Pereiti prie turinio

verbe

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas verbe turinys

  1. Sveiki, gal kas žinote ar tinka termomova nuo BMW 3,0d,varikliai tie patys,gal nuo X-so tinka?
  2. Skelbimuose nemažai yra parduodamų detalėmis degusių.Ar tik tai ne šito "navaroto" nuopelnas?Gal kažka reiktu prižiūrėt kad tai neatsitiktu?
  3. Tai vadinasi tas šildymas ir neišsijungia kol aplinkos temperatūra nebus gerokai su pliusu,nes maniškė stovi garaže kur +2 +3,o užkurus tas dalykas įsijungia.Dar įdomu kokios sąnaudos?
  4. Pardom variklis tiksliau 3,0d(bmw),o meniu nieko nerodo dėl programavimo
  5. Sveiki,gal galėtu kas papasakoti apie L322 TDV6 2005m webasto ar kaip jį pavadinti veikimą ir programavimą jei toks yra.Užvedus auto girdisi garsas ties akumais,užgesinus dar kelias minutes taip pat dar veikia.Kiek suprantu tai tarnauja kaip greitesniam variklio darbinės temperatūros pasiekimui,o programavimo kaip ir nėra,ar aš klystu?
  6. Vyrai,negi jie nauji tokie brangūs? Nupirkai pastatei ir užmiršai 100 t km ar pn. O ar blogai ar gerai pneumo,ar bijoti jos ar ne-na visi bijojo po žigulių įpurškimo sistemu,visi galvojo kas per velnias čia,o pasirodė kad tai vis tik daug geriau nei korbas.
  7. neatnaujino savo būsenos

  8. Kiek suprantu 3.0L 130 KW bmw variklis,o 3.0L 157 KW kieno? Šiaip tai kai pasiskaitinėji forumuose nėra nei vieno auto įdealaus,kiekvienas turi savų specifiniu trūkumų,tik norisi išsirinkti aukso viduriuka.
  9. Sveiki.Aš taip pat renkuosi tarp disco ir rr L322.Teko girdeti kad 2,7 td6 nelabai vyke varikliai(alkuninis velenas,purkštukai),todėl daugiau linkstu prie rr 3,0td6,rodos iki 2006 ėjo BMW varikliai,arba 3,6 V8 dyzelio,kuro sąnaudos kiek zinau panašios.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.