Pereiti prie turinio

Darius1978

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Plunge
  • Pomėgiai
    gamta

Darius1978's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki, radau youtube filmuka kaip montuojami diskiniai stapdziai. jei kas nemate ir kam to reikia, pravers:
  2. ir dar, kad jau ta tema ispletem, o kaip jums ford transit 2,5 paprastas variklis su minetais ratais? Ir dar neapsisprendziu pavaru deze kuria statyti? Ar sieros, ar skorpio, ar keturiu begiu tranzito?
  3. ir dar, kad jau ta tema ispletem, o kaip jums ford transit 2,5 paprastas variklis su minetais ratais? Ir dar neapsisprendziu pavaru deze kuria statyti? Ar sieros, ar skorpio, ar keturiu begiu tranzito?
  4. ka kiti apie mineta argumenta galvoja. Ir jei netinka patrulio, tai kuriuos statyti?
  5. to: ramuncikas mates, kad su patrulio tiltais ant 38 coliu ratu stovi ir nesiskundzia,o tai kodel nelaikys su 36 coliu?
  6. to: stotelius nesupratau, ar parduodi? Jei taip, tai domina
  7. sveiki, bendrauju cia su vienais, su kitais ir persasi (t.y. persaa:) ) nuomone, kad visai kitaip viska daryti: patrulio tiltai, rocky variklis, pavaros ir razdatke, na ir galiausiai 36 coliu belarus padangos BUTU IDOMU JUSU NUOMONE?
  8. o is sono ziurint seile varva, kaip jie puikiai traukia:)
  9. o kodel nieks nesiulot gaz66 tiltus? kiek uzmaziau, juo konstruoja ir netik i uaz???
  10. Aciu! manau, kad apsisprendciau det karinius su eglutes padangom. ot tik del razdatkes kyla klausimu... bet tikrausiai keisiu naujesnio uaz'o
  11. to: stotelius aciu uz patarimus, bet as nesigaudau tuose dantu kiekiuose ir ju stambume. Man svarbiausia, kad mano uaz's neluztu su didesnem padangom. Todel ir klausiu profu praktikoj atidirbtos info.
  12. kiek tiesos, kad: kariniai tiltai smulkesni, daugiau dantraciu ir todel silpnesni uz kolhozinius?
  13. planuoju montuot belarus priekines padangas. Mano uazikas, bent jau dokumentai, 1978 m. Tai ka su razdatke reiktu daryti, ar ta pacia modifikuot, ar is kito aparato deti?
  14. kaip jums - 452 uaz's su ratais nuo 36 coliu ... ar kolhoziniai tiltai tinka biski ka padarius? o gal geriau kariniai? kurie is mynetu patvaresni didesnems apkrovoms? Aciu is anksto:)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.