Pereiti prie turinio

Agnius999

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    medžioklė

Agnius999's Achievements

0

Reputacija

  1. Pratesiant priekinio tilto problema... nuvariau hilux i mototoja del gamykliniu pakeitimu ir paprasiau paziureti kame beda, zodziu kazkokiu budu dinges tepalas (ispyle kokius 300 g) ir nesugebejo net pusasio nuimt, tipo viskas uzsivalcave. Kas keisciausia, nei kazkokio pasalinio garso nebuvo ir nera, tiltas ir dabar kartais isijungia, kartais ne. Mototojos verdiktas- naujas (kitas) tiltas arba bandyti ardyti sita. Gal parekomenduosit gera meistra aplink vilniu, kauna, panevezi?
  2. hilux 2011 m., 2,5 dyzelis, prabėgęs apie 200 t. miške apsisukant dingo priekinis tiltas, jokių garsų nebuvo, kardanas nuo razdatkės sukasi. gal kas susidūrėt? kur gali būti problema?
  3. galima dėti poliuretano įtempėją, bet atsiranda garsas ir laiko kokius 20 tk, naudotą gera lengviau galima rasti automato, su mechanine kėbliau rasti gerą ir jos turi kainą.
  4. originaliu +25 ar tai 30, reikia dėti rastafkes ir nuimt priekinius purvasaugius, bet ant posiukio jei dar yra kokia duobė vis vien kabina.
  5. kokios firmos priekinius šarnyrus rekomenduotumėt? užkniso kas 10 tk keitinėti, po iškėlimo ir praplatinimo labai trumpai laiko.
  6. jei ratlankiai originalus, tai et minusinis, reikia dėti rastafkes 25-30 mm, tada tilps. su ironman 285-75-r16 telpa be problemu.
  7. o kaip jus ta zibintą tvirtinate? kažkaip galvoju ir aš nusipirkt ant TLC-90, bet bijau, kad per pora naktų nulups iš daugiabučio kiemo.
  8. Sveiki, labai negrazus garsai is razdatkes po paskutinio uzklimpimo pasigirdo, panasu, kad razdatkei galas. Ar verta bandyt restauruot naujom vidinem detakem ar geriau ieskot devetos razdatkes. Kokios devetu kainos tlc 90?
  9. ironman turbut pats kieciausias man papuole. Kad komplektas nebūtų suderintas, tai netikiu, tiek amortiztoriai, tiek spyruoklės tos pačios firmos. važiuojant duobėtu žvyrkeliu toks vaizdas, kas pakaba nebesugeria duobių ir pradeda galas šokinėti, ko pasekoje pradeda mėtyt. kaip tos ome pagal kietumą? Dragon spyruoklių atskirai neturi?
  10. kokias spyruokles galit triduriui galui 2 coliu lift pasiulyt? susidejau ironman, tai jau buvau nuskrides nuo zvyrkelio, ziauriai kietos. girdejau lygtai lovels minkstesnes?
  11. tradiciskai tai kai tarpine pramusa, ar kai galva truksta?
  12. pradejau pastebeti, kad kas kokius 4 men tenka dapilti kokius 2 litrus atifrizo, visos patrupkes lyg ir sausos, ziema uzvedus toki keista duma (nei tai baltas, nei melynas) meta, tepalu iki 140 km/h nevalgo, antifrizas svarus, tepalas irgi. Kokios įžvalgos? variklis 92 kw.
  13. nenorėjau kurti naujos temos, bet iškilo klausimas: kokio dydžio padanga ant R16 rantlankio be papildomu perdarymu galima uzdeti zapaskei? 285/75 r16 tilps?
  14. perdarant reikia biski pazaist, nes patronikam nebuna skylės išpjautos, atbuliniam dėjau 2 kontaktų lemputes, nes reflektorius tik dazais dazytas ir prastai sviecia. patronikus dejau lygtai nuo TLC80
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.