Pereiti prie turinio

VAIKŲ NAMAI


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Kaip ir kasmet pirmaji gruodzio savaitgali visureigiu klubas "4X4 Pajuris" organizuoja Klaipedos vaiku namu "Smiltele" aukletiniu pasivazinejima visureigiais.Vaikai labai dziaugiasi sita nors ir maza,bet visgi svente.Kaip malonu matyti zvilgancias ju akutes ir girdeti linksmus suksnius vaziuojant bekele.Kaip visada bus ir KALEDU SENIS su maisu dovanu.Kvieciame visus ir savo miestuose prisijungti prie sios akcijos ir padaryti svente maziesiems.Visi pajurio dzipioriai kaip ir kasmet rinksimes prie Klaipedos BIGO.Tikslu laika nurodysime veliau.

Redagavo henris7
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 53
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Patikslinu laika Klaipedos regiono ofrouderiams-renkames 2010.12.04 diena 9val.30min.prie Klaipedos BIGO. 10.00 val.pasiimame vaikus is "Smilteles" globos namu.Toliau pasivazinejimas bekele,purvas,vanduo(bet nestipriai),uzkandziai gamtoje,Kaledu Senis iteiks vaikams dovaneles.Apie 16.00 parvezame vaikus i "Smiltele".

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

o kur planoujat vaziuot? jei i paligona tai tik stadartam sako kas buvo vazeve :lol:

Pats nevaziavau tai nemaciau,bet kurie vaziavo tai sake,kad tu kur vaziavai ten ir sedai :lol: :lol: ,Taip ,kad as savo kovini patruliuka ruosiu :D.Nors kiek pasakojo visiems bus kas veikti,ir standartams ir piktiesiems.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiems dalyvavusiems akcijoje.Vaikai kaip ir visada per tokius pasivazinejimus buvo kupini ispudziu.Netgi kelis kartus klause ar mes TIKRAI vel atvaziuosime.Patikinome,kad jie su mumis dar nekarta vaziuos i gamta dzipais.Aciu Vidmantui uz foto.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 11 mėnesių...

2011...Sveiki.Ir vėl metai praėjo,taigi arteja tradicinis kasmetinis,jau šeštasis, vaikų namų "Smiltelė" auklėtinių pavėžinimas visureigiais.Dar kartą norime padėkoti visiems prisijungusiems pernai ir norime pakviesti sudalyvauti šiemet.Yra laukiami tiek klubo nariai,tiek ir visi šiaip mėgstantys smagiai pasivėžinti visureigiais.Renginys ivyks 2011 metų gruodžio 10 dieną.Kaip ir pernai renkamės prie KLAIPĖDOS prekybos centro "BIGAS" 9.30 val.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki.Ir vėl metai praėjo,taigi arteja tradicinis kasmetinis vaikų namų auklėtinių pavėžinimas visureigiais.Dar kartą norime padėkoti visiems prisijungusiems pernai ir norime pakviesti sudalyvauti šiemet.Yra laukiami tiek klubo nariai,tiek ir visi šiaip mėgstantys smagiai pasivėžinti visureigiais.Renginys ivyks 2011 metų gruodžio 10 dieną.Kaip ir pernai renkamės prie prekybos centro "BIGAS" 9.30 val.

saunuoliai gera ideja sugalvoje esat malaciai :liux: kad daugiau butu tokiu bendraminciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki visi.Tiesiog idomu ar dar kas nors kazka panasaus organizuoja?....nes cia (forume) kaip matau visiskas stilis.

 

 

Pelkiu Vilkai ir Kestelis praitais metais dareme rengini Moletu vaiku namams,uzpraeitais metais Viniaus SOS vaiku kaima veziojom.Vaikai buvo labaipatenkinti.Mes darom pries ruksejo 1d.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Papildoma informacija norintiems vezti vaikus......Kaip jau auksciau parasyta,renkames sestadieni,2011,12,10 diena 9,30 Klaipedoje prie prekybos centro "Bigas".10,00 paimame vaikus is "Smilteles" vaiku namu ir vaziuojame pasivazineti.Daug purvo nebus,nes orai buvo slapi ir numatytosios purvines trasos visiskai neivaziuojamos.Tik kelios vietos bus sunkiau isvaziuojamos,bet standartams bus galimybe jas apvaziuoti.

Renginio padzioje susimesime po 30 lituku nuo ekipazo vaiku dovanelems ir maitinimui. Isidekite siek tiek saldainiu-vakai labai juos megsta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.