu nzn as duju 16 nedeginu, o apie benza net nesneku. gal del to kad nequatrine? ziema gal 10 ir perlipa, bet jau prie geru salciu. Gali atvaziuot pasivezint ir isitikint. Jei isdeginsi tiek kiek tavo kaimynas pensininkas, tai as uz kura uzmokesiu, jei maziau -tu kura pili :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nesivaisduoju kaip gali quatro su 1.8 varikliu vaziuoti? quatro manau reikia 2.2 tai tikrai, dar ir turbo nepamaisytu.

 

 

O šiaip quattro su 1,8 varikliu važiuoja, ar nelabai? :)/> Tas kur yra 82kw...pačiam teko važiuoti su 2,3 98kw, tai įspūdį paliko labai labai gerą :)/>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2.3 variklis blogiausiai su dujom draugauja. audes benzas geriausias 2.0 bet tas 85kw. cia zinios is audistu manjaku ;)/>

Nu negali būt - kaimynas jau kokie penki metai su 2,3 audine dujom važinėja ir nesiskundžia kad nedraugauja va tik sakė kad apetitas toks pat kaip žento 2,6 (pas abu C4) bet sveikatos turi mažiau ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2.3 variklis blogiausiai su dujom draugauja. audes benzas geriausias 2.0 bet tas 85kw. cia zinios is audistu manjaku wink.gif

 

biggrin.gif gal kokius 5 ar 6 metus benzo nemachiusi ishviso- valge vien dujas tiek ziema tiek vasara . 0 benzo. budavo pirsteli karta i pora menesiu, tai shompano butely reikedavo su savim veziot kad su kamschiu skyle uzdaryt isiurbimo kolektoriuje.... (2,3 KV)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nupirkta audi 90 quattro, 2.3 benzas/dujos :) Kebulas galima sakyti ledinis pagal jos amziu, cinkuota visa, biski gavus i prieki (buferis tik) ir sudetos kinietiskos tiurlingines lempos...salonas primena siek tiek bomzu landyne, tiek pagal kvapa, tiek pagal tvarka (priduosiu butelius, ziuresiu kiek susitaupys sumoketu pinigu uz masina) :D Dujomis dirba graziai, prie benzino bake dar nepripratinau kolkas... :( Artimiausiu metu bus tvarkoma laisvalaikiu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas žinote ar galima mašinoje keisti kuro baką į kitokį? :) Klausimas ar dėl to nesikabintų TA :)

 

Sukasi mintis išmesti kuro baką kuris yra 70l ir patalpintas už galinių sėdynių, vietoj jo padaryti kažkokį ~20l baką, atsirastų vietos bagažinėje didesniam dujų balionui ir šiaip būtų patogiau...

 

Ar kas esate taip daręs kokiai mašinai? Galbūt turite kokių kontaktų kas galėtų pagaminti kuro baką? Ar galima klijuoti jį iš epoksidkės pvz, arba tiesiog panaudoti 20l kanistrą? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekada nesusidures, tai ir klausiu patarimu :D Nes veziotis 70l talpa nematau reikalo masinoje as, juolab kad ji realiai bagazineje (uz galiniu sedyniu) :)

 

Baga geriausia virinti ir nerudyjancio plieno? :) Ar persidaryti sakykim is metalinio/plastikinio kanistro skirto kurui? :) Nes masinu kurios turetu koki ~20l baka turbut nelabai yra, kad pritaikyti :D O daugiau nelabai reikia, kadangi su dujomis vazinejama bus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.