Pereiti prie turinio

Parduodama skola


Silv

Rekomenduojami pranešimai

Parduodu Rojer07 skola 450 lt. Kadangi ragu skyriaus nera tad skiriama i pardavimu skyriu. :D Lapkricio 10d jam i Vilniu buvo pristatytos reikiamos dalys ir iki siol laukiama apmokejimo. Priezastys pas vaikina ivairios: daug dirba, labai uzimtas, jis banke tvarkos reikalus tai antradieniais, tai ketvirtadieniais bet esmej rezultatas nuo to nepasikeite. Galutinis atsakas buvo kad pavedimas padarytas paste bet irgi pasiklydo. Na dar nebuvo versiju kad uosviene klimakse ar zmona gimdo, visos kitos jau buvo... Kas kesisciausia kad zmogus sulyg kiekvienu savo pazadu ir jo netesejimu net nejaucia jokio kaltes jausmo. Gal tai auganti nacionaline vertybe? Kas kaip norit taip vertinkite si mano pasisakyma bet kai skambinama zmogui kas savaite ir klausiama kas dabar o ten vaiku darzelis - na privalau ir save gerbti... Jei klausite kodel pasitikejau atsakau iskart - daug su kuom tenka siusti ir gauti detales bet niekad niekas neuzstrigo jokism kraste, bet kaip sakoma - semja nie bez .... Toliau patys zinot :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 62
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Parduodu Rojer07 skola 450 lt. Kadangi ragu skyriaus nera tad skiriama i pardavimu skyriu. :D/>/> Lapkricio 10d jam i Vilniu buvo pristatytos reikiamos dalys ir iki siol laukiama apmokejimo. Priezastys pas vaikina ivairios: daug dirba, labai uzimtas, jis banke tvarkos reikalus tai antradieniais, tai ketvirtadieniais bet esmej rezultatas nuo to nepasikeite. Galutinis atsakas buvo kad pavedimas padarytas paste bet irgi pasiklydo. Na dar nebuvo versiju kad uosviene klimakse ar zmona gimdo, visos kitos jau buvo... Kas kesisciausia kad zmogus sulyg kiekvienu savo pazadu ir jo netesejimu net nejaucia jokio kaltes jausmo. Gal tai auganti nacionaline vertybe? Kas kaip norit taip vertinkite si mano pasisakyma bet kai skambinama zmogui kas savaite ir klausiama kas dabar o ten vaiku darzelis - na privalau ir save gerbti... Jei klausite kodel pasitikejau atsakau iskart - daug su kuom tenka siusti ir gauti detales bet niekad niekas neuzstrigo jokism kraste, bet kaip sakoma - semja nie bez .... Toliau patys zinot :?:/>/>

Išties tema tiesiog tobula,jau nekart mąsčiau,kaip išspręsti klausimą dėl pardavėjo -pirkėjo patikimumo-kad nereikėtų gąsdintis teismais ,berniukais ir pan.Manau,būtų gerai po kiekvieno pirkimo-pardavimo būtų galima palikti įvertinimą apie pirkėją ar pardavėją.Panaši sistema yr e-BĖJUJE,kur iškartmatai,su kuo bendrauji,ir koks to žmogausb patikimumo lygis,o susimauti totaliai gali tik vieną kartą...Ką manote?Beje,viešai skelbti "blogiečius" mums visiems būtų daug saugiau,geras pasiūlymas ir skolas pardavinėti...

Redagavo bolido
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nematau reikalo pergyventi, duodi 2-3 dienas, kad pavedimas butu padarytas ir viskas. Ne padare, parduodi kitam.. Gal zmona pinigus ateme? :)/> O gal rado pigiau ir neuztenka drasos pasakyti tai? :)/> Ar jus siunciat daiktus negave pinigu?

Na tame ir esme kad savo ruoztu dalys jam buvo pristatytos man paciam padengiant pristatymo sanaudas i Vlniu daugiau nei pries menesi jo pacio pageidavimu. Esu pas ji buves, is jo pirkes kazkada maniau kad galima rasti bendra kalba, bet apsirikau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tame ir esme kad savo ruoztu dalys jam buvo pristatytos man paciam padengiant pristatymo sanaudas i Vlniu daugiau nei pries menesi jo pacio pageidavimu. Esu pas ji buves, is jo pirkes kazkada maniau kad galima rasti bendra kalba, bet apsirikau.

