Pereiti prie turinio

Suzukis

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Radviliškis
  • Pomėgiai
    offroad

Suzukis's Achievements

0

Reputacija

  1. Jeigu dar reikia galiu paieškoti detalės, išsiardęs turiu reduktorių.
  2. Radau bako foto. Jeigu dar domina
  3. Radau bako foto. Jeigu dar domina
  4. Turiu nuo 1.0, bet atrodo lyg ir toks pat kaip 1.3. 15 Eurų.
  5. Pats neesu teisės specialista, bet darbo specifika susijusi su eismo saugumo sritimi, todėl tenka nagrinėti ir avarijų priežastis ir spręsti problemas dėl ko įvyksta eismo įvykiai. Ir tikrai žinau kokį poveikį daro akinimas ilgosiomis šviesomis ar kitomis signalinėmis šviesomis.Bet kolegos, jau minėjau, esmė buvo ne tik pamirksėjime, vairuotojui to nepakako ir važiavo įsijungęs halogenus ištisai. Na, o kalbant apie KET pažeidimus, tai nuo 2017 m. sausio 1 d. už tokius pamirksėjimus gresia bauda ir galimas teisė atėmimas nuo 1-3 mėnesių.
  6. Beje, čia pastaba tam, kuris aiškina, kad tema apie nieką. Šis forumas turi administratorius, kurie ir nusprendžia tema apie nieką ar apie kažką, tema vietoje ar ne vietoje. Dėl "Jo didenybės" apakinimo, tai noriu pasakyti, kad mano automobilyje veidrodėliai automatiškai pritamsėja, todėl ne man, o būtent priešpriešiais atvažiuojantiems buvo sukeltas didžiausias pavojus. Aišku, gal ne visi yra važiavę autostrada tokiu metu prie Kauno ar Vilniaus ir nežino koks tokiu metu yra eismas, todėl ir nesupranta koks pavojus yra keliamas aplinkiniams. Žodžiu aš pasakiau savo nuomonę, pasidalinau su bendraminčiais, su vairuotojais kurie supranta kam, kur ir kokiu metu yra naudojamos skirtingo tipo šviesos ir tikėjausi, kad gal būt šis vairuotojas forumietis ir paskaitęs bent susipras. Kiekvienas turime teise išreikšti savo nuomonę, pasisakyti, o jeigu mūsų pasisakymai bus ne vietoje, tai administratoriai tikrai žinos kaip pasielgti.
  7. Tikriausiai tema būtų ne apie nieką, jei priešais būtų važiavęs tavo artimas žmogus, kurį kažkoks idiotas būtų apakinęs ir tas būtų padaręs avariją. Tikriausiai dėl tokio mastymo avarijos ir vyksta. Bučiau, kaip tu sakai "Jo didenybė", jeigu važinėčiau pats su įjungtais halogenais. Beje, prieš kažką komentuodamas, pagalvok kaip pats tokioje situacijoje būtum pasielgęs.
  8. mirgseti yra viena, del mirgsejimo as dar nesupykciau, bet kai isijungia halogenus ir sviecia, jau yra kita. Sakyt, kad visi patruliu vairuotojai tokie as tikrai nedrisciau, priesingai, visada visureigiu vairuotojam jauciu pagarba, nes zinau, kad toks zmogus nepravaziuos pro sali kai tu sedi pusnyje, bet viskas priklauso ne nuo automobilio o nuo vairuotojo. Jeigu sio patrulio vairuotojas negalvoja, tai tikrai nera patrulio problema. Nenoriu temos rutuliot apie visureigi, o noriu parodyt, kad tokie vairuotojai neverti vairuot ne tik visureigio (jeigu nezino kam skirti halogenai), bet ir isvis automobilio. Bent del vieno dziaugiuos, kad is forumieciu pasisakymo matosi, kad cia visi yra tikrai verti pagarbos vairuotojai.
  9. Neįsidėmėjau numerio ištikro. Prisistapdinėti autostradoje kai toks eismas irgi per daug nesinorėjo. Manau kažkada su domkratu tikrai kažkas pro tuos jo ledus praeis, kai kokiame kieme kažkam taip blykčioti pradės
  10. Sveiki bendraminčiai ir ne tik. Gal nevietoje čia mano pasisakymas, bet negaliu tylėti kai tokie ereliai gatvėmis važinėja. Galbūt šiame forume šis Erelis prisiregistravęs ir galu gale supras, kad vairuojant visureigi nereikia jaustis keliuose visagaliu. Taigi, vakar apie 20:30 autostradoje Kaunas-Klaipėda (visai šalia Kauno) važiuoju autostrada, antra (lenkimo) juosta. Priešais mane sukvežimis lenkia kitą sukvežimį, aš ir kitas automobilis važiuojame paskui (mūsų greitis apie 90 km/h). Iš galo privažiuoja Nissan Patrol ir pradeda mirksėti ilgomis šviesomis, tačiau to dar nepakanka, galu gale jis įsijungia LED juostos halogenus taip sukeldamas pavojų ne tik man, bet ir iš priekio atvažiuojantiems automobiliams. Jeigu šis Erelis yra šitame forume ir nesijaučia kaltu, būtų įdomu išgirsti, kur jo manymų mums reikėjo trauktis? Lysti po sunkvežimiu, važiuoti į žalią veją ar kaip? Įdomiausia tai, kad aplenkę sukvežimį mes visi trys pasitraukėme ir praleidome Patrol į priekį, deja ilgai neiškentėm kol 4 durų visureigis pasieks 110 km/h ir jį aplenkėm. Žinoma, ties įvažiavimu į Kauną patruliui nepatiko tai, kad visi mažina greitį ir pasivijęs vėl pradėjo šviesti su halogenais. Manau visi įsivaizduojame koks yra LED halogenų apšviestimas, kai juosta eina beveik per visą visureigio plotį. Pats vairuoju tiek bekelei skirtą visureigį, tiek parketinį visureigį, kuris autostradoje gali pasiekti tikrai didesnį nei 110 km/h greitį, bet turiu ir galvą ant pečių. Pasiteisinimas, kad kelių erelis nematė, jog priešais mane sunkvežimis lenkia sunkvežimį - yra beprasmis. Atsiprašau administratorių jeigu ne vietoje parašiau.
  11. Turiu ir aš dviejų tipų originalius Samuraikos ratus. Jeigu ką domina, brūkštelkit į PM.
  12. Dar kažkas turite galinio tilto reduktorių parduoti?
  13. Sveiki, gal kas turite suzuki samurai galinį reduktorių (didysis krumpliaratis 44 dantų)?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.