Pereiti prie turinio

spigis

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Molėtai

spigis's Achievements

0

Reputacija

  1. Visi davikliai išimti ir išvalyti ir vistiek tas pats. Bandysiu pasinaudoti Saulius.RS ir kests patarimais. Dėkui vyriokai gal tikiuosi padės
  2. Šitie variantai irgi patikrinti Jau netgi pasiūlyti variantai, keisti po vieną daviklį ir žiūrėti kas bus. Nes tipo gali būti kad kazkuris daviklis geras, bet prie pabaigos ir daro tokias nesamones....
  3. Sveiki, Niekas negali rasti bėdų, kodėl prie labai mažo greičio, pradeda grybauti ABS. Per pedala muša, bet masina nestoja... Davikliai patikrinti, ABS blokas kitas uždėtas, su vakumu viskas ok. Gal kas esate susidūrę?
  4. Sveiki, šiandien subyrėjo stačiame šlaite priekinis bamperis. Gal kas atliekama turite ? Gal pasidalinsite kiek galima mokėti?
  5. 33 padangos kartais ne 285x75 R16 ? Ka manot apie sias padangas? http://auto.plius.lt/skelbimai/insa-turbo-restauruotos-padangos-universaliosios-265-75-r16-2109495.html Ar geriau nauju ieskotis?
  6. Dekui, bandysiu kazka didesnio, nei 31
  7. Sveiki, Turiu daugumai juokingą klausimą, bet kartu ir paprastą . Pasakyk man kaip naujokui, kokias padangas parinkti maniškiam NP 61 99m. Dabar stovi 265/70 R16. Vieni aiškina dėk 32 kiti 33 ir t.t. Man šie skaičiai nieko nesako . Ir dar šiaip susidomėjau BF Goodrich All terrain 265/70. Gal vertėtų dėti didesnes, bet tada kokių išmatavimų? Ačiū.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.