antoska Sukurta Sausio 29, 2012 Dalintis Sukurta Sausio 29, 2012 Ar aš nemoku,ar iš tikro negalima į A.Ž nusūsti foto? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Sausio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Sausio 29, 2012 Ar aš nemoku,ar iš tikro negalima į A.Ž nusūsti foto?Negalima. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kactuz Atrašyta Sausio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Sausio 29, 2012 Mane tai uzknisa kad neina ikelt, ar derini koki reikaliuka ar kazka ir reikia foto prasiust, tai arba tema nauja kurk arba i pasta siusk, manau reiketu patobulinimo forumo ! Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Sausio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Sausio 29, 2012 Siunciu be problemu. Gal nuotrauka labai dideles apimties. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dragon Atrašyta Sausio 29, 2012 Dalintis Atrašyta Sausio 29, 2012 "reikaliukus" tvarkyti yra kitos priemonės .... asmeniniams suirašinėjimams-reikaliukams paštas geriau ir forumo neužkrauna kitiems nereikalinga medžiaga... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
antoska Atrašyta Sausio 29, 2012 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 29, 2012 Viskas aišku,klausimų nėra Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mendis Atrašyta Vasario 13, 2012 Dalintis Atrašyta Vasario 13, 2012 Arba kelkite nuotraukas i cia sakykim http://imageshack.us/, ikelus nuotrauka bus nuorodos i jas, kopijuojate ta kur forum code ir rodys nuotrauka jusu pranesime Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dragon Atrašyta Vasario 13, 2012 Dalintis Atrašyta Vasario 13, 2012 sakai kam lengvai be pašalinių ? geriau sudėtingai, bet būtinai per AŽ Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar