Pereiti prie turinio

o ji 40-toji vis dirba


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 132
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

buvau uzmetes aki.sudomino,bet automatiskai iskilo klausimas kodel parasyti 70 model.ir ar dar vaziuojanti.kiek kainuotu toki auto parvesti is itali ir kas tai galetu padaryti.Ar susirasynejant per pm.imanoma nudereti kaina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepriimk dekane tai kaip koki pikta klausima,nes internetiniame pirkime tikrai esu zalias.Ar pats esi taip pirkes?Klausiu del to ,kadangi esu girdejes kad net ir susitarus ir pervedus pinigus garantijos kad nusipirksi auto tikrai neturi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi cia ne aukcionas, tai reikia skambintis su pardaveju ir bandyti tartis, kad uzstata pervesi. Su olandais esu turejes reikalu- sutari, kad pats atvaziuosi arba pinigus pervesi, tik zinoma ne per western union o normalu bankini pavedima i saskaita. Toks pirkimas yra loterija- parvaziuoti gali kur kas baisesne euto, nei matai foto. Turi buti tam nusiteikes, galbut ir be reikalo gasdinu. Pas italus dar bedos su popieriais buna- po menesi stringa. Nebent pas sita jau sutvarkyta viskas. Na ir zmogena surasti kuris parvesh sunkoka. Jei turi prie ko kabinti trala- galim nulekti :)

Ir nesipizdavokit del dviracio :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

G pakonsultuosiu

Šis skelbimas kaip matai idėtas i internetini skelbimu žurnalą mobile de Vokietijoje sprendžiant pagal adreą automobilis ir pardavėjas italijoje.

taigi kažkokia italu imonė EUROSPORT s.r.l. idėjo skelbima.

Vargu autmobilius prekiaujanti imonė del kažkokiu 2000 euru gadintu savo vardą.Galu gale tu gali tartis pravesti avansa o likusius sumokės furistas kuris tau veš.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uzklausima jau parasem,atkreipiau demesi,kad tai firma.zinoma ir firma firmai nelygi.Dekano mintis apie nulekima tikrai sudomino.Ar galetume nors apytiksliai apskaiciuoti tokios isvykos finansus(del palyginimo su kelione i vokiecius)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl nulėkimo pažiūrėti:

 

Jei variantas geras, kol nulėksi nebus jau,

jei nelabai geras tai pažiūrėsi į rūdžių kalną, pasakysi vistiek jau atlėkiau, išsivirinsiu :D

 

Be to visada smagu pakeliauti jei Lietuvoj neturit ką veikt :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaunas-Arcola (Italy) 2096km i viena puse, jei vaziuoti, tai tik trala prisikabinus, nes siaip jokio tolko. Skaiciuokim- velkant trala 100km apie 11 euru. Vien kuras gaunasi 420 Euro+tralo nuoma 300 litu. Butinai reikia del popieriu zinoti, nes Italai kaip cigonai neskuba ju tvarkyti o gali ir visai dingti. Nebepamenu kas is forumo pirko toya is ebay is hanso su Italisku dokumentu kopija. Taip ir nebeparase pavyko iregistruoti ja ar ne. Geriausia skambinti arba faxa siusti, greiciau reikalai judes nei mailu ir atrodys rimciau.

Labai realu, kad didelis tralas nenores imti vienos auto, nebent aplinkui kur trinsis. Reiktu derint reikala kur po 2-3 veza.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kol aš parsivežiau praėjo trys mėnesiai ,tiek laiko ieškojau tralo .Aš pirkau iš privataus per ebay.Pinigus jam nuvežė pažistami per kelis žmones perdavė, paskui kažkas tam italui išaiškino kaip eksportui dokumentus sutvarkyti čia sugaišau 2mėn irdar tralo 3mėn ieškojau nes 10auto parsivešti problemu nėra 1niekas nenori už parvežima mokėjau 450euru.dabar girdėjau jau lengviau nes pardavimai lietuvoje pristoje,o ir su dokumentais firma viska žinos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po jusu visu nuotikiu paporinimo dar ne visai bet,bet noras is italy pirkti masina baigia prapulti.Zinomas lietuviskas bruozas pigiai,gera ir greitai visiskai netinka.Laisko uzklausa jie

patvirtino bet nieko daugiau ir neatsiunte.Kaip sugalvoti supaprastinta varianta

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teks apsisarvuoti kantrybeir pasekus kolegu pvz.ilgai ir nuobodziai ieskoti.taigi belieka pareiksti,kad esu ieskantis ir norintis nusipirkti sorokovke,o taip pat ir is kolegu dziperiu laukiu

bet kokiu pasiulymu ir nuorodu apie sios markes auto

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar kartą žvilgtelėjau į tą skelbimą,irgaliu pasakyti ,kad tai labai idomus variantas tu užprašyk kad,jie tau padarytu nuotraukų iš apačios ,kad matytum kaip atrodo rėmas jaigu nesupuves tai čia tikrai nebloga auto.

Nemanyk kad,tos už kurias prašo po 4-5 euru nepriteptos špakliaus.

Tokia patrešusia pats atsivirines ir apsidirbes šveicarišku ar vokišku antikoru ilgiau važiuosi negu pirkes už 4-5 euru Šita pamarginta gal pas koki medžiotoja buvusi tai dar ir neuždrožta gali buti .šiaip gali ju paklausti kaip veikia mechanika,turėtu atsakyti.

Pigiai ir greitai su tokiais automobilais nelabai buna čia kantrybės reik.Manau čia butu dag greičiau negu man.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.