Pereiti prie turinio

edma4000

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Automobiliai, pauksciai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

edma4000's Achievements

0

Reputacija

  1. Labas visiem. Pirkau Niva. Uzdetos padangos Kama 178/80 R16. Gal zinot koki slegi padagose reiketu laikyti
  2. Nebutinai metu laikotarpyje buti buvus, tik kaina kita.
  3. Kiek domejausi tai tik su vairuotoju
  4. Pernai buvau. Viza dariausi Batumyje. Dvi valandos ir 75 eurai. Kiek zinau masina ivezti sunku. Jei vaziuoji is Azerbaidziano skaiciau, kad yra zmogus kuris padeda. Galeciau paieskoti
  5. Manau cia ne problema. Vistik kapitalinis ne per diena darosi. Palikai ir vaziuoji i Vilniu. Cia negalvok kad siulausi, seniai neremontavau automobiliu, dabar dirbu Kauno technikos kolegijoje. Tiesiog zigulio varikli tikrai zinau. Kas liecia forsavima tai pagrindinis dalykas uzpildymas. Dedi du veberius, horizontalius, veleneli su kitom fazem, didesnius voztuvus, suleidi galva su kolektorium. Tik Nivai to tikrai nereikia. Turejau dvi Nivas, viena visai neseniai, galvojau viska zinau, pasitaisysiu, bet patikek, uz-iso.
  6. Esu padares ziguliu varikliu apie 300 kapitaliniu remontu, esu ir sportinius paciupinejes, tada jaunas buvau dirbau motociklu dirbtuveje Kaune, kuriai vadovavo europos cempionas, vandens sporto A.Šlapikas, lenktyniaves su gliseriu, su zigulio varikliu. Atsilus galima butu ir tavo paciupineti. Aisku ne uz 2000 euru.
  7. Buvom issinuomave Renault Kangoo. Ir per pievas vaziavom ir per skalda. Geras tuo kad aukstas, gerai matosi is sonu
  8. Teisingai Raseinius raso, kad iki Agadiro dalyst reikia, tiksliau iki Lezgiros ir Sidi Ifni. Ten pliazai laukiniai ir arkos is akmens, labai veza. Ir krioklys vienareiksmiskai. Esoueira irgi diena praleisti galima. Toki panasu marsruta, aplankant Lezgira as keliavau per 3 kartus panasiai po 8 dienas. Dar Rifo kalnai siaureje, panasus kaip Alpes.
  9. Jo, paskaiciau Spoilo straipsneli, rodos vel ten pabuvojau. Buvau Maroke 3 kartus ir dar kada nuvyksiu. Pirmus du kartus vazinejau vietiniu transportu [nebrangu], o paskutini karta irgi turejom Kangoo ir irgi Marakeshe. Ten labai ivairi gamta, vaizdai keiciasi kas 200 km. Siaureje kalnai apauge pusimis ir ten gali gauti juokeliu plastelino. Man siule toki kaip pirstas uz 100 dinaru tai 33 lietuviski. Tai apsirukytu visa rota. Buvom prie krioklio, Atlasu kalnuose, dykumoje kur smelio kalnai. Salis saugi, ten pas juos uzpulti ar atimti ka zapadlo. Apgauti nori visi, siulo pirkti buna ikyrus, bet kadaise mokiausi arabu tai mandagiai pasiusdavau. Kur reikia visur moka angliskai. Aisku prancuziskai tai kalba visi, dar kaip rase ispaniskai, cia siaureje. Buvom nuvaziave i Ispanijos anklava Seuta vadinasi. Irgi idomu. Taip kad kas turit galimybe vaziuokit. Aisku serviso ipatingo nera, bet ispudziu daug
  10. Sveiki visi. Kiek kainuotu kelione jei keleiviu. Ir kiek uztrunka kelione.
  11. Pritariu. Ten tiek daug ivairios gamtos, viskas keiciasi kas 100 km.
  12. Buvau Maroke 3 kartus, du kartus vazinejau vis. transportu, trecia karta vaziavom 4riese buvom issinuomave auto. Galeciau prisideti, nes ten ir per 10 kartu visko nepamatysi. Saugi ir faina salis. Afrikos ir Europos misinys.
  13. Apie originaliai pakista. Skaiciau rusu forumuose kad detales brangios. Bet kadangi gaminamas Lenkijoje tai gal lengviau mums butu gauti negu rusams. Aplamai ar verta pirkti su tokiu varikliu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.