Pereiti prie turinio

Priekio išsijungimas


Ryšard

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal yra kam buve :?: Buvo įjungtas priekinis, važinėjau ilga laika su įjungtu. Šiandien sustojau, užgesinau mašina, papietavau, užkuriau ir važiuot :unsure: bet priekis nevaro :( VSIO PRAPALA :angry: Bandžiau ta ir ana, ir nieko :angry: Kur problema?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia as toks vienas noriu rocky dzipu padaryt

ne tu vienas :) as dabar desiu kita deze su razdatke iskart, ta naujasne kur su vakumu, tai kiek zinau dezes tokios pacios o razdatkes tinka irgi.vienintelis skirtumas tas vakumas. taigi gal kas esat isideje? reiktu patarimo del to vakumo kaip ji prikonstruot?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na, cia mano galva yra ir pliusu ir minusu. gal jos geriau laiko, nes nuo naujesnio auto ir maziau sudroztos buna? kitavertus, jeigu baloj ismete razdatke, atsisukai virsu, isemei rankena, sustatei viska i vietas kaip reikia ir vaziuoji toliau. o jei naujesnioj koks laidelis ar kas nekontaktuoja? taigi vienareiksmiskai sakyt kad ta gerao ta bloga - nereiketu. patys pagalvokit su kokio senumo auto vazinejam ir kokiom salygom naudojam.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip mano atvėju, tai gaunasi šu...as :angry: , nes vakumai buvo ikišti po razdatke :angry: dėl to tur but jam atėjo xana, nes pavažinėjus per purva, vandenuka, druskos ..., man artrodo mechanika yra geriau. Gal, kad vakumai butu kur nors salone, tai butu normaliai :unsure:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.