Pereiti prie turinio

hyundai galloper kuro sanaudos


Navanas

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkime patirtim kiek naudoja kuro galoperiai. Mano 4 durų ilgas 2,5 turbo dyzelis intercooler. varomas tik galiniu tiltu vid 11,5 ltr/100km Vazineju is esmes tik keliais ne mieste. Kai sujungti abu tiltai 14,5 ltr/100km Vazineju magistralemis daugiausia, geitis 100 km/h. man atrodo daugokai kažkodėl. Dūmų nemeta daug, kuriasi gerai, traukos aišku trūksta, bet važiuoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

trijų durų Galloperis su 78kW varikliu mieste žiemą keturiais iki 12l, bet pastoviai šaltu varikliu, nes dažniausia distancija 4-5km. padangos buvo 235/70R16, dabar didesni ratai, tai bus matyt kokios naujosios sąnaudos. vasarą mieste tik galu į 10l tilpdavau, užmiestyje 8-9l, greitis 90-95km/h. Sąnaudos važinėjant Kaune.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Hmm..prisukt varzteli.. Ir taip su tuo varikliu nestebuklingai vaziuoja,tai jei dar prisukt.. :mellow: gal po miesta reiktu su kokiu golpyciu dyzeliniu vazinet,tada ir i 6 l / 100km tilpsi nieko nesukindamas. Juk su dzipais vaziuojat. Tai 13 l neturetu gasdint ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

o kiek tai kainuoja ir kur kokibiskai daro Vilniui? galvojou issukt forsunkes ir patikrint gal kokia blogai purskia ir kuras nesudega.

Daro Savanoriu 174 tam paciam pastate kur ir ,,oro srautas,,kaina 50lt.,daro oficialai Laisves prospektas 137,kaina 136lt.Aisku galima ir

forsunkes tikrint,keist,o jei tas pats bus,siurbli ant stendo? Nors ir nedaug parametru parodys ta diagnostika,vis delto nuo jos reiketu

pradet,o po to jau purkstukus tikrint.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradėti reikėtų nuo to: pažiūrėti ar nedūmina, ar gerai kuriasi, ar interkūleris ne pilnas tepalo, turbiną paklausyti ar sukasi, kai užgesta ar nesipurto, oro filtrą galų gale. Ir tik tada diagnostikos.

dumeli kaskek padmeta, kuresi idealei,filtrai pakeisti, gesinant nepurto. o kas liecia interkulerio tai patarkik kur paziuret koki kamsti ar dar ka atidarit.turbinu paklausisim bet pagal vaziavima sakiciau kad dirba.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

ilgas 5 duru 2.5 td interculler ratai 31 vaziojant asvaltu 90km/h 13.2 litro. manuou kad dauguoka gal kas patars kaip galeciau sumazint sanaudas.gal koki varsteli kuro padavimo prisukt ar panasei.

Pasuk raktelį prieš laikrodžio rodyklę - stebūklingai mažina kuro sąnaudas :D

 

O jei rimtai tai arba apsiskaičiavai , arba jau pats laikas būtų daryt rimtą ir ne paviršutinę investiciją į mašiniuko aptarnaviną ba šiek tiek per daug kuro srebia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.