Pereiti prie turinio

edvinasm

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    silute
  • Pomėgiai
    4x4,zvejyba..

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

edvinasm's Achievements

0

Reputacija

  1. Pagaliau važiuoja mano pajero,kuro siurbly reikėjo pririšti prie mano mašinos.
  2. Dėkui forumieciai už info jei nejus būčiau dar variklio neiskeles gal kam reikia automatinės dėžės, būklė ideali?
  3. Sveikas, kad dabar pasakei nu gal kazkom ir skiriasi,ar kas netiks?
  4. O tai kaip atsukti ta pūslę ir per kur?
  5. Sveiki,reikia pagalbos,savo 2.8l variklį su mechanine deze iškėliau su vargais, išsiaiškinau kad sankaba atsifiksuoja po to išsikėlė, dabar keliu 2.8l su automatine deze niekaip neislenda gal kas emet? Arba ko dar natsileidau dėkui issanksto
  6. Nesuprantu,o autodatoi rodo kad musu klimatui reikia pilti 15w-40,ir telpa 6.4l kazkur ..
  7. Gal kas norit pirkti su defektu,katik pravaryta technikoje,kai susitvarkysiu nebeparduosiu, metai 97, 2duru. Kaina 1550.
  8. Hmm gali būti, bet varikliai ką brangūs. Gal kas turit papigiai?
  9. Sveiki,uzlinko mano pajero 2.8 .užsidega ant tuščio gazo tepalo lemputė. Pamatavau išvis nekyla ant gazo vos vos. Ir yra keistas garsas iš variklio.pakeičiau tepalus filtrą tas pats. Gal kam buvo gal nedidelė problema pats susitvarkyciau, ar jau varyti pas meistrų rimtų?
  10. Dekui uz info,rodo kad nusiima,o kazin kaip istikruju yra =) neisardes nepamatysi =)
  11. o gal kas yra bande apversti antraip smagraty,taip seniau darydavo gaz masinom..?
  12. isemiau dar karta jau atsibodo man jy imblineti =) pakeiciau is kito starterio ta galiny dantratuka pas mane biski buvo nudile.. bet pastebejau kad smagratis atsistojes ant tos vietos kur dantu kaip ir puse belike gal net dar maziau,idejes ta dantratuka uzsikure gerai,bet kiek pavazinejas vel prabuksavo pyyyyp ,tai nutariau kad reiks keisti smagraty.. bet vistiek man nedasunta jeigu smagratis atsistoja ant gerai nudilusios vietos kaip jis prasuka is 3io karto ar vos uzkibdamas gal dar pasuka? ... Gal kas turit nebrangiai smagraty parduoti? o gal zinot mazdaug kiek jie kainuoja ?
  13. kaip cia pasakius kokia busena,dantu priekiai biski padile,bet kiek suprantu turi giliau imusti ta dantratuka, ir palei mano logika jeigu butu smagracio dantys padile tai kai prabuksoja ir prabuksuotu neuzvesciau is 3 ar 5 karto tada manau reiktu uzstumt ar uztempt? net nezinau..
  14. sveiki,dar karta,pakeiciau zvake,sutvarkiau kad kaitintu,vistiek ryte sunkiai uzsikuria,uzsikuria nedirba cilindrai turi rankiniu budu pumpuoti tada pradeda prasidirbti =( o del starterio pakeiciau ivores isimtas dirba kaip laikrodukas pritraukia istume dantratuka vos eina islaikyt,bet vistiek tas pats prabuksuoja,toks jausmas kad nedastume iki galo i smagraty..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.