Pereiti prie turinio

Nivos tobulinimas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Sukūriau temą nes pastebėjau kad į senesnes temas nelabai sulaukiu reakcijos į man aktualius klausimus.

 

Reikalinnga nuomonės ir informacija:

Trumpai apie Niva:

Modelis 21214, metai 2000, 1,7 l.

Priekį pakėliau šiek tiek daugiau nei 5 cm. dėjau volgos spyruokles nupjoviau 1,5 apvijos ir dėjau 30 mm. metalinius intarpus virš viršutinio šarnyro. Dėl galo dar neapsisprendžiau, ar užteks dėti po spyruoklėmis gumas ar tekinti žiedus? noriu patarimo ką dėti ir kokio pločio? užteks 30 mm.?

Noriu lėtinti Niva, Mastau keisti 1 žigulio pavarų dėžę ir 2 žigulio reduktorių galinį, klausimas gudragalviams ir žinovams, jei dedu į galą 2 žigulio reduktorių tai kaip su priekiniu reduktorium? kiek suprantu reik keisti ir priekyje reduktoriaus "planetarkę" 2 žigulio? ar ji tiks nuo 2 žigulio galinio reduktoriaus?

Pasidalinkite savo žiniomis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 638
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

šiaip nepadidink ratų, geriau paprastesni ratukai ir juos motoras lengviau pasuks nei kažkokia opaopa ratai, kurių normaliai motoras nesugebės išsukt :) geriau priekyje nedidelė gervytė (strigsi ar su didesniais ar su mažesniais ratais, tik su didesniais toliau nulėksi, o paaigervinti visada reiks)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O dėl 2 žigulio reduktoriaus yra minčių? kaip su priekiniu tiltų elgtis jei dedant į galą 2 žigulio reduktorių?

REDUKTORIAI KEICIASI POROMIS!!!!!!Seip viskas ka galima padaryt su niva padaryta pas Bilduka ir pas Parazita. Reik atkabint prekini reduktori nuo variklio, apipjastyt arkos, pakeist pagrindines poros,apsiribuot 235\75 r 15.Pastatyt kelmus 5 cm po spiruoklem. Pailgint galinius amortus(arba ikist nuo terrano).Gerve. Nusipirkt UAZ.Liftuot kebula , ikist dizeli, blokiruotes.Ratai 33" Gerve. Nusipirkt MBG. Ir is naujo. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

REDUKTORIAI KEICIASI POROMIS!!!!!!Seip viskas ka galima padaryt su niva padaryta pas Bilduka ir pas Parazita. Reik atkabint prekini reduktori nuo variklio, apipjastyt arkos, pakeist pagrindines poros,apsiribuot 235\75 r 15.Pastatyt kelmus 5 cm po spiruoklem. Pailgint galinius amortus(arba ikist nuo terrano).Gerve. Nusipirkt UAZ.Liftuot kebula , ikist dizeli, blokiruotes.Ratai 33" Gerve. Nusipirkt MBG. Ir is naujo. :D/>

 

Tikiu kad nuskambės kvailai, tačiau paprotinkite mane, priekinis redukturius ne toks pats kaip galinis savo forma, tad kaip elgtis su priekiniu jei gale statysiu 2 žigulio? viduriai keičiasi? kolektyvas apšvieskite prašau.

 

Teks pabendrauti su Bilduku ir Parazitu dėl kitų techninių sprendimų, vyliuosi jie komunikuoti norės :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O dėl 2 žigulio reduktoriaus yra minčių? kaip su priekiniu tiltų elgtis jei dedant į galą 2 žigulio reduktorių?

Perrinkt i prekinio reduktorio korpusa.bilduko masyna dariau as.viskas ten is patirtes ,kuri igijau pats turedamas NIVA. :rolleyes: ei ka tai turiu dar viena plokste, prekini reduktori atkabint.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perrinkt i prekinio reduktorio korpusa.bilduko masyna dariau as.viskas ten is patirtes ,kuri igijau pats turedamas NIVA. :rolleyes:/> ei ka tai turiu dar viena plokste, prekini reduktori atkabint.

 

Plokštė priekiniam reduktoriui atkabinti labai reikalinga, kaip tik masčiau kaip ir kada pradėti gamintis :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Norėjau paklausti didžiai gerbiamų išminčių :)/> kad jau keisiu redukturius į II žigulio reduktorius kaip ir apsisprendžiau, tačiau ar verta keisti pavarų dėžę? iš 5 bėgės į 4 bėgę? ar bus didelis skyrtumas?

Įsigijau priekinio tilto plokštę iš Rojer07, dėkui jam. Mačiau tokią pačią priekinio tilto plokštę tik sudraskytą, sakė tai Bilduko darbas :)/>

Gavau patarimą iš Rojer07 sustiprinti ir razdatkės tvyrtinimą, radau rodos nesudėtyngą sprendimą, kaip manote kaip jis? ir kiek tai būtinas šis tvirtinimas iš esmės? http://www.drive2.ru/cars/lada/4x4_3d/4x4_3d/vasilek29/2/journal/4899916394579219704/

Redagavo Mikas123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.