Pereiti prie turinio

meinartai

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Rietavas
  • Pomėgiai
    medžioklė

meinartai's Achievements

0

Reputacija

  1. Seniau buvau kažkur skaites kad tranzistoriai svylas amerikos forumuose, o ten du ir tėra galios tranzistoriai kur tvirtinasi prie kulerio, tai išėmes patikrinau ir radau viena pramušta, o varža tai buvo suanglijusi, bet prie kito tranzistoriaus buvo tokia pat varža su įskaitomais parametrais tai parsisiunčiau iš farnell internetinės parduotuvės beje Lemonoj galima užsakyt.
  2. Siurblio vadymo blokelyje susviles galios tranzistorius ir varža, pakeičiau į naujus ir susitvarkė
  3. Siurblį valdo elektronika , trosų nėra, siurblio valdymo blokelis yra ant atskiro aušintuvo bet itartinai smarkiai kaista, itariu kad cia irbus bėda, kiek skaiciau gan dazna bėda pas tuos variklius, reiks bandyt patikrinti jo valdymo tranzistorius arba pajungti diagnostikarimtesne nes mano ELM 327 rodo tik kazkoki oro gedima
  4. Sveiki. Reikia skubiai pagalbos.Važiuojant padaviau gazo ir pikapas pradėjo varyti visu gazu, nors gazą ir atleidau.Užgesinau ir vėl pabandžiau užkurti, variklis smarkiai gazuojasi ir paskui gesta, vėl gazuojasi ir vėl gesta.Į pėdalą nereaguoja, ir labai dumija.Ar gali buti kad susvilė PMD ar cia kita bėda.Aciu už patarimus.Variklis 6,5 TD.
  5. Turiu klausimėli.Prie turbinos stovi vakuminis reguliatorius, ar jo viduje turi būti spyruoklė ar ne, nes pas mane ta svirtelė vaiksto į abi puses be pasipriešinimo kituose automobiliuose tai kiek žinau yra spyruoklė.Variklis 6,5.
  6. Kuro tai mažiausiai 15ltr , o dėl variklio tai kiek žinau pagrindinė bėda siurblio valdymo blokelis perkaista, reikia jį perkelti į kitą vieta ir prie aušintuvo papildomo pridėti.
  7. neatnaujino savo būsenos

  8. Atėjo laikas nusipirkti rimtą pikapą.Bus naudojamas ūkyje ir medžioklėje.Kažkaip labai traukia prie amerikono (gmc sierra, chevrolet silverado, ford ir kiti ). Prašau rimtų patarimų apie jų patikimumą,+ ir -, kur jį gauti.Reikia dyzelio,kaina iki 25k.Ačiu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.