Pereiti prie turinio

Kazkas "prisidirbo" ar siaip zurnaliugos reitingus sau keliasi (o musu smukdo)??


Sarunas

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 57
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

visureigi nusipirkti kai kurie individai matau moka, o zemelapiais ir smegenelem naudotis nelabai , teisingai, ir toliau taip,

ateis laikas kai su mudais ir blokuotais tiltais galesime tik asfaltu, ir geriausiu atveju zvirkeliais pasivazineti, na dar varzybose sudalyvauti karts nuo karto ir tai tik privaciose trasose.

Siulau iskarto visas "pakatuskes" filmuoti, butinai su numerias ir siusti iskarto i 15 min ir kitus smagius leidinukus, kuo daugiau tokios info, tuo greiciau atitinkamus istatymus priims ir galesime visi smagiai dziaugtis savo visureigiais.

 

Smagu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

babraviciaus komentara paskaicius, tai ten 7 standartu pasivazinejimas keliukais, ir vienoj baloj nepravaziavo keliuku standartas, tai lupo lauk :)/>

 

tunks tai negi kitaip :D jau kam kam, bet sito forumo dalyviams tikrai nereikia aiskinti kaip ten ir kas..pamate foto kas per auto, kokios padangos ir t.t.

ten tas keturratis jauciu daugiau ismale nei "dzipai".

bet neigiama info jau "teka"

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kuo maziau i eteri, tuo ramiau visiems, va i oficialius renginius zurnalistus kviesti reikia ir tegu raso sau straipsnius, o pakatuskes mano manymu asmeninis reikalas, ne spaudai.

 

va istraukem savaitgali toyota lengvaja is griovio, reikejo nufilmuot ir 15min issiust, tegu raso:) bent jau + o ne - rinksim:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pilnai pritariu del nuotrauku ir video talpinimo. ner ko talpinti su valstybiniais numeriais ir kreivu veido išraiškų su buteliais nuotrauku angry.gif butu ka fotkinit. dar kiek pastebejau daug kas talpina foto ir video medžiagą tik apie save pagalvojes, kas irgi nera gerai. icon_porc.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai jie nieko blogo nepadarė (jei aš ko nematau, bepasididžiuokite, parodykite, paaiškinkite ir man), o bendraminčiai turėtų palaikyti o ne smerkti kolegą, gi tam ir yra bendruomenė. O PMSinė žurnalistė tik ir parodo kiek vienynga ir stipri yra bendruomenė. Būkit vyrai pagaliau, blyn.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nė vienas nedalyvavote, o tiek patarimų ir pamokymų varot :) rašytojėlė rado kabliuką ir prirašė pasakų... :) Babravičius gi komentaruose papasakojo kaip ten važiavo ir tam foto įrodymas... ir nėr ko slėpti numerių, nes važiavo keliukais, o ne per "paklotę" "pelkę" ar "medžius"... :) O sniegas ir juoda durpė gerai kontrastuoja, iš čia ir baubas išlindo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Komentus rašė ir rašys, nes yra kategorija žmonių kur bele rašyt, ir rašo tie kurie tipo labai myli gamta, bet prie jos puoselėjimo piršto neprideda, šiukšlės nesugeba pakelt. O manau, kad komentuose pulti teisinti ar teisintis nera prasmės, ten veltis į beprasmį žodžiū karą, geriau užsakomas straipsniukas teigimas, kaip ištiesų viskas vyksta ir ar aplamai kas niokojama,nes daug yra nusistate kategoriškai prie džiperius, nes pats nesugeba vairuoti ar neįperka, nes žalio supratimo neturi apie 4x4 ir pavydi, kad džipistai visur gali važiuoti, o jis tik asfaltu. Bet kai pagalbos ranką ištiesi ypač žiemą tai ojoj. Kaip sako šunys loja - karavanas eina. Stiprybės draugai džiperiai ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.