Pereiti prie turinio

mantuxaz1

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    medziokle

mantuxaz1's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki, matau prisijunges, tad nutariau paklausti. Skaiciau, kad pats isidejes habus i MPII, tad i super selecta ar galima juos sudeti, kaip ten veikia, ar reikia perdarineti kazka, ir kaip veikia, kaip junginejasi centrinis difas. Aciu

  2. MPII neišsijungia priekinis tiltas, mirksi lemputes. Kad neišsijungęs tiltas girdžiu, kadangi ūžia priekinis reduktorius. Kur ieškoti gedimo?
  3. stabdziu kaladeles naujos. ar gali buti nuo ABS daviklio
  4. Važinėjant užsidegė "service 4WD system" ir kartu užsidegė šoninio slydimo lemputė, BAS/ESP, ABS ir dar kakžkokia. Kartais važiuojant atsiranda džergesys, kuris trunka kelias sekundes, tuomet automobilis truputi pristoja, o vėliau vėl važioja gerai. Gal kas nors galėtų parekomenduoti meistrą, ar gal kas nors esate susidūrę. Iš anksto dėkoju.
  5. Laba diena, prašau forumiečių pagalbos. Turiu 1998 metų 2,8 dyzeli Pajero. Esu medžiotojas, tad jį naudojau kaip ir pridera medžioklėje, labai stipriai nelaužiau. Junginėjau 4WD sistemos pirmas dvi padėtis nesustodamas, taip kaip rekomenduojama buvo gamintojo ( maždaug važiuodamas iki 40 km/h).. Nesenai pastebėjau, kad važiuojant dviem tiltais atsirado ūžimas panašus į padangų. Važiuodamas išjungiau, ūžimas dingo, vėl šjungiau - atsirado. Kas tai gali būti ? Ar jau ruoštis pirkti naują reduktorių?
  6. http://www.youtube.com/watch?v=2kh2KUrbjbk&feature=player_embedded
  7. http://www.youtube.com/watch?v=VhSqSVUXP60&feature=player_embedded
  8. Laba diena, noriu paprasyti,ar galetu kas nors is formumo zinovu trumpai apibudinti tiltu perjungimo svirties reiksmes, ka galima, ko negalima ir t.t. ka tik isigijau MP 1998 m. 2800 cm3 Is anksto dekoju
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.