Pereiti prie turinio

halitas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

halitas's Achievements

0

Reputacija

  1. Na teks pabandyt.Sakau gal nuo kitos kokios tinka.Arba kitas variantas isimi priesrukines ir sudedi plasmases Kaskas minejo kad nesireguliouja priesrukines, netiesa jos tikrai reguliuojasi aukstyn-zemyn.
  2. Nekuriant naujos temos.Isduzo prikines priesrukines stiklas.Niekur naujos neradau, srotuose nera.Gal turit kas pasiulyt ka?Gal pirkot kur.OF B. Visus su isibegejusiom sventem
  3. Gautas naujas galinis stiklas.Po bevaisiu paiesku po srotus.Atseikejau 390 lietuvisku.Per ta laika susitvarkiau siurblio elektrine dali, kainavo 150.Jei kam reikia tai Domeikavoje visai nebrangiai ir greitai patvarke.
  4. Va va pas mani ir lygtais bamperis lenktas, tai gal ir durim kliuve.Ir kiek tas malonumas stiklinis pakainavo?
  5. Gaila reikia B.OF A tikriausiai tokios problemos nera.
  6. Nu jo rimtai susiemiau dabar.Dar siurblys kuro parejo prie daikto tai kaip sakant is pagrindu reik pereit.
  7. Isduzo fronteros galinis stiklas savaime.Radau pabirusias sukes ir tiek.Dabar ieskau kito.Daug srotu apskambinau nera.Gal kas turit Fronteros B 2000 m) 4 duru galini stikla ar zinot kur gauti.Ir nuo ko galejo jis susprogti?Buvo karsta vasaros diena.
  8. Nekursiu naujos temos bet paklausiu.Pas mani OF 2.2 DTI kita problemike.Kartai bevaziuojant uzsidega oranzine variklio lempute (chek ingine-ar panasiai) krenta trauka ir pulsuojanciai dirba variklis ant laisvu.Uzgesinus ir palaukus 10 min. vel viskas tvarkoje.Buna kad vaziuojant uzgesta (keleta kartu buvo) isjungus degima ir vel uzkurus viskas OK.Ir dar gal susije su tuo vaziuojan pastoviom 2000aps/min ir paspaudus per tapke ismeta daug juodo dumo su siokiu tokiu traukos uzlaikymu.Bet tas juntamas tik siame apsuku diapazone.Kai pirkau buvo uzglusinta vakumo slangute i isiurbimo kolektoriaus vakuma,sklende neisimta.Tai as ja vel pajungiau. Spidometras dar neperlituotas gal cia saknys nes tai uzsidega pagalviu lempute, tai kuro lygis bludija.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.