Pereiti prie turinio

MP 4D56T variklio purkštuku (forsunkiu) dydis/skirtumai


Hellios

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pradėjau ieškot problemos, kodėl dūmina mano MP1 89' metų. Variklis labai purtėsi tad buvo prieita išvada, kad nedirba cilindras.

1) Nusukinėjant nuo purkštukų kuro padavimo šlangutes, išsiaiškinau, kad nusukus nuo pirmo ir ketvirto purkštuko variklis užgęso, o nuo antro ir trečio nusukus - negęso ir nepasikeitė darbas.

2) Galvojau neputė du purkštukai, tai sukeičiau pirmą su trečiu vietomis ir pakaartojau žingsnį nr 1. Vis tiek geso tik nusukus 1 ir 4 purkštuko vamzdelius.

3) Galvojau nusuksiu nuo savo donorinio variklio purkštukus, tai čia ir prasidėjo įdomumas (matome foto). Abu varikliai 2,5 TD be intercoolerio. Purkštukai visiškai skirtingi. Klausimas, ar kuris nors variklis suburtas iš kažko kito (2,3 l, ar intercoolerio, ar tiesiog kitų metų?) ir jei ieškot man dabar purkštukų antgalių, tai kokiam varikliui? Pas mane tie purkštukai kur giliai įsisuka. Abiejų auto registracija 89' metų ir tiltai/razdatkės/kėbulai identiški.

4) ar negali durniuoti kuro pompa? Kas pas ją gali būti ne taip, jei nedirba tik du purkštukai? Kaip ją testuoti? Taip pat klausimas, ar kuro pompa nuo 2,3 2,5 ir 2,5 IC ar skiriasi to kur galas spyruoklinis ir to kur linginis? Ar jei skiriasi tai kas skiriasi? Suregulivimas? Sureguliavimas to 'stebuklingo' viršutinio varžto ar dar kažkas?

 

862467723 gelbėkit :D

post-5615-13692638712451_thumb.jpg

post-5615-13692638775453_thumb.jpg

post-5615-13692638816036_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasimatuot jau teks, bet va dabar labai įdomu nuo ko pas mane galva, kad kai reikės variklio remontu užsiimti, žinočiau kas per velnias. Tai klausimas pagrindinis yra, koks variklis jei purkštukai giliai įsisuka, ir kuris geresnis variklis tada, ar tas kurio purkštukai įsisuka giliai ar to kur negiliai ir purkštukai yra daug didesni. Net nežinau kokį slėgį turi sudaryti ir vieni ir kiti purkštukai, ant jų jokių užrašų...

Redagavo Windy
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.