Pereiti prie turinio

tomka 13

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    siauliai

tomka 13's Achievements

0

Reputacija

  1. Gali buti 31 su paletintoju tai suka kaip be ratu. Det 33 ir nebeieskot s..... noj dantu
  2. Tai kad nerandu to varztelio. Ir kiek kaip sukti . Yra kas bandes gal ta reikala ?
  3. Sveiki kolegos, perskaiciau viska bet sito neradau. Kaip pareguliuoti OM 93m. Kuro norma .noriu truputi padidinti gal pageretu trauka . Vaziuoti jis vaziuoja bet noretusi truputi daugiau givybes. Kaip ir viskas su juo padorei bet toks bukokas gal padetu sitas reikalas. Dumo jis man jokeis variklio sukeis nemeta galiu dusinti i valias . Su 31 ratais 160 km/h igenu be vargo. Kuro jis man max 12 l ima . Nu bet gazo noretusi bent minimalei daugiau beja cia dar keturduris.
  4. Turejau is at toki modeli su tokiom bedom . Tik man dirzas isitempdavo po 15 km patempi po 15 km vel laisvas ir po trecio tempimo islakstydavo skutais dirzas. Tai keiciau genero skyva ir dirza kuris nebesitampydavo. Geriausiai laike pigiausi is kokios litagros ar panasei .
  5. Ooooo kiek ilgint ta trauke jei dzipas pakeltas 10 cm . Su intarpais po spiruoklemus. Beja galini tilta cia reiktu nes kazkur 1.5-2 cm yra paejas i viena sona.
  6. Pas mane panasi beda atsitiko . Pakatuskese i statu kalna lb statu ar su susuktu vajru nenoredavo stabdyti o dabar po paskendimo siokio tokio taj stovint nudpaudi pedala taj koja kajp sokiuos pedalas duoda ir tie tratejimaj abs girdisi .nu o vaziuojant kajp ir normalei viskas.
  7. Koks salonas gal oda ? Karterio apsauga gal yra?
  8. Nu taj davikliai , bet du nepajungti , o temperatuna vistiek rodo. Tai ?
  9. Sveiki vyrai ka ten monterejui per chuine prie to termostato ? Kam tie 5 dacikai? Pas mane vienam nulausti kontaktai nepajungta fyske kitam nulaustas 1laidas is 2. pajungtas tik 1is 2 kitos fyskes kitose fyskese isvis po 1 laida, bet temperatura vistiek rodo. Tai kaip cia suprast?
  10. Ne neziurejau tik domiuosi . Paziurejus gal paciam butu daeja. O kaip ta kompa perdaryti? Cia daug elektrimu ta sugebetu? O kaip daugiau ten reikalu su juo daug elektros ten jame .kaip vaziuokle laiko. Atlaikys jis man?:)nes cia ne vien zvyrkeliu reiktu vaziuot . Reiktu ir pabuksuoti kazkiek. Plius dar koki savaitgali i koke pelke lengvai.
  11. Sveiki, viska perskaiciau bet neradau ko reikia. Zodziu taip . Kaip reikalais su tuo RR 95-97 metu orine pakaba kaip ten kas keiciasi i paprastus amortikus nuo ko tinka? Ar isvis toks dzipas tinkantis medzioklej . Nes bugu naudojamas tik tam reikalui . Ar daug ten reikalu su tom elektrom ir kompresoreis. Ar galima kazka perkonstruoti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.