Pereiti prie turinio

zize76

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    utena
  • Pomėgiai
    auto,moto.

zize76's Achievements

0

Reputacija

  1. O is mchanines dalies koloneles vairo,stabdziu pusles su cilindriuku-aisku vamzdeliu ir zarnu stiprintuvo reiks ba netiks,peciaus ir su slangom,panele jos apdaila,spidas taspats,kelmas posukiu taspats kiek suprantu,apsivkes dureliu priekines.o pedalai kaip automatas,reikia kitu? ir rankinis ka su juo?gal dar ka praleidziau? ACIU.
  2. Manau ji nebutina,nes nezadu su juo kasdien vazinetis-po balas palakstiti su tokiais pat.Tik va pirma gauti reikia komplekta.ACIU
  3. Sveiki,gal zinote ar galima permesti vairo komplekta be kondiskes i angla,nes pas mane su, o tokios nerandu.ACIU.
  4. tuscia panele tai be abdailos ir laikikliu jos.o pecius,stabdziu pusle,pedalai ir kiti-neturit,turetu kiti mestis.valituvai ir tt.ACIU
  5. en Aciu,uz patarimus,praktikos mat jau turiu nemazai tik va ne an sunkesvoriu. pas mane japonas,svarus visas.manau verta pazaisti.o darbu ir su lengvosiom daug,vien pravotke jei sena darai-pora dienu,bo ten kaikas apgaut tenka
  6. Tai gal yra patarimu kas turi? ir ko konkreciai reikia.ACIU.
  7. uz 3000 lt.yra srote ir taip siulo. AUDI A4 nuo2001m. iki 2007m. uz tiek komplekta permetimui su pravotke nuperki,isimta.o ten jau pinigai vaiksto kiti.cia as aisku sau noreciau,forume paskaitinejau uz 1500 lt.galima rasti-randa zmones.nesakau butent tiek.ACIU.TEL.867184275.
  8. Sveiki,gal kas zinote kur nusipirkti hilux vairo komplekta perdarymui,galiu isimti pats,aisku uz normalia kaina. 1993m.2.4td.automatas.variklis manau reiksmes neturi.Gal kas patarimu kokiu protingu.ACIU.lengvu esu kelias padares,dzipo neteko.
  9. labas,cia rasai apie dvi masinas,gal vienas komplektas permetimui yra laisvas. as savam irgi noriu persimes.jei nera gal zinai kur,galiu ir pats isimti.ACIU.
  10. Aciu uz informacija,jau susikeliau ir ratus usimeciau,tik siektiek dar manau tobulinsiu.prieki tarcionais sulosiau,ziuresiu pavazinejas truputi,o gale gumas 2cm.storio pasidariau,palisiau.bet cia mintys geros.vertos demesio,o del pasidarymu pakeleju tai nieko beveik nera neimanomo,tik nuo stakliu ir pazystamu zmoniu priklauso.ACIU.
  11. gal gyli protektoriaus pasakyt galite? Aciu
  12. sprendziant pagal gyli protektoriaus is foto,tai 6-7mm.forume 10mm.yra pigiau.jus gal su ratais parduodat?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.