Pereiti prie turinio

RR L322 3.0 TD peciuko problema


thomek

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

gal atsiras kas yra susidures su tokia problema: vejelis pucia is visu angu, taciau pvz kur yra tos viduryje priekyje angos, po televizoriu is ju eina vesus oras nors ir nustatai kokius 26 laipsnius salone. Taip pat tos angos kur prie lango keleivio ir vairuotojo, ta virsutine maza angele kur tik i langa pucia is ten eina saltas oras, o is tos angos kur iskart zemiau, kur krypti gali reguliuoti pucia irgi vesu ora. I kojas ir i priekini langa pucia silta ora.

 

Gal kas zino kame problema ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui, bet sita zinau, pasukti ant raudono visa laika. Kai padaryta ant raudonu, pucia vos vos silta ora, o kai ant melynu tai pucia toki kaip lauke, salta ora zodziu. Gal cia taip ir turi buti, bet siaip nemanau, nes tiesiog jei visos angos atsuktos kad ora pustu, tai vietoj to kad butu silta salone, buna atvirksciai - vesta oras...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki,gal galėtu kas papasakoti apie L322 TDV6 2005m webasto ar kaip jį pavadinti veikimą ir programavimą jei toks yra.Užvedus auto girdisi garsas ties akumais,užgesinus dar kelias minutes taip pat dar veikia.Kiek suprantu tai tarnauja kaip greitesniam variklio darbinės temperatūros pasiekimui,o programavimo kaip ir nėra,ar aš klystu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.