Pereiti prie turinio

andre

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas andre turinys

  1. Na,Jei Telšiai tinka,tai dėžių meistras(šiaip,truputį keistokas,bet meistras superinis)Andrius 869804359
  2. Dramblys,na aš pas dėžių meistrą kreipiausi,jis jau buvo daręs tokį ,ne viena.Tai sudėjo dantračius iš T5,kokius konkrečiai,nelabai ir domejaus.Jis rekomendavo greitinti 4-5 pavaras,aš nusprendžiau,kad užteks tik 5-os.Dabar galvoju,kad be reikalo,reikėjo abi greitinti.Tos jėgos ir trimis per akis,o užkaukinus 4 ir permetus5,biški pridusta.Bet ir penktos pagreitnimas "mačijo" labai.Kokios,konkrečiai,apsukos dabar nepamenu,kovo mėn.kai grišiu,galiu pažiūrėti,bet skiriasi labai,kaip buvo prieš tai ir dabar.
  3. Sveiki,dar karta,vėl reikėtu protingos minties.Gal kas esat bande montuoti garso izoliacija busui.Butu idomu suzinoti kokia naudojot,iš kur pirkot ir išvis kas tai per daiktas.
  4. Sveiki,ačiu forumiečiams už patarimus,dėžė sėkmingai pertvarkyta,viskas puikiai veikia.Kitas klausimelis iškilo: noriu pakeisti priekinius amortikus,tai pasiūla tiek kainu,tiek prekių plati,gal kas pasidalintu patirtimi koks variantas būtų optimaliausias,kad nereiktu keisti tik įdėjus.
  5. Pasikeisk 5-tos pavaros dantračius ir nekauks . O gal galetumet plačiau paaiškinti ką ir kaip ir kuo pakeisti?Būčiau labai dekingas.
  6. Ka knygutėj rašo,tai viena,o faktas tas,kad su ja dirvas arti,plūga pritaisius,galima,o vat palėkti greičiau-matomai neišeina .Čia mano metu projektas,galima sakyti iš metalo laužo prikėliau,variklis pilnai naujai perrinktas,važiuoklė nauja,amortikai nauji,kitamet kėbulo eilė .Užvakar išbandžiau ekstremaliom salygom [kelias nežinomas palei bebryna,traktoriais išmaltas,plius dar naktis] tai buvau nustebes, ne tas žodis, pravažumu.Ir dar standartinėm padangom
  7. Sveiki,toks klausimėlis iškilo,T4 caravelė syncro su 2,4 d. važiuojant 90km/h greičiu tachometras rodo 3000 apsukų,prie 110 greičio- apie 3600.Ar tai normalu? Nieks normaliai paaiškinti negali,sako dėžė tokio tipo.Nu gerai,gali būti,nes pirmas bėgis kaip ir nereikalingas,antru laisvai iš vietos juda,net trečiu ymanoma,bet kaip tokios aukštos apsukos,ar neužmuš variklio? Nes prie 100km/h jau kaukia normaliai,ar su ja daugiau 80 negalima spausti?
  8. Sveiki,gal kam reikia:"Jeep Cherokee",1995m.,2,5 dyzelis,truksta:razdatkes,lingiu,galinio desinio stopo.Tel.860391065
  9. Jo sunku ir apsispresti,bet manau desiu medvedzius 31" ir paziuresim kas bus
  10. Giedrioks, okur pirkai "MEDVED" ir kokia kaina
  11. Sveiki,radau cia tokias padangas "Mud Terrain",gal kas gali pasakyti kaip jos brenda per sniega,ar neslidzios.Buvau cia vienas,nepamenu pavadinimo,pries metus uzsidejes,tai purvynu nebuvo lygiu kaip ejo,o vat ant sniego,kaip"karve ant ledo".Visas tvoras kaimynams ismaliau.Tai daba noretus rast koki tai optimalesni varianta.
  12. Ta viena linges lapa pakisi po Jeep pagrindiniu lapu, vietoj antrojo. Savo Jeep keliau, viskas gavosi gerai. Pridėta miniatiūra(-os) Pridėtas paveikslėlis Na pasikele,bet 31" ratu nepakisi?
  13. andre

    JEEP remontas

    Sveiki,ieskau zmogaus galincio sutvarkyti Jeep cherokee 1997m 2,5d.Reiketu pakeisti linges,amortikus,kuro baka,sutvarkyti razdatke,perziureti vaziuokle.reikalas tas,kad as pats ne Lietuvoj,o gryzus neuztenka laiko ka bepasidaryt,o islekti i medziokle ar zvejyba norisi.Gryzciau ant kaledu,tai vyktu viskas api naujus.Jeep randasi Telsiuose.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.