Pereiti prie turinio

G autopliuse


jokas

Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...

Na dar turedamas laiko apie ta ....raudona, gal as per stipriai pasisakiau, tai va kai pirkau buvo visiskas lavonas, pakeiciau varikli ir greiciu deze, bet variklis nuo automato ir smagratis nebalansuotas su alkuniniu-jautesi zenkli vibracija, spyruokles pakeistos amortikai keisti, sailenblokai visi nauji originalai, traukes buvo geros, sedynes apsiuvau odos pakaitalu, kebulo tvirtinimo tasku gumos pakeistos, dazytas , pavirintas, stiklas priekinis naujas, tiltai abu pilnai perrinkti naujais guoliais, ir tt. beje tiltai pakeisti i ,,greitesnius " nuo ilgo su 2,4 varikliu, na aisku ir stabdziai ir vairo galai buvo perrkratyti . Jau buvo atsibodes pardaviau-dabar matau vyrai vel vargsta :girtas:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

sveiki! gal kas galit pakomentuot sita preke? http://auto.plius.lt/autikus/skelbimai/mercedes-benz-g240-2-4-l-visureigis-1989-dyzelinas-3199815.html galvoju isigyt tai ar verta demesio? nepersilpnas motoriukas?

labas, manau si preke dauzta todel kad ji nevaziavo, isigyt neverta demesio,variklis persilpnas nepadeda nei 100procentines difu blokiruotes, povandeninis laivas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.