Pereiti prie turinio

hyundai taracan


Rekomenduojami pranešimai

HABai cia laisvos jegos movai,suiungineja granatos su rato stupica buna automatine ar mehanine(kada nereike 4WD ratai nesuka tilto reduktori) ir vairas dar lengvesnis

mano avatare-cia iki restail 110kw,presrukines bampere dar apvali,ant stogos ragai istesine,galines lempos kitoke 

 restailas  120kw jau kitoks.

 

 

 

post-11898-0-71753100-1490373832_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 72
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

neblogai atrodo. Na bet stoguose nematau to skirtumo, gal dar tiesiog facelifto nemačiau tikro? :D . Aišku dabar :)

kiek tie Hab'ai kainuoja tokiai? aj tai dėlto susitaupo kažkiek tos saleros ar dėl ko kito labiau jų reikia?

Redagavo tomoshius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, prikelsiu tema. Gal kas daugiau gali apie juos papasakot,kiek tų gedimų būta? Pirkčiau nuo 2004m 120kw automatą, iki 4k eur. Ar automatai laiko? Ar tiek dažnai linksta tie siurbliai, kokios jų šiandien kainos? Būtų pirmas visureigis, ar verta į šitų pusę žiūrėti?

sveikas,kokiam mieste ieskai taracono?galeciau gal pagelbet..
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kretinga. Man labai nedega, laiko turiu dar nemažai... šiaip važinėju po Lt ir pagrinde po Lv,  jei į kurį galą nusimatytų važiuoti, tai gal kur ir arčiau būčiau, iš Vilniaus kaip ir suprantu? Būtų ištikro idomu pačiupinėti,pasižiūrėti iš arčiau į jį, nes nėra aplink nė vieno pažystamo su kuo panašiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 metų...

Sveiki, nenoriu kurt naujos temos, tad paklausiu cia. Isigijau tarakona su automatine deze, gal kas galit papasakoti ka reiskia tas L ant begiu? 4hi jungti visiskai sustojus ar kazkaip kitaip? Gal kas koki linka galit numest, kur pasiskaityt daugiau, nes kazkaip nerandu, arba nemoku ieskoti. Aciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai žmogus klausė ką reiškia "L" raidė ant pavarų dėžės selektoriaus o ne kaip junginėt rszdatkę . . .  :)

Na ne tik apie L klause,klause kaip jungti ir 4H,o taip pat paprase,gal kas koki linka numestu,kad daugiau apie tai suzinot :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie razdatke aisku, aciu. Dabar liko suzinot apie L ant selektoriaus :)

Sorry,biski ne taip supratau,L ant selektoriaus reiskia,kad ijungtas pirmas begis ir i  aukstesni begi automatas nepersijungs.I L padeti persijungti is padeties D arba 2 galima,kai greitis ne didesnis kaip 50 km/h.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kad bus kaip ir visuose automatuose ; statai selektorių ties "D" ir dėžė jungia visas pavaras kiek turi , statai selektorių ties "2" ir dėžė nejungia aukščiau antros pavaros , statai ties "L" arba ties "1" (čia kaip kokiam dizainieriui susišviečia kokiu ženklu tą vietą pažymėt) ir dėžė jungia tik pirmą pavarą kad ir kaip gazuotum.  :)

 

O kad dėžę iš "D" į perjunginėt į pozicijas kuriuos jungia nevisus bėgius yra eilinis mitas ba būtent taip su automatu stabdai pavarom - pirmai pradžiai su automatu pavažinėjam o jau paskui pasakojam ką galima daryt o ko ir ne  :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sveiki norejau paklausti gal kam teke susidurti su terracan pakelimu noreciau sukelt . Kiek galima cm sukelt? Uztenka yvoriu po spiruoklem ar reikia ir amortikus keisti? Gal zinot kur nusipirkti galima viska pakelimui? Aciu uz atsakymus

Jei nori statyt 265x75R16,tada arba body liftas 5cm.,arba jei is pakabos,tada prieki sarnyra po rycagu ir prastafke 2cm.Reikes dar det papildomai ratu isvirtimo reguliavimo plastinu tarp rycago ir remo,kazkur gal apie 1cm.Amortiku galima nekeist,bet reikes po apatiniu tvirtinimu padet plastina,kad sukiltu amortikas,po virsutiniu tvirtinimu irgi kazka pakist kiek uztenka sriegio,dar lygtais galima statyt amortika nuo pajero,kad nezaist.Dar reiks ziuret ar stabdziu slanges nera labai itemptos,kai ratai susukti i krastine padeti.Gale statai spyruokle nuo patrulio 2,8 ir priklausomai ant kiek jinai pavargus kazkiek reikes atpjauti.Amortikai nuo 80 tojotos.Na ir ziureti kiek stabdziu slange isitempus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.