Pereiti prie turinio

Kbagdonas

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    kbagdonas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    siauliai
  • Pomėgiai
    Medziokle

Kbagdonas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sory virai. Prasiau pagalbos, po to pats neatsakiau ka radau. Buvau truputi atitrukes nuo civilizazijos. Kaip ir nieko rimto neradau. Buvo 2 ar 3 vakumo alsuokliukai uzsikise. Praputinejau visus, trauka atsigavo. Dabar kartais dar sutrukcioja, bet retai ir nestipriai. Tai kolkas palikau taip kaip yra.
  2. Vostuvai nestringa tik vienas vakumo nelaiko bet patraukus su burna atsidarineja. Nu kaip ir nedumija tik kai cionguoji kaip ir visi dyzeliai.
  3. EGR yra, o isiurbimo kolektorius nera blizgantis, bet tikrai nera tiek pritukes. Kaip ir normos ribose. Netikrinau tik pacioj galvoj.
  4. Siurblys svarus, ne menkiausios siuksleles ar kokio mauro.
  5. Kitas sietukas stovi po varstu pro kury patenka kuras i siurbli. Kodel ten jo negalima judinti? Neatrodo sudetinga
  6. Aciu Dragon, rytoj ziuresiu gal pades. Kaip suprantu stovi 2 tie sietukai.
  7. Mechanke, filtras pakeistas, bakas irgi svarus. Tinkliuka siurblyje ir as itarineju tik klausimas kyla ar paciam imanoma ji pasiziureti ar butinai dyzelistas turi buti. Siauliuose tokia beda, kad kai pamato kas do masina visi atbuli eina. Smulkmenas visada pats pasitvarkydavau o dabar su siurbliu nenoriu prisizaisti.
  8. Sveiki, gal kam taip buvo? Vaziuojant svelniai kaip ir viskas tvarkoj. Bet paspaudus gaza pradeda dingineti trauka ir vel atsigauna, gaunasi toks kaip tampymasis. Arba prisvyla kokiom 2 sekundem ir vel atsigauna . Buvau nuvares pas vienus meistrus (Siauliai- Dyzestopas) ka galejo patikrino nieko nerado. Ka patartumet?
  9. Jei ka Vokietijoje aikstutese pardavineja beveik vien turkai, gruzinai ir tikrai mazai paciu Vokieciu. Beje pacius lietuvius apgauna su tais spydometrais. Taip dalinai sutinku su tavim. Reikia pirkti auto is privato arba is aiksteles kur perka patys vokieciai. Ten duoda metus garantini ir senai masinai( o jai vokietis nupirks su suktu spidometru, tai ta turka uztampys po teismus). Atsisakai garantinio , moki gryneku ir kaina tada nuderi zenkliai. Aisku, ta kaina buna dar didoka bet auto stovis bus tikrai geras. Mano sesuo gyvena vokietijoje 14 metu. Tai cia kaip ir jos patirtis, ne mano.
  10. Reikia ieskotis Vokietijoje. Vokieciai tecnika priziuri, kiek man teko matyti. O ir nedaug beguse galima rasti. Lietuvaiciai suka spydus ir nezinosi ka perki (kad vokietis atsuks maza tikimybe). Bet ir ten jas vertina. Bus brangiau, bet bus dar gyva. Mano galva tokia masina perkant nepritaupysi.
  11. Nera ka sviesti. Paprasciausiai, ju labai mazai tera, o kas jas turi tikrai nenori parduoti. Uz gera auto ir kaina atitinkama.
  12. Kuri isvadinau nevykeliu? Issakiau savo nuomone ir tiek. Jei kuri tai zeidzia, atsiprasymas is mano puses. Taip klevai kai tik nusipirkau isivaizdavau kad ji vaziuos ir plauks. Bet ta greit supratau, kad to nebus kai kelis kart teko traktoriaus ieskot. Visos masinos genda, tik vienos maziau, kitos daugiau. Uzteks pilstyt is tuscio i kiaura.
  13. Jum tinka jus vazinekit i sveikata. Cia jus porinat, kad ji gera auto ( visas geris kad pigi). O kai sulygini su kitom, sakot, kad nera ka lygint. Tai papasakokit kas pas jas ten tokio gero? Gal ka naujo isgirsiu ir vel nusipirksiu O del siurblio gerai pasiknises gal dar ir saskaita rasciau ir parodyciau. Pries siurblio remonta sake kainuos apie 1600 LT o kai kodus paziurejo ir isarde kaina pasikeite. Kito tokio neradau uztat ir tvarkiau. Kuris daret pilna restauracija sirbliui, kad taip gerai zinot kainas? "Juk Fronteros negenda" Buvo ir tokiu asu kur uz 600 sake tvarko, bet kai reikejo tvarkyti soko i krumus. Turiu dar du pazystamus kurie turejo Fronteras. Jie irgi nesisypso kai apie jas kalba. Todel ir esu susidares nuomone ,kat tai nevykes modelis. Bet jei jus sakot kad jos, geros, vadinas jus zinot. Nuo pat pradziu rasiau, jog manau kad ji skirta paprastam naudojimui. O ne rimtai eksplotacijai. Itariu, taisot ir taisot tik tylit nes nenorit savo daikto peikti. Nupirkau tranta ir su juo krusausi ir negeda tai pasakyti. Protingi mokos is svetimu, kvailiai is savu klaidu. Svekinu prisijungus
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.