O siaip tai yra ne vienas ir ne du zmones kuriais bendraujam toje srityje, siunciam, atsiskaitom ir niekas nekliudavo. Tik va saukstas deguto medaus statine sugadina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne tu pirmas užsirovei,patikėk yra daug forumiečių apip...'' klektyvo,,tik dauguma tyli,gėda .verksnys,ožys.ir pan...nu tylekim ,tylet mes senai išmokę,

ir tema ši ne nauja,rašėm keli jau apie tai

na taip,lietuvis toks kantrus,(lyginant su kitom tautom)kad tik net iki kartuvių nuvestas dar vis tylės...Aš visgi būčiau už tai,kad skolininkams būtų atskira skiltis,beje,kaip matome,būna,kad siunčiama ir negavus pinigų.Taip pat gali nukentėti ir pirkėjas,pravedęs pinigus-pilna žmonių,taip nukentėjusių ir negavusių prekės.

P.S.kaip TAISYKLĖ-agresyviausiai besireiškiantys forumuose bjauriausiai ir apsidirba...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik kaip cia tie reitingai veiks, kas bus tas policininkas, kuris reitingus priziures? as sakysiu kad pirkau ir pinigus daviau, nifga nieko negavau, duok tam barygai minusa. pardavejas sakys issiunciau, a pinigu tiu tiu , duok tam kupciui skersam pagali... kaip galus surast? cia ne ebejus, paypal sistemos nera, kad issiaiskint kaip buvo is tiesu reikes ir laiko nervu, ir plius reitingu adminuui neprieko. nzn as nesiimciau buti atsakingas uz reitingus...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu imanoma tebunie tie reitingai, o del "policininko" argi jo reikia. Suaugę ir sąmoningi žmonės čia bendrauja, kad nesamoėnm neužsiiminėtų, jog mastytų maždaug taip, kad pakenskiu vienam ar kitam furomumiečiui, pasakydamas jog prekiu negavau bet pinigus sumokejau.

tai jei admino nebus kas reitingus spaudys? vienas kitam kai upas uzeis? tai tada cia kas ka nores, tas ta tam prispaudys...tada nafig is vis nereikalingas toks daiktas

o del suaugusiu ir samoningu zmoniu, tai neduociau danties uz visus, nera seimos be urodo...uztenka kai kurias temas paskaitinet...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiskaityti reikia su visais, visada ir laiku (siekiamybė). Tačiau, būtų įdomu šgirsti ir "kaltininko" nuomonę, nes dažnai tokiuose ginčuose iškyla įvairių niuansų, kurie sakant dalį tiesos gali virsti visišku melu. (Nieko asmeniško ir nieko nežinau apie šią situaciją, tiesiog dažnai daug kas psirodo visai kitaip išklausius abiejų pusių)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie kokias tu cia vertybes kalbi? Taigi jis šlėkta berastis, o tu is jo kazkokiu vertybiu tikiesi? :lol:/>/>/>/>

 

Tikriausiai gyvendamas Memelyje užmiršai istoriją ir gimtą kalbą "lietuvi" ? Ar bent žinai, kad Klaipėda iki 1923m. nepriklausė Lietuvai ir toje dalyje, kur dabar yra "Klaipėdos kraštas" per amžius buvo Rytų Prūsija, kur 95 procentai gyventojų buvo vokiečiai, kurie nemokėjo Lietuviškai nei skaityti, nei rašyti. Ar dėl to jie buvo beraščiai ? Jei istorija būtų pakrypus kitaip, gyventum dabar Rytų Prūsijoje ir Vokiečių akimis būtum beraštis "aus Litauen".

Redagavo Laumkelis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek metų pas mus perka Rojer, problemų su atsiskaitymu niekada nebuvo. Na pradelsia kitą kartą, bet - visada susimoka :excl:/> Ar tikrai męs visi ir visada atsiskaitome laiku ? Jei ne, tada kam, bendramintį, kalti prie kryžiaus anksčiau laiko ?

diskusija ne del to kad veluoja atsiskaityti ,o kad prota p....

 

:angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.