zydrius Sukurta Gruodžio 5, 2012 Dalintis Sukurta Gruodžio 5, 2012 Pagalvojau, kažkaip, visi giriasi - kas ką vairuoja, o šitas skyrelis - tyli. Manau mes irgi galim pasirodyti viešumoje su savo raitais...Todėl pradedu temą:Ford Maverick, 2,7 TD, 32'MT, CB, snorkelis, padas gervei ... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mtmantas225 Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2012 (redaguota) va mano. nissan terrano 2.7 dyzelis, 91 metu, 31 bfgoodrich mud terrain padangos, o daugiau nieko ypatingo Redagavo Gruodžio 5, 2012 mtmantas225 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dragon Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2012 pradžia teisinga, bent minimalus aprašymas yra ką forumietis vairuoja... o šiaip paveiksliukų tai pilnas googlas yra bet Ford yra atskira rubrika Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2012 tai gal galim tada sioj temoj apie savus tankiukus viska rasyt? pradedant gedimais ir ju pasalinimais?(redagavimo principu) gautusi kaip siokia tokia auto istorija. P.S. Zydriau, a ko numerius slepi?, banditas gal tu koks Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zydrius Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2012 (redaguota) nu kitu 4x4 irgi pilnas netas... as cia tik parodziau "savo ratus" (jei ka - galima trint), o maveri priskyriau cia, nes jis praktiskai tas pats terranas, pasiulytas padalinys kartu su chevrolet ar dodge paantraste aiski "Amerikietiškų visureigių paruošimas bekelei, remontas, atsiliepimai...." tai maniskiam iki amerikos dar reikia ne vieno musculo... o banditas is manes tai pats matai: paslepti numeriai, juodi akiniai... kam dabar lengva? Redagavo Gruodžio 5, 2012 zydrius Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2012 Teranu paveiksliukam temos tai ir nera. Yra tik,,mano nissanas'', bet ten vieni patruliai tik uzgoze viska. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytiokas Atrašyta Gruodžio 22, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 22, 2012 stai ir maniskis tik gaila kad dar nespejus labiau susidraugauti rikia parduoti :(/> ne teraniukas bet maverickas 94m 2.7dyzeliukas ir 31 simexai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Gruodžio 22, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 22, 2012 kam dabar sitoki grozi parduot?? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainius212 Atrašyta Gruodžio 25, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 25, 2012 (redaguota) :rolleyes:/> Redagavo Gruodžio 25, 2012 Dainius212 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytiokas Atrašyta Gruodžio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 29, 2012 kam dabar sitoki grozi parduot?? :blink:/>matai kaip susiklosto gyvenimas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
begidukas Atrašyta Gruodžio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Gruodžio 29, 2012 VA CIA MUSU TERANIOKAS. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
romanas Atrašyta Sausio 4, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2013 VA CIA MUSU TERANIOKAS.Gražutis Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azotas Atrašyta Sausio 7, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 7, 2013 Stai ir mano nisan terano 2.7, 95m., snorkelis, gerve, simex padangos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vidmantas13 Atrašyta Sausio 13, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2013 (redaguota) kad jau rodom terranus, tai štai tokie mano ratai B)/> Redagavo Sausio 13, 2013 vidmantas13 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Sausio 13, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2013 ka panaudojai kad uzdet ant stogo lempukus? pas mane irgi ragu nera, tai galvoju kas tiktu. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vidmantas13 Atrašyta Sausio 13, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2013 ka panaudojai kad uzdet ant stogo lempukus? pas mane irgi ragu nera, tai galvoju kas tiktu.pritaikiau t-4 stogo bagazines daly. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azotas Atrašyta Sausio 26, 2013 Dalintis Atrašyta Sausio 26, 2013 Stai ir mano nisan terano 2.7, 95m., snorkelis, gerve, simex padangos B)/>nu va ir lanka uzmeciau liko numeriu tvirtima pasidaryt Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gelzas Atrašyta Vasario 28, 2013 Dalintis Atrašyta Vasario 28, 2013 kaip darei priekini bamperi, aikstele gervei? kaip tik tuo deba uzsiimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gelzas Atrašyta Vasario 28, 2013 Dalintis Atrašyta Vasario 28, 2013 kad jau rodom terranus, tai štai tokie mano ratai B)/>/>kaip darei priekini bamperi, aikstele gervei? kaip tik tuo deba uzsiimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilkas Atrašyta Balandžio 13, 2013 Dalintis Atrašyta Balandžio 13, 2013 Nu pagaliau kazkaip pavyko nufotkinti ir savo Terraniuka. Taigi pristatau N.T-ll 2003m 3,0 TDI Kolkas esu patenkintas nors jau virs metu ji vairuoju vienintelis trukumas tai kuro kokybei ZIAURIAI jautrus. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AndriusC Atrašyta Liepos 14, 2013 Dalintis Atrašyta Liepos 14, 2013 Štai ir mano kapitaliai restauruojamas pirmukas 92m cooperiai padangos 2.7td Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
egas26 Atrašyta Liepos 16, 2013 Dalintis Atrašyta Liepos 16, 2013 (redaguota) Redagavo Sausio 22, 2014 egas26 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andrius King cab Atrašyta Liepos 23, 2013 Dalintis Atrašyta Liepos 23, 2013 (redaguota) Sveiki kolegos. Pagaliau pabaigtas kurinys, isbandytas Lietuvoje ir Koloje. 1989 Nissan king cab, BF track edge, 8000 lbs 24v, du 95amh, du generatoriai,, pilnai pertinktas. Redagavo Liepos 23, 2013 Andrius King cab Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cykas Atrašyta Lapkričio 17, 2013 Dalintis Atrašyta Lapkričio 17, 2013 Sweiki noreciau ir savo monstriuka parodyti. Siuo metu sudeti R16 ratai su 265/70 NORTENHA padangomis. Iki nauju metu bus sumontuotas pakabos pakelimas 4cm ir kebula kelsiu nuo remo 3cm. Tada bandysim deti R15 ratlankius ir padangas kurios atitiks si mano iskelta auksti. Planuoju det 33/12.5/R15. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
simioras Atrašyta Lapkričio 18, 2013 Dalintis Atrašyta Lapkričio 18, 2013 idesiu ir savo molio kruvos fotkiu,ratai 31 mudai,pltintos skardos 9.5 colio,planuose ne uz kalnu snorkelis ir gerve Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar