Pereiti prie turinio

Gedisdza

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    Gedis555

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Siauliai

Gedisdza's Achievements

0

Reputacija

  1. Zodziu reikalas toks, prie galinio tilto buvo uzglusinti vakumai sujungiau viska kaip turi buti pagal schemas, blokiruote isijungia, bet issijungti nebeissijungia tai kame ieskoti saknu dabar? Vakumas koks tai nesudirba kai isjungiu?
  2. http://www.autogidas.lt/jeep-grand-cherokee-i-visureigis-1998-0127693548.html Siandien buvau apziureti sio dzipo siaip gana tvarkingas yra minusu menku, bet didziausias minusas i prieki vaziuoja gerai atbulas nevaziuoja, pardavejas tikino, kad dezej tepalo truksta, bet ikisus matuokle ji rode virs max dar
  3. 12 33 55 pas mane panasios klaidos O jo rist nereikia? Keiti ir vaziuoji?
  4. MAP sensorius geras, holo daviklis ok, pakeiciau dabar dar zvakes vistiek tas pats. Kol saltas priema dabar gaza, pasyla siek tiek ir vel tas pats. Ka dabar bandyt?
  5. Pas mane speju ne toj vietoj stovi. Ir siltas ir saltas jokio skirtumo.
  6. Holo davikli pravaliau vistiek tas pats. Duodant atleidziant gaza saudo ir per duslintuva ir per filtradeze. Kokiu dar minciu kyla? Kuras tik benzas.
  7. O kur tas holo daviklis stovi? Gale motoro? 4.0 benzas 1995m
  8. Tai cia neisprendzia mano bedos nei viena si klaida...
  9. Padariau rakto diagnostika, bet nelabai suprantu kiek cia ir kokiu klaidu tiksliai http://sendvid.com/29c38g1p?secret=029aba61-9033-4f22-aa30-ec626092d2a4
  10. Vaziuojant ar spaudziant gaza vietoje apsukos max pakyla iki 4k rpm, kartais buna, kad ir daugiau. Zvaiklaidzius, paskirstytoja ziurejau. Bake siurblys gal? Nes buvo automobiliui pries perkant siek tiek i gala dauzta. Ikelciau video, bet neleidzia nuoroda galima bandyt https://sendvid.com/knz42hps
  11. Yra automatiniai habai ir persokineja sujungus 4x4, tai kad neperkant mechaniniu kaip gudriai ir paprastai reiktu padaryti, kad nebebutu automatiniai o pastoviai butu susikabine ir nepersokinetu?
  12. Na tikriausiai pats dacikas prie dezes nusprogo.
  13. Opel Frontera 97m, kiek suprantu elektroninis spidometras, pradejo bludyt ir galu gale nebeveikia visai. Kuri gala pradeti kasti? Pats spidometras ar dacikas prie dezes gali buti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